Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Buli műsor!

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

forissandor
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 268 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal

Re: Buli műsor!

Hozzászólás: # 19097Hozzászólás forissandor
2013.11.17. 22:03

Nálunk a zenekarban a dobos és a gitáros is az eredeti Billie Jean-t preferálja, viszont miattam játsszuk a The Bates féle feldolgozást. Ez nálunk olyan hajnali nóta, amikor már majdnem mindegy, jó hangos legyen meg lehessen rá ugrálni. Én az eredeti verzióját nagyon nem bírom, sőt, kifejezetten feláll tőle a hátamon a szőr, viszont van egy társaság aki állandóan kísér minket majdnem mindenhová, ők pedig kérik a Billie Jeant.
Viszont vannak olyan dalok, amiket vendéglátóban nem nagyon hallasz, mert sajnos... nincs rá igény, de zeneileg igényesek és nekem örömet szereznek, ezekből állítjuk össze a hajnali nótákat :lol:
pl: Long train running, vagy a Sultan of swing, magyarok közül a Szőkék a rossz napok ellen, Azt beszéli már az egész város...

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 40
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 979 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal

Hozzászólás: # 19102Hozzászólás ---Qgli---
2013.11.18. 08:35

Mindenféle stílusból tudni kell játszani, így tudni kell Jolly számokat is meg Kaczort is ( én is tudok egy párat ), de nem ezek teszik ki az estének a nagy részét sőt, ezeket sokszor csak akkor játszom, ha kifejezetten kérnik, hogy ilyen stílusú mulatós legyen. Viszont az sem lehet, hogy kérnek ilyen stílust és azt mondom, hogy ez ciki stílus és ezt nem tudom. Egyébként ezek az ilyen "egyszer meghallgatom és tudom" nóták közé tartoznak. Nem lehet belőlük jobbat csinálni, mert ha C7 helyett C9-et fogok, akkor az már ront rajta...

farkasbela78
Újonc
Hangszer: KORG PA 50
Adott köszönetek: : 10 alkalommal
Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 19105Hozzászólás farkasbela78
2013.11.18. 09:23

Sziasztok!
Pontosan ezt gondolom én is ! Mint azt le írtam nem tükrözi a zenei ízlésemet, de kérték és kb 2- 3 órámba került hogy az összes számot megtanuljam!
És ha már mulatnak rá az emberek akkor az nem ciki!! Saját magam szórakoztatására tejesen más zenéket játszom! Imádom a Cserháti,Csárlie számokat,Vagy pl: Első villamos,Hold ragyog a dunán stb... Imádom az akkord dús számokat!

Na de hát nem is erről volt szó! Hanem arról hogy kérték és nem került nagy erőfeszítésembe hogy megtanuljam és tegye mindenki a szívére a kezét úgy jelentse ki hogy ő nem játszik Bódit vagy pl Váradi számot! Mert igen is ezeket a számokat igénylik az emberek mert csak ezeket hallják az úgynevezett mulatós médiákon!

Minden tekintetben egyetértek Olgival, mert ha valaki lagzikat és bálokat is zenél oda igen is kellenek!
Üdv nektek! U.I.:(Hidd el el lehet énekelni magyarosan is ezeket a számokat!)

[font=Script MT Bold]Üdvözlettel:Farkas Béla[glow=red][/glow][/font]

Bubamara
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 7
Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal

Hozzászólás: # 19106Hozzászólás Bubamara
2013.11.18. 09:38

2000-es évek elején, amikor ez a fajta "mulatós" műfaj elindult. néhány dalt felvettem a műsorba (OMB) azonban olyan távol állnak tőlem, a zenekaromtól meg fényévekre, hogy szépen kimaradtak. Ha valaki kifejezetten ebből kér letoljuk neki, aztán megy műsor tovább.
Szombaton zenekari próbánk volt a nagy bandával és 5 dalt újragondoltunk, illetve megtanultunk. Mivel gyakorlatilag csak én maradtam a posztomon különböző okok miatt, (új dobos van, új gitár-ének, és a korábbi gitáros bőgőzik) így a régi nótákat is újra át kell venni.

Ez volt a szombati meló:
Cserháti - Elfelejtett dal / ebben:
Magna: Pálinka dal:
Hooligans: Félember:
Charlie: Mindenki valakié: Koncert verz.
BTB: Zene nélkül mit érek én: (2003)

A fenti Magna, Hooligans, és BTB nóták véleményem szerint kimondottan feldobnak egy bulit.

A próba végére faszán feltöltődtem pozitív energiával.

Buba

farkasbela78
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 19107Hozzászólás farkasbela78
2013.11.18. 09:44

Szia!
El is hiszem! Hiszen ezek remek számok!

Moderálva:
töröltem az IDÉZETET.
Ha közvetlenül az utolsó hozzászólásra válaszolsz, az "idézet" beszúrása TILOS!!
!
Üdv. Vladimir

farkasbela78
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 19109Hozzászólás farkasbela78
2013.11.18. 10:33

ok értem

forissandor
VIP
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 268 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal

Hozzászólás: # 19110Hozzászólás forissandor
2013.11.18. 10:41

És még két jó ötlet !
Ezeket is ritkán játsszák, mi szoktuk, nem a legismertebb dalok, de szerintem hangulatfokozónak kiválóak és én örömmel is játszom mindkettőt:
1: Zorán : Boldog idők
2. Metro: Hómadár
Nálunk midig siker!

HunHyper
VIP
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 19111Hozzászólás HunHyper
2013.11.18. 10:42

farkasbela78 írta:Minden tekintetben egyetértek Olgival...
Nem Qgli-t akartál írni? :PP

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 19113Hozzászólás ---Qgli---
2013.11.18. 11:52

Az utóbbi két hétben a rockosabb vonal volt a bulikban a nyerő. Úgy, mint az Edda: Kör ; Ünnep - Bikini: Végleg elmegyek ; Részegen ki visz haza - és , meglepő módon a múlt szombati buliban bepróbálkoztam Hevesi Tamás: Ez egy életen át kell játszani c. nótájával és nagy buli volt rá. Ezek után a szerdai buliban és a tegnapelőtti buliban is siker volt...nem gondoltam volna, hogy erre még emlékszik valaki...

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 19121Hozzászólás ---Qgli---
2013.11.18. 20:38

Pesten más a helyzet, de nem sokkal jobb, mint itt vidéken. Esze Zsoltival beszélgettem a jómúltkoriban és Ő is mondta, hogy sajnos játszani kell ezeket a szarokat is még neki is, pedig....
Itt meg vidéken, ha én kizárnám ezt a műsoromból, akkor lehet, hogy csak egy fél évben egyszer mennék buliba.

Új hozzászólás