Hozzászólás: # 66443Hozzászólás
---Qgli---
2020.09.20. 06:53
Nézhetünk mindent pozitívan s tagadhatjuk az összeesküvés-elméleteket, de ha valaki ismeri az összeesküvés-elméleteket és látja, hogy mi történik a világban és körülöttünk, akkor azt tapasztalja, hogy minden úgy történik, ahogy az összeesküvés-elméletekben előre kitalálták!
Tehát: Két-három évvel ezelőtt még én gondolkodtam, hogy vajon milyen eszközzel fogják bekényszeríteni az embereket a FEMA táborokba. Most már látszik. Nagyon okosan kitalálták.
1, létrehoztak egy vírust
2, a média által ( ami az ő tulajdonukban van ) félelmet keltettek
3, megcsinálnak egy oltóanyagot, amiben lehet, hogy nincs semmi káros hatású ( bár én ezt kétlem ), de mindenkinek kötelező
4, aki nem adatja be, azt kikiáltják veszélyes vírushordozónak
5, abban mindenki egyetért, hogy aki veszélyes a társadalomra, azt börtönbe ( karanténtáborba ) kell zárni
Ebben az esetben nagy szerep jut azoknak, akik nem hisznek az összeesküvés-elméletekben, hiszen ők elhiszik mindazt, amit a szájukba ad a média. Ezek az emberek félnek a vírustól és ezáltal karanténtáborokba záratják azokat a társaikat, akik egyébként az igazságért harcolnak!
Mi lesz az eredmény?
A "bólogató birkák" megmaradnak ( ráadásul beoltva! ), akik a háttérhatalom ellen vannak, azokkal meg azt tesznek amit akarnak, hiszen börtönbe vannak zárva!!!
Tehát nekem, mint normálisan dolgozó és normálisan, ésszel gondolkodó embernek két lehetőségem van:
1, vagy bólogató birka leszek és nem gondolkodom,
2, börtönbe zárnak és vagy kinyírnak, vagy "bólogató birkává" tesznek
Kérdés:
Mit is tartalmaz az összeesküvés-elméletek egy része?
Meg kell szüntetni azt, hogy az emberek gondolkodjanak!
El lehet olvasni! Ma már nem titok! A Cion bölcseinek jegyzőkönyvei fent vannak az interneten, elérhető mindenki számára! Csak erős idegzetű embereknek javaslom, mert siralmas, amit tenni akarnak velünk!
Sokan mondják erre a könyvre, hogy ez hamisítvány és nem igaz, ami le van írva. Lehet, hogy hamisítvány, DE!!! Ha egy Mona Lisa festményt valaki lemásol és hamisítja, attól az még Mona Lisát ábrázolja!!!