|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: Gumiszoba
Bizony, lehetne picit megfontoltabb és érettebb hozzászólásokkal gyarapítani a fórumot, mint amilyenek időnként felkerülnek ide.
Gyakran arrogáns, személyeskedő, nagyképű vagy éppen szándékosan feszültséget keltő bejegyzések születnek.
Honnan veszi bárki a bátorságot, hogy személyeskedésbe, sértegetésbe vigyen át bármely témát, vagy másokra erőltesse arroganciáját?
A jövőben a szakmaiatlan, személyeskedő, vagy másokat sértő bejegyzéseket indoklás nélkül törlöm. Figyelmeztetés nélkül felfüggesztem a tagságát annak akinek két bejegyzését törölnöm kell. Ez nem egy ovi.
Gyakran arrogáns, személyeskedő, nagyképű vagy éppen szándékosan feszültséget keltő bejegyzések születnek.
Honnan veszi bárki a bátorságot, hogy személyeskedésbe, sértegetésbe vigyen át bármely témát, vagy másokra erőltesse arroganciáját?
A jövőben a szakmaiatlan, személyeskedő, vagy másokat sértő bejegyzéseket indoklás nélkül törlöm. Figyelmeztetés nélkül felfüggesztem a tagságát annak akinek két bejegyzését törölnöm kell. Ez nem egy ovi.
Buba
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Kedves Buba!Bubamara írta:Bizony, lehetne picit megfontoltabb és érettebb hozzászólásokkal gyarapítani a fórumot, mint amilyenek időnként felkerülnek ide.
Szeretném kérni a fentiekre hivatkozva a forumról való törlésem. Ez jól átgondolt döntés. Az előző kérésem amit privátban intéztem hozzád a forumról való törlésem a politikai megnyilvánulások miatt - amit mint látni töröltél is - is megalapozott volt. Kérted, hogy ne tegyem maradjak itt nyugodtan. Sajnálatos módon én is sokat tehetek egy értékes ember távozásáról, és ezt az inget én felveszem. Abban bízom, hogy nem csak miattam távozott erről a forumról.
Megértésed, és kérésem tiszteletben tartását és eszközölését előre is köszönöm.
Üdv.
Hegedüs Zoli
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Némi tépelődés után úgy döntöttem hogy egyelőre inaktivizálom magam az elmúlt időszak vitái miatt. Úgy érzem részem van benne hogy a helyzet ilyen lett. Szilveszterre keres zenészt az egyik ismerősöm, ezzel kapcsolatban és más jellegű segítséggel kapcsolatban telefonon el tudtok érni, meg tudjátok szerezni a számom ha szükséges, további kellemes fórumozást kívánok!
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 578
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Szerintem ennek a "szívességből mit csinálok" vitának köze nincs AlmaTomi lelépéséhez.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Na ne már gyerekek, ez tényleg gyerekes! Zoli, Bazsi ennél sokkal intelligensebbek vagyunk szerintem, hogy így intézzük el ezeket a dolgokat. Teljesen függetlenül attól, hogy most Nektek, nekem, vagy bárki másnak milyen szerepe volt ebben a szituban, ahelyett, hogy változtatunk az eddigi szokásainkon, vagy netán meggyőződésből nem változunk, csak visszafogjuk magunkat, inkább egyből kihátrálunk?
Tomi sérelmének indoklását is teljes mértékben átérzem, mert neki talán sokkal jobban a szíve ügye a zene - mint fogalom, és mint hivatás - mint sokunknak itt, de a fórumból való kilépésével viszont már nehezen tudok egyetérteni. De elfogadom, mert szíve joga.
Srácok, ezért elhagyni egy olyan fórumot, ami ennél az egy témán túl sokkal színesebb, több síkúbb, és aminek megtapasztalhattátok nem egyszer jótékony hatását is? Többször kaptunk Tőletek, meg kaptatok Ti is segítséget, folytattunk hasznos eszmecseréket, és a sok téma közül most egyben látványosan kiborult a bili, máris szemet hunytok a sok jó felett és kihátráltok? Csak ismételni tudom, hogy tartom magunkat annyira intelligensnek, hogy egy ilyen helyzetet ennél jobban kezeljünk.
Nagyon sajnálom Tomi elvesztését is, Ő egy etalon volt közöttünk, mert ő egy igazi Zenész. Csak remélni tudom, hogy egyszer visszatér közénk, mint ahogy Zajcsináló Bandi barátunk is tette.
Zoli, Bazsi ...és Tomi te is (mert remélem azért olvasol bennünket) légy szíves gondoljátok át még egyszer! Én is, meg többen mások is a fórum magja közül ha így állnánk a dolgokhoz - vagy mint önkritika, vagy mint sértődés terén -, hogy a kilépésen kívül nincs más megoldás, akkor rég megszűnt volna ez a fórum. De nekem nem ez a célom. Nektek se ez legyen.

Tomi sérelmének indoklását is teljes mértékben átérzem, mert neki talán sokkal jobban a szíve ügye a zene - mint fogalom, és mint hivatás - mint sokunknak itt, de a fórumból való kilépésével viszont már nehezen tudok egyetérteni. De elfogadom, mert szíve joga.
Srácok, ezért elhagyni egy olyan fórumot, ami ennél az egy témán túl sokkal színesebb, több síkúbb, és aminek megtapasztalhattátok nem egyszer jótékony hatását is? Többször kaptunk Tőletek, meg kaptatok Ti is segítséget, folytattunk hasznos eszmecseréket, és a sok téma közül most egyben látványosan kiborult a bili, máris szemet hunytok a sok jó felett és kihátráltok? Csak ismételni tudom, hogy tartom magunkat annyira intelligensnek, hogy egy ilyen helyzetet ennél jobban kezeljünk.
Nagyon sajnálom Tomi elvesztését is, Ő egy etalon volt közöttünk, mert ő egy igazi Zenész. Csak remélni tudom, hogy egyszer visszatér közénk, mint ahogy Zajcsináló Bandi barátunk is tette.
Zoli, Bazsi ...és Tomi te is (mert remélem azért olvasol bennünket) légy szíves gondoljátok át még egyszer! Én is, meg többen mások is a fórum magja közül ha így állnánk a dolgokhoz - vagy mint önkritika, vagy mint sértődés terén -, hogy a kilépésen kívül nincs más megoldás, akkor rég megszűnt volna ez a fórum. De nekem nem ez a célom. Nektek se ez legyen.
Üdv.: Apelláta
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Teljesen egyet értek Veled Aelláta és Buba!Maradjon mindenki,hisz tényleg szükség van Mindenkire!
- ---Qgli---
- VIP
Tedd hozzá, hogy egy félreolvasás és az egyik hozzászólás rossz értelmezése miatt borult ki a bili!!! És Cralusso - aki hónapok óta nem járt erre - balhét szítani megint visszajött!Apelláta írta: a sok téma közül most egyben látványosan kiborult a bili,
- Apelláta
- Adminisztrátor
- ---Qgli---
- VIP
Dehogynem!
Abból indult ki a vita! Power félreértette ( amit én már privátban megbeszéltem Vele és Ő is rájött a félreértésre ) és Cralusso tovább szította.
Olvass vissza! 22. oldal!
Abból indult ki a vita! Power félreértette ( amit én már privátban megbeszéltem Vele és Ő is rájött a félreértésre ) és Cralusso tovább szította.
Olvass vissza! 22. oldal!
- Apelláta
- Adminisztrátor
Gábor, ez már egy utána lévő dolog. Tomi, Bazsi, Zotti lépései nem ezzel vannak összefüggésben.
Üdv.: Apelláta