KÖSZÖNÖM.
lendvaizoli@***********
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
marton1974 írta:Még mindig a KETRON-t tartom a legjobb "élőzenei"előadó arrangernek.
A hangszínei és a stílusai veri a KORG és a YAMAHA társaiét...de amiért túladtam az Audya 5-ön az csak azért volt mert a KORG Pa3X technikailag,zenészt segítő dolgai miatt,"sliderek,érintőképernyő...fejlettebb.![]()
De szerintem a KETRON az Audya után úgyis ki fog adni egy technikailag,kezelhetőségileg jobb hangszert.Na majd az visz mindent szerintem...
Na hátha belecsapnak a lecsóba a KETRON mérnökei...Isti79 írta:marton1974 írta:Még mindig a KETRON-t tartom a legjobb "élőzenei"előadó arrangernek.
A hangszínei és a stílusai veri a KORG és a YAMAHA társaiét...de amiért túladtam az Audya 5-ön az csak azért volt mert a KORG Pa3X technikailag,zenészt segítő dolgai miatt,"sliderek,érintőképernyő...fejlettebb.![]()
De szerintem a KETRON az Audya után úgyis ki fog adni egy technikailag,kezelhetőségileg jobb hangszert.Na majd az visz mindent szerintem...
Csak arra várhatunk megint kb 10 évet!!!
lendvaizoli írta:Sziasztok szükségem lenne nagyon egy Ketron X1 magyar leírásra.Meglett a várva várt hangszerem de azt sem tudom merre állok arcaltúl sok a gomb és túl kevés az ismeret. HA valaki tud kérem segítsen nagyon fontos.
KÖSZÖNÖM.
lendvaizoli@***********
Én nagyon szeretem a T4 et sokoldalú hangszer utolsó években ezt a párosítást használok, hogy fent Yamaha alul Ketron, volt Korg-Yamaha párosítás is volt csak Ketron magába volt csak Korg magába.... Nekem ez jött be, ami most van! A Ketron a Korg hangzásához áll közelebb kemény hangszer a Yamaha lágyabb hangzású de a legjobban kihasználható hangszer stílus terén rengeteg használható stílus van benne és könnyen formálható.... A yamahát a balladákra és modern hangzású dalokra használom a Ketront latin, rockos keményebb dalokhoz így majdhogynem megoszlik a két hangszeren a műsor! Sajnos még a Ketronhoz le kellene ülnöm mégtöbbet de idő nem mindig van rá!marton1974 írta:Üdv.Isti79.
Látom van Tyros 4-ed is.Mondaná egy pár szót a hangszerről,hova sorolnád,mennyire használható stb...