|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Re: Gumiszoba
Uhhhh, szerencséd volt, nem semmi vannak szemétláda emberek. Hasonlóan jártam már én is de én át is vettem. Aztán per de nyertem a végén, de a tortúra hosszú volt!!!! Pumi.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Rengeteg csaló van a hirdető oldalakon. van egy csaj, aki rendszeresen kínál a piaci érték töredékéért hangszereket műszaki cikkeket. a fotókat ebayről szedi le hozzá.
De találkoztam már olyan Tyros1 hirdetésével a múlt héten, amikor az én korábbi fotómat tette, fel, ami egy youtube videóban van t1 demókhoz kapcsolva.
Öcsémet lehúzta egy gitárcuccal vagy 60 pénzzel. Kicsit nyomozgattunk utána, aztán öcsém leadta az anyagot a nyomozóknak. Már országos nyomozás van ellene, de cseppet sem zavarja. Rendszeresen pakolja fel 1 napra a cuccokat. Hasonló szöveggel, mélyen ár alatt, ha felhívod, akkor nem tudja személyesen átadni mert olyan a munkája, de szívesen elpostázza, ha elutalod a vételárat.
Elvált, vagy épp most válik, férje cucca akitől elvált stb. kamu szövegek.
Leggyakrabban nyírségi településeket jelöl meg de a múlt héten nyugat-dunántúli településekkel gyűjtötte a betevőt. 
A műanyag lakat elrohad rajta odabent. Csak addig még néhány szerencsétlent lehúz.
Látod Sanyi ez is jól példázza, hogy az utánvét nem véd meg senkit a csalóktól, hiszen amíg ki ne fizeted a csomagot, nem nem nézheted meg. Ha meg kifizetted és kibontod, már nem veszi vissza a postás, futár.
De találkoztam már olyan Tyros1 hirdetésével a múlt héten, amikor az én korábbi fotómat tette, fel, ami egy youtube videóban van t1 demókhoz kapcsolva.
Öcsémet lehúzta egy gitárcuccal vagy 60 pénzzel. Kicsit nyomozgattunk utána, aztán öcsém leadta az anyagot a nyomozóknak. Már országos nyomozás van ellene, de cseppet sem zavarja. Rendszeresen pakolja fel 1 napra a cuccokat. Hasonló szöveggel, mélyen ár alatt, ha felhívod, akkor nem tudja személyesen átadni mert olyan a munkája, de szívesen elpostázza, ha elutalod a vételárat.
A műanyag lakat elrohad rajta odabent. Csak addig még néhány szerencsétlent lehúz.
Látod Sanyi ez is jól példázza, hogy az utánvét nem véd meg senkit a csalóktól, hiszen amíg ki ne fizeted a csomagot, nem nem nézheted meg. Ha meg kifizetted és kibontod, már nem veszi vissza a postás, futár.
Buba
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Én ezért, ha tehetem akkor kizárólag személyes átvétel...
Ha nem megy bele, akkor nincs üzlet...

Ha nem megy bele, akkor nincs üzlet...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Sziasztok!Kaptam én már utánvéttel tablet helyett üres parfümös üveget,laptop helyett semmit...Tavaly így Karácsony előtt eladtam egy laptopot,előre elküldte a tag az árát,elküldtem neki becsülettel.Aztán jött,hogy ez sem,jó az sem jó,stb...variálás.Mondom neki semmi gond öreg,vissza-veszem,ahogy illik.Megjegyszem,semmi gond nem volt vele..visszautaltam neki a zsét,aztán annyi...se pénz,se laptop.Még fenyegett,hogy feljelent.Mondtam neki nem kell,mert én már megtettem..nem hitte el,csak mikor a nyomozó a fülem hallatára felhívta..na nagy kínnal visszaküldte a notit,de nem nekem,hanem a rendörségre.Így még vagy 2 hónapot pihent ott a szekrényben.Koma kapott 20 rongy büntetést..másik,hasonló eset amit Kálmám leírt,jó pár évvel ezelött történt.Elutaltam a cucc árát,aztán a koma felszívódott.Feljelentés,stb...megtalálták.Ez a faszi is ebböl élt..az a baj,hogy ha csak párszor követi el,és nem éri el az 50 rongyot,csak szabálysértés,megússza ejnye-bejnyével..ha többször elköveti,akkor pénzbírság,esetleg felfüggesztett..
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 50
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
Akkor én úgy látom Almatom jól döntött, hogy lelépett.
Részemről is ennyi volt.
Nem tudom,hogy jön ide 2006..de szerintem nem is fogom,mert nem érek fel olyan szellemi magaslatokba,mint te power.
Vannak itt emberek akiknek mindegy,hogy mi csak provokálhassanak mindenkit.
További jó marakodást és okoskodást az ilyen emberekkel.
Részemről is ennyi volt.
Nem tudom,hogy jön ide 2006..de szerintem nem is fogom,mert nem érek fel olyan szellemi magaslatokba,mint te power.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Ki tartja szinten a gyűlöletet?! Ki ellen ki szítja a gyűlöletet...?? Nem látom hogy valaki írt volna ilyet. Az, hogy valaki jóhiszeműen belemegy egy netes rendelésbe meg vásárlásba aztán jól átb@sszák, hát fííínoman szólva kinyitogatja a bökőt a zsebemben. És most nem csak az "óccsón adom a drágát" hirdetésekről van szó. Nem hinném hogy egy netes rendeléskor az lenne a hibás akit átvágnak, mert minek rendel netről?!?! Netről vettem utánvéttel magánszemélytől a bővítőkártyám, a Boss BR1200cd-t, meg mit tudom én még miket. Olcsón, a legolcsóbb cuccok voltak mikor megvettem. Netes hirdetéssel utánvéttel adtam el két kontroll hangfalat, aktív crossovert. Nem azokkal van baj akik így vásárolnak, hanem azokkal akik féltéglát raknak a dobozba ipad helyett., vagy nagyon mellé lövök ezzel a meglátásommal?? A demokrácia meg már csak így működik, szavazással nyakra főre. Kik választanak képviselőket kik közül? Mi magunk közül nem? Az meg a kedvencem mikor szidják a politikusokat meg a kormányokat agyba-főbe, oszt ha megkérdezem hogy "-hát te kire szavaztál?" az a válasz hogy "-hát én nem voltam szavazni." De ez a demokrácia már csak ilyen, még azok is szidhatják a politikusokat akik szavazni se voltak, hát nem szép és demokratikus dolog?????
Joggal lehetne ilyenkor azt mondani hogy: " ha nem voltál akkor ne is reklamálj!" ugye....? Nándi, neked meg igazad van, elkapni aki átbassza a tisztességes jóhiszemű embereket, oszt jól megverni ahol senki nem látja, eltördösni kezét-lábát kinyomni a szemét oszt szaladhat amerre lát. Nem gyűlölködök én, nem gyűlöletből tenném hanem csak úgy borravalónak az utánvét ára mellé. Felebaráti szeretetből, a baráti szeretet nálam teljesen más. A rendőröket se gyűlölöm, bár érdekes pl. hogy mindenki tudja név szerint a környéken hogy ki tört be hozzánk és lopta el a pálinkát meg a motorfűrészt, mégse lehet tenni semmit mert bizonyíték nincs. -Tévedésbe ne essünk, a rendőr a törvényt alkalmazza csak, meg van kötve a keze a törvény által. Nem verheti meg tettenéréskor a betörőt, nem lőheti le a gyilkost vagy a pedofilt ha elkapja.- Csak éppen ismerjük azt aki a lopott fűrészt árulta, meg tudjuk hogy mikor és hogy jött be, de hát na...köszöni szépen, röhög magába, azóta is él mint Marci Hevesen. Nekem meg viszket a tenyerem ha meglátom az illetőt, de hát a törvény az önbíráskodást bünteti, meg mindenkinek joga van ma Magyarországon mindenhez, a bűnözőknek a leginkább mert ugyebár ők még a társadalom kirekesztettjei is lehetnek aztán kompenzálni kell őket valahogy az így ért lelki sérelmekért, szóval mindenkinek joga van, még az egyszerű tisztességes kisembernek is, a legfőbb joga pedig az hogy tisztességben megdögölhet az igazságával meg a seggét a földhöz verheti. Igazságos Jóccakát mindenkinek! 
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Szerintem nem döntött jól, és Te sem döntenél jól ha elhagynád a fórumot. Nem csak itt a fórumon hanem az egész életben mindig is voltak és mindig is lesznek véleménykülönbségek emberek között. Gyűlölködni senki nem gyűlölködik, hidd el nekem én se gyűlölöm azt aki átvágja a jóhiszemű embereket, csak egy nulla embernek tartom, de ez nem gyűlölet. Ezt teljesen komolyan mondom! A rendőröket meg tisztelem azért mert felteszik az életüket egy olyan hivatásra amelynek szerintem ma Magyarországon nincs olyan tekintélye mint kellene lennie, de ez megint csak nem az ő hibájuk. A jogaikat a törvény adja, amit én kibővítenék arra hogy mondjuk sz@rrá verhetik azokat akik idős embereket vernek félholtra 1000 forintért, meg helyszínen agyonlőhetnék azokat akiket azért kapnak el mert mondjuk 7-8 éves gyerekeket megerőszakolnak. Megváltozna a rendőrség tekintélye, meg az emberek igazságba vetett hite is. Csak itt jön a "mindenkinek joga van" az élethez való jog meg az egyik, ha nem a legkiemeltebb. Csak tegyük már a mérleg két oldalára egy olyan embernek az élethez való jogát aki ledolgozta az életét becsülettel, meg annak a tizenéves reteknek (tök mindegy hogy fehérbőrű, kreol, barna, sárga, kék, rózsaszín) aki megszurkálja ezer forintért. Arról kéne kedves pártunkéskormányunknak népszavazást kiírni hogy mit csináljanak az ilyen egyedekkel, de úgy, hogy a válaszokat is a választópolgárok adják meg demokratikusan...jamy1 írta:Akkor én úgy látom Almatom jól döntött, hogy lelépett.
Részemről is ennyi volt.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1931 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Azért a rendőr nyugodtan megverhet bárkit. Amikor a z egri Bazilikában felment az oltárhoz mise alatt egy ürge, beleivott a mise borba ellökte a papot, akkor a kiérkező rendőrök leteperték a szentélyben, majd a rendőr hölgy megkérdezte, hogy van-e itt kamera? Miután közölték, hogy nincs, Szólt a kollégáknak, hogy üthetik. És kézzel, lábbal jól megmaszírozták...
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
És nem volt igazuk? Sok embert csak úgy lehet nevelni, mint az állatokat, sőt sok van, akinek még ez sem használ!Asterix írta:Szólt a kollégáknak, hogy üthetik. És kézzel, lábbal jól megmaszírozták...
Azért álljunk már meg! Én nem vagyok egy nagy templomba járó katolikus, de azért egy templomban ilyet csinálni...
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Netes rendelésről:
Vagy három hónapja megakadt a szemem egy sürgősen eladó Fantom X8 hirdetésen. Ára: 86.000 Ft!!!!
Rögtön hívtam, hogy már megyek is érte. Azt mondta, hogy külföldön van majd egy hét múlva lesz otthon! ( Ez már gyanús volt, mert akkor sürgős vagy nem??? )
Nem baj, gondoltam kiugratom a nyulat a bokorból. Mondtam, hogy mindegy, hogy ki van otthon csak adja ide én meg adom a lóvét. Azt mondta, hogy már nagyon sok érdeklődő volt és azé lesz a hangszer, aki leghamarabb elutalja neki a 20.000 Ft előleget!!! ( Itt már tudtam, hogy mi a helyzet ) Mondtam neki, hogy én nem utalok előleget, hanem kp-ben fizetek egy óra múlva és adok a hangszerért 100.000-et! Ebbe sem ment bele. Adok érte: 120.000-at! Ebbe sem ment bele! Utolsó ajánlatom 200.000 Ft volt!!! Ebbe sem ment bele! A beszélgetés végén megmondtam neki, hogy: Uram! Maga hazudik! A hazugok, pedig nem tartoznak emberek közé!
Egy óra múlva már nem volt fenn a hirdetés.
Vagy három hónapja megakadt a szemem egy sürgősen eladó Fantom X8 hirdetésen. Ára: 86.000 Ft!!!!
Rögtön hívtam, hogy már megyek is érte. Azt mondta, hogy külföldön van majd egy hét múlva lesz otthon! ( Ez már gyanús volt, mert akkor sürgős vagy nem??? )
Nem baj, gondoltam kiugratom a nyulat a bokorból. Mondtam, hogy mindegy, hogy ki van otthon csak adja ide én meg adom a lóvét. Azt mondta, hogy már nagyon sok érdeklődő volt és azé lesz a hangszer, aki leghamarabb elutalja neki a 20.000 Ft előleget!!! ( Itt már tudtam, hogy mi a helyzet ) Mondtam neki, hogy én nem utalok előleget, hanem kp-ben fizetek egy óra múlva és adok a hangszerért 100.000-et! Ebbe sem ment bele. Adok érte: 120.000-at! Ebbe sem ment bele! Utolsó ajánlatom 200.000 Ft volt!!! Ebbe sem ment bele! A beszélgetés végén megmondtam neki, hogy: Uram! Maga hazudik! A hazugok, pedig nem tartoznak emberek közé!
Egy óra múlva már nem volt fenn a hirdetés.