Atti, már majdnem mindent Kínában csinálnak(raknak össze), még azokat is, amelyikre Made in U.S.A. van írva, nem is ezzel van a gond egyes típusoknál, hanem amiből a sok olcsó gagyi minőségű cuccot összerakják, mert elhiheted, már nem ma kezdték az összeszerelést ezek az olcsó országok, és azért fejlődni látszanak!mentosattila írta:Balázs, megkérlek nézd meg mit ír az Allen Heath zed12fx hátán, hol gyártják.
Köszi, megvan. Nézzétek !
http://www.allen-heath.com/uk/products/ ... Id=ZED12FX
- van egy hátlapfotó, azon jól látszik
Kis védelem a Kínai, és egyéb olcsón dolgozó nép nevében, A hangszeremben pont egy MADE IN JAPAN alkatrész a legrosszabb minőségű cucc, ez pedig a kijelző, hát ebből én csak azt a konklúziót vonom le, hogy mindegy hol készül, inkább az a lényeg miből!!!
Asterix, mikrofon téma!
Az a gáz ebben az egészben, hogy mikor egy jó pár mikrofont le tudtam tesztelni, együtt, azonos hangtechnikán, azt tapasztaltam hogy az ár nincs összefüggésben a teljesítménnyel, legalább is a 100 ezer alatti kategóriában!
Legtöbbször a márkát kell megfizetni sajnos!
MINDENKINEK!!!!!!!
Egyébként még egyszer megkérdezem mindenkitől, Shure Vh20-ba(fejmikrofon), lehet-e valami korrekt hangú kapszulát rakni???
Mert szeretném használni, de nem tetszik a hangja a gyári kapszulával!