Ez meg az év furulyása:)
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
-
malko
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Re: Gumiszoba
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Nem tudom milyen megfontolásból, tegnap este mikor elindultam zenélni, betettem egy régi gyalogsági ásót a kocsiba, viccelődve, majd reggel kiásom a kocsit.... Hát bassza meg 44 cm volt 5 órára, az autómnak csak a lámpája kacsintott ki és szó szerint ki kellett ásni a parkolóból. Ilyenkor áldom a 4x4 hajtást meg a diffizárat, remélem holnap reggel nem lesz ilyen tornám... bár ma már két órát itthon is lapátoltam...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Nem tudom voltatok -e már így, de tegnap alig bírtam egész este végigénekelni a bulit. Egy nagyon hálás közönség volt, az első szám tizedik másodpercében már teli volt a táncplacc, és a buli végéig kitartott ez a hangulat. Két óra múlva már vonatozott mind a 120 fő.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy volt egy fazon, egy az egyben a vörös, göndör hajú, makifejű Kabos Lacira hasonlított. Egész este közvetlen a színpad előtt táncolt, de olyan átéléssel és méteres kilengésű mozgásokkal, mint a 70-es évekbeli francia filmekben táncoltak. Amúgy nagyon jópofa volt, folyamatosan még nyomta a bekiabálásokat is, és igazából jól is táncolt, de annyira muris volt, hogy egyfolytában röhögnöm kellett. De a többi vendégnek is. Egész este mindenki hagyott neki (meg a párjának) egy öt négyzetméternyi területet, ahol kiélhette túlzott mozgási hajlamait. Még sosem volt ilyen vidám bulim.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy volt egy fazon, egy az egyben a vörös, göndör hajú, makifejű Kabos Lacira hasonlított. Egész este közvetlen a színpad előtt táncolt, de olyan átéléssel és méteres kilengésű mozgásokkal, mint a 70-es évekbeli francia filmekben táncoltak. Amúgy nagyon jópofa volt, folyamatosan még nyomta a bekiabálásokat is, és igazából jól is táncolt, de annyira muris volt, hogy egyfolytában röhögnöm kellett. De a többi vendégnek is. Egész este mindenki hagyott neki (meg a párjának) egy öt négyzetméternyi területet, ahol kiélhette túlzott mozgási hajlamait. Még sosem volt ilyen vidám bulim.
Üdv.: Apelláta
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Ezek maradandó jó emlékek Api!
Ki miben találja meg az önkifejezési formát...
Inkább ez, mert a szövegkörnyezet elején féltem hogy, az lesz hogy volt egy pofa aki nem hagyott békén a barom ötleteivel... Sajnos ebből több akad, de örülök hogy most nem ez lett!!!!
Ki miben találja meg az önkifejezési formát...
Inkább ez, mert a szövegkörnyezet elején féltem hogy, az lesz hogy volt egy pofa aki nem hagyott békén a barom ötleteivel... Sajnos ebből több akad, de örülök hogy most nem ez lett!!!!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Nekem alapból gyanús, ha egy terméknek csak a dobozáról, vagy a neten fellelhető egyéb képekről van csak bemutató feltéve. Ilyenkor mindig a személyes átvétel és kipróbálás nálam az első!!!
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Ahogy olvastam gondolkoztam a megvételén magamnak, vagy egy ismerősömnek ajándékba, de mikor a végén megláttam az árát, dobtam egy hátast.
Hát nem tudom mennyire lesz piacképes. Nagy és meggyőző reklám kellene neki, hogy jelentős példányban elkezdjék kapkodni szerintem.
Hát nem tudom mennyire lesz piacképes. Nagy és meggyőző reklám kellene neki, hogy jelentős példányban elkezdjék kapkodni szerintem.
Üdv.: Apelláta
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Uhhhhh!Karesz írta:Csabi,hogy tetszik a facebookos stílus fórum???![]()
![]()
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 578
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Ezt most nem mondod, hogy hiszel egy ilyen könyvben????Apelláta írta:Ahogy olvastam gondolkoztam a megvételén magamnak, vagy egy ismerősömnek ajándékba, de mikor a végén megláttam az árát, dobtam egy hátast.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
A legtöbb ember könyvből tanul. 
Aztán vannak a nagy magyar bölcsesség, van aki a más kárán, van aki a sajátján sem. No ahhoz nem kell sem könyv, sem oktató videó.

Aztán vannak a nagy magyar bölcsesség, van aki a más kárán, van aki a sajátján sem. No ahhoz nem kell sem könyv, sem oktató videó.
Buba