Hosszú a buli, egyedül vagyok, nem bírja a hangom, elmegy stb...
Mit igyak? Sőrt? Vizet? Pálinkát? Avagy melyik a legoptimálisabb védőital a hangszálaknak, amikor 6-8 órán túl kell énekelni?
Tisztelt Kollégák válaszaitokat előre is köszönöm
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Buli előtt calcium injekciótSztifler0301 írta:Megint felmerült egy kérdés bennem.
Hosszú a buli, egyedül vagyok, nem bírja a hangom, elmegy stb...
Mit igyak? Sőrt? Vizet? Pálinkát? Avagy melyik a legoptimálisabb védőital a hangszálaknak, amikor 6-8 órán túl kell énekelni?
Tisztelt Kollégák válaszaitokat előre is köszönöm
Bulik előtt és között:Sztifler0301 írta:Hosszú a buli, egyedül vagyok, nem bírja a hangom, elmegy stb...
Azt is láttam, de az Szekszárdon túl van. Kétszer olyan messze, mint Pest.forissandor írta:Gabi, X5D van keménytokkal a jófogáson 65-ért. Ha piaci képet nézem egyértelműen nem. Ha azt nézed, hogy az egyik nagyképű köcsög vállalkozó haver azzal henceg mindenkinek, hogy Dubaiban volt nyaralni a feleségéve és 55.000-ért ittak egy kávét, akkor mindenképp jó üzlet. De 55 pénz egy valamire való midi-billentő.