|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Re: Gumiszoba
Én tavasszal emeltem fel a gázsit,kb.5000 ftra jön ki óránként,de nem sokalják eddig még,fedig erre felé nagyon kevés pénzért is járnak...jövőre emelek megint,akinek kell,kell,ha nem meg abbahagyom.
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Mi kiírtuk az árat a honlapra! Így remélhetőleg már csak az keres aki ezt tudomásul vette. Idén 4 lagzink volt és örülünk hogy túl vagyunk rajta. Kizárólag külföldi, vagy külföldön dolgozó megrendelőink voltak, és mind magas színvonalú, zeneileg is igényes rendezvények voltak, elégedettek vagyunk.
A legfelső kasztba ahol az igazán nagy pénzek mozognak, csak nagyon nehezen lehet bekerülni. Amikor a top esküvőszervezők ragaszkodnak hozzád...
Szerintem ez nem elsősorban szakmai kérdés, hanem kapcsolati, és hát 1-2 popót előtte fényesre kell dolgozni mielőtt körön belül kerül a dolgozó.
2 út van!
Nagy pénzért kevesebb, kis pénzért tömegvállalás.
Mindenre akad példa, a soproni idei rekord 51!!!! lagzi/szezon! Szurkolok a srácnak, hogy egészségkárosodás nélkül túlélje...
A legfelső kasztba ahol az igazán nagy pénzek mozognak, csak nagyon nehezen lehet bekerülni. Amikor a top esküvőszervezők ragaszkodnak hozzád...
Szerintem ez nem elsősorban szakmai kérdés, hanem kapcsolati, és hát 1-2 popót előtte fényesre kell dolgozni mielőtt körön belül kerül a dolgozó.
2 út van!
Nagy pénzért kevesebb, kis pénzért tömegvállalás.
Mindenre akad példa, a soproni idei rekord 51!!!! lagzi/szezon! Szurkolok a srácnak, hogy egészségkárosodás nélkül túlélje...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Huh úgy nézem véletlenül mindent kétszer mondok kétszer mondok...
Adminok!!! Lécci!!!!
Adminok!!! Lécci!!!!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Karesz
- VIP
Pont azért emeltem árat,hogy szelektálódjon a mergendelők sora..eddig sikerült úgy néz ki..erre felé nem ritka a 10-15 ezer forintos vállalás,ami eleve nevetséges.Eddig is ezen ár fölött voltam,de tavasszal drasztikusan megemeltem a tarifát..és nincs kevesbb.mint mondjuk tavaly,sőt..csak minőségibb a vendégsereg.Hire is ment már erre felé,hogy Cseri Karcsi drága zenész..nem baj,igy legalább tudnak válogatni..ha olcsó kell,van az is,olyan is.Nem vagyok egy dzsanista,de van mögöttem rutin,gyakorlat,és ezt meg kell fizetni szerintem.Az sem mindegy,hogy a repertoárban mi szerepel.Manapság,ha felhivnak,irnak,előre lefixálom,hogy Maris,Guszti,stb...nem játszom.Játsszom viszont Neotont,Republikot,Hungáriát,stb...és én is azt tapasztalom,amit már mások is irtak már itt,hogy lassan,de biztosan kifutóban van a mulatós faxságoknak a csillagai..nem nagy igény van már rá,és ez jó.
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Karesz, ahhoz képest 90%-ban a facebook-on megosztott esküvői zenészek videói pont ezen mulatós faxságokról szól.....Karesz írta:én is azt tapasztalom,amit már mások is irtak már itt,hogy lassan,de biztosan kifutóban van a mulatós faxságoknak a csillagai..nem nagy igény van már rá,és ez jó.
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Hát ez nem teljesen így van ám!!!!Siklai68 írta:http://delhir.info/2017/08/14/uj-torven ... l-kotnunk/
Zolit vegyétek komolyan.....
Lehet, hogy egy nyilvános szórakozóhelyen vagy étteremben tartott rendezvényen (ami nem zártkörű!!!) megjelenhetnek ellenőrök , de ne máááááá...... ha én a saját telkemen az udvaromon kerítés mögött megtartom a lányom/fiam esküvőjét és oda bárki csak úgy besétálna ellenőrizgetni, lehet páros lábbal rúgnám ki az illetőt a vadászkutyák kíséretével....
Még a rendőr (akit esetlegesen a szomszédok kihívnak csendháborítás miatt) sem jöhet be az udvaromra ha én nem invitálom őt be!!!!
És ha oda mindenféle ellenőr megpróbálna érvényes, arra a napra, arra címre kiállított bírósági engedély (aminek tartalmazni a kell, hogy milyen címszó alatt, miket ellenőrizhetnek!!!), és a számára kiállított megfelelő megbízási papírok nélkül bemenni, illetőleg ott intézkedni, akkor az már magán-lak sértésnek minősül(ne) ...
Megállhat a kapuban....
Megkérdezheti mi történik....
Megkérdezhet bármit.... (kik zenélnek, miért, hogyan, milyen piát szolgálunk fel, stb...) mint pld a szomszéd is megteheti ha épp nincs meghívva...
De ennyit tehet...
Nem vagyok köteles megmondani neki, hogy a saját udvaromon mi történik és mennyiért!!
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Karesz
- VIP
Az lehet Tomi,de ahová mostanában hivnak,erre nem nagyon van igény..hála Istennek!almatom írta:Karesz, ahhoz képest 90%-ban a facebook-on megosztott esküvői zenészek videói pont ezen mulatós faxságokról szól.....Karesz írta:én is azt tapasztalom,amit már mások is irtak már itt,hogy lassan,de biztosan kifutóban van a mulatós faxságoknak a csillagai..nem nagy igény van már rá,és ez jó.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Csak hogy tudjatok róla. Járok fiatalok közé muzsikálni. Általános és középiskola szinten. Sok éve már. Az iskolákban a nemzetiségiek aránya folyamatosan nő.
Ezen gyerekek nagy részének fogalma sincs arról, a magyaroknak sem, hogy mi az "A zöld, a bíbor és a fekete". Ők csak kisgrofot, maryt és jollyt ismerik, meg egy csomó olyan valakit, akiről azt sem tudtam eldönteni amikor kérték, hogy fiú, vagy lány.
És el kell, hogy keserítsek mindenkit, pár év múlva ők lesznek a megrendelőink...

Ezen gyerekek nagy részének fogalma sincs arról, a magyaroknak sem, hogy mi az "A zöld, a bíbor és a fekete". Ők csak kisgrofot, maryt és jollyt ismerik, meg egy csomó olyan valakit, akiről azt sem tudtam eldönteni amikor kérték, hogy fiú, vagy lány.
És el kell, hogy keserítsek mindenkit, pár év múlva ők lesznek a megrendelőink...
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Én mindig is 40év felettieknek szerettem zenélni. Harmincadik születésnapra, szalagtűzőre, hívjanak a fiataloknak inkább dj-t, partyzenekart, kocsis janikát.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A