Szia Api!
Teljes mélységében leírtad 60/80/50 széria performance folyamatát. Minden tiszteletem és elismerésem mellett néhány gondolatot hozzáfűznék más megközelítésből, ami talán hasznos lehet a szériával most ismerkedők számára.
A performance valóban a hangszínek összetett mentésére van inkább kitalálva, én magam is erre használom, használtam a pa1xpro és a pa60/80 hangszerekben. Azonban mivel a 60/80/50 még nincs felszerelve songbookkal, ezért nagyon hasznos lehet a stílussal játszott dalok címmel beállításokkal történő letárolására és behívására. Azonban a 160 hely ez esetben előfordulhat, hogy kevésnek bizonyul. Sőt ha valaki mindent arrangerrel old meg annak egész biztosan kevés a hely. Főleg, ha szeretnénk az eredeti funkció, a komplex hangszín beállítást is kihasználni bizonyos szinten. Ez esetben a megoldás az lehet, ha a felső sorban a 80 tárolóban hangszíneket teszünk, melyeket aztán már nem módosítunk és az alsó sorban lévő 80 helyre pedig a kísérettel játszott dalokat rakjuk be és amikor megtelik a tároló készítünk egy mentést pl perfor_01 néven, majd újabb 80 dal letárolása után mentés perfor_02 stb.. a játszott dalok számának megfelelően. Ezekbe a szettekbe elég a performance bankot elmenteni a gyorsabb és egyszerűbb visszatöltés érdekében.
Aztán a visszatöltés HD-ról, vagy sd-ről kb 1-2 másodpercet vesz igénybe. Mindezt, mármint a betöltést menet közben is megtehetjük a multitask-nak köszönhetően. Így a háttértárolót kihasználva gyakorlatilag korlátlan számú stílussal játszott dalt menthetünk le magunknak. Ha a műsorunk dalait ennek megfelelően sorszámozzuk, a navigáció és dalkeresés teljesen egyértelmű és gyors lesz.
Üdv,
buba