Hát ez igaz, de a tehetség nélkül ez kevés! Szárnyalni én is akartam, tanáraim is jók voltak, de a tehetségnek sajnos híján vagyok nem úgy, mint alamtomi! Erre utaltam, amikor azt mondtam, hogy neki minden adott ahhoz, hogy egy Sárik Peti szintű zongorista lehetett volna. Nekem sok minden hiányzik ahhoz, hogy kiváló zenész váljék belőlem...sajnos, de a vendéglátóba "jól van ez így".powersparc írta: ↑2020.08.08. 08:43Azt mondják, aki szárnyalni akar, csak meg kell tanítani repülni. Jó tanárai voltak.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 572
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Re: Gumiszoba
- ---Qgli---
- VIP
Na látod Power! Ebben különbözik a művészet, bármelyik másik tárgytól! Nem összehasonlítható sem a reál, sem a humán tárgyakkal. Mindent meg lehet tanulni! Sajnos a művészetet nem. Én mehetnék bármilyen szuper tanárhoz, festhetnék éjjel-nappal, belőlem festőművész sosem lenne! Így van ez a zenével is. Valamennyi kis tehetségem van hozzá, valószínűleg több, mint egy átlag embernek, de kiváló zenész léthez kevés.
- vigo01
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Korál: Kevés voltam neked kottája van vkinek? Köszi
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Admin
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
- Adott köszönetek: : 617 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1493 alkalommal
- Kapcsolat:
@vigo01, ment üzenet 
A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...
- Pityus
- VIP
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: PSR-SX900
- Adott köszönetek: : 265 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 548 alkalommal
- ---Qgli---
- VIP
Ez pontosan így van. Sokan csak sírnak, hogy nekik ez nem megy, meg nem olyan jó. Irigykednek, hogy egy-két zenésznek milyen jól szólnak a dolgok, de tenni nem akarnak ellene semmit! Pénzzel szeretnék megvásárolni a tudást, de azt sajnos nem lehet!powersparc írta: ↑2020.08.09. 14:25Állítom ha itt a zenészek nagy része megtehetné hogy akárcsak egy fél évre is egy felkészítő zenetáborba elvonuljon az eddigi zajos sablonos hétköznapoktól, rá sem ismerne régi önmagára utána. Tehát a kevés önmotiváció, a célok hiánya is sokat hátráltathatnak abban, hogy valaki nem lesz egy Sárik tudású zenész.
És itt a pont! Ezzel mindent elmondtál! Én sem leszek soha Sárik Peti, de arra törekszek és megpróbálom elhinni, hogy lehetek. Ez csak így megy!powersparc írta: ↑2020.08.09. 14:25A törekvés a szebbre, a jobbra a tökéletesre, az a művészet hajtóereje.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Füzesabony... 13 évet várt a mennyasszony az utcai menetre. 19 órakor esküvő és még esik az eső.... 
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
B terv??? Igazából semmi. Menni kellett mindenképp. A harmonika felett tartották volna a hatalmas családi esernyőnket.
De természetesen mindenki autóval jött...
Isten megkönyörült rajtuk. Kb 5 perccel az indulási időpont előtt elállt teljesen és végig tudtuk sétálni azt a 2 kilométert...
Volt ott egy hölgy, akinek márciusban játszottam a lakodalmát Abonyban, már nagyon nagy pocival. Természetesen őt autóval elvitték. Ma délután jött az sms. Megszületett a baba. Pedig ő is ott volt a lagzi végéig...
De természetesen mindenki autóval jött...
Isten megkönyörült rajtuk. Kb 5 perccel az indulási időpont előtt elállt teljesen és végig tudtuk sétálni azt a 2 kilométert...
Volt ott egy hölgy, akinek márciusban játszottam a lakodalmát Abonyban, már nagyon nagy pocival. Természetesen őt autóval elvitték. Ma délután jött az sms. Megszületett a baba. Pedig ő is ott volt a lagzi végéig...
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Sziasztok!
Elektrotechnikus/műszerész kollégákat kérdezném!
Van egy öreg doepfer lmk4+ masterkeyboardom amit nem hordok már pár éve buliba.
Sajnos akkor is csinált olyat, hogy véletlenszerűen újraindította magát!
Gondoltam otthoni studióba jó lesz, de komoly gondok vannak!
1. Először is mitől lehet üzem közben erősen émelyítő, édeskés szaga az alaplap felől?
2.Azt hittem adapter hibája van, a gyári 9V-500mA adapter helyett bekötöttem egy 9V-1000mA adaptert, amitől főleg meghülyült, midiox-ben nézve folyamat modulációt generál, ha a modulációs kerék nullán van.
Mit jelenthetnek ezek a hibák vajon?
Elektrotechnikus/műszerész kollégákat kérdezném!
Van egy öreg doepfer lmk4+ masterkeyboardom amit nem hordok már pár éve buliba.
Sajnos akkor is csinált olyat, hogy véletlenszerűen újraindította magát!
Gondoltam otthoni studióba jó lesz, de komoly gondok vannak!
1. Először is mitől lehet üzem közben erősen émelyítő, édeskés szaga az alaplap felől?
2.Azt hittem adapter hibája van, a gyári 9V-500mA adapter helyett bekötöttem egy 9V-1000mA adaptert, amitől főleg meghülyült, midiox-ben nézve folyamat modulációt generál, ha a modulációs kerék nullán van.
Mit jelenthetnek ezek a hibák vajon?
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp