Akkor mond már meg, téged mi zavar ebben a nótában
mert engem csak egy hang, de az nagyon.
Ettől az egy hangtól kb falra tudnék mászni, te is?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Engem speciel semmi nem zavar benne.Gyuley írta:Tomikám.
Akkor mond már meg, téged mi zavar ebben a nótában
mert engem csak egy hang, de az nagyon.
Ettől az egy hangtól kb falra tudnék mászni, te is?
Engem is felment a nem tudás...almatom írta:Rolikám!
A laikusok -nem zenészek- pedig mondhatnak bármit: őket felmenti a nemtudás.
Pont az a baj, hogy hosszú ujja volt a gitárosnak! Ugyanis rövidebb ujjal fél hanggal lejjebb érte volna el csak azt a hangot és akkor lett volna jó a fülnek! Vágom én, amit Te is!Gyuley írta:Arra is gondoltam, hogy talán rövid volt a gitáros, vagy Tanita ujja mikor feljátszotta,és nem érte el a kisujja a következő félhangot a gitáron
Rolikám!HunHyper írta:Tudtam, hogy többek között neked sem nyeri el a tetszésed ez a fajta "zene", de gondoltam, néhány embernek azért tetszik...