Engem nem érdekel, hogy ki miért vesz hangszert, meg milyet... Sőt, örülök, ha örömét leli benne, mint majd te a JetSki-ben...
Nem mindenkinek van lehetősége olyan szinten tanulni, olyan szintre fejlődni, hogy fejből, kisujjból lenyomjon egy műsort...
Én is megvettem az SD7-et, mert volt rá lehetőségem... Itthon jól érzem magam vele, sőt, ha igény lesz rá, akkor baráti társaságban
el fogok menni egy-két buliba... Van, amit nem tudok, nem szeretek eljátszani, ott igen is be fogom tenni az MP3-at, vagy a midi-t...
De attól jól fogjuk érezni magunkat...
Most lehetne azt is mondani, hogy Te megcsináltad a JetSki vizsgát, majd elmégy JetSkí-zni... De milyen szinten Gábor?
Tudsz majd "improvizálni" a JetSki-vel? Szaltó, víz alá menni, trükköket csinálni? Most még biztos nem, később talán...
De ettől Te most rossz vagy JetSki-ben, vagy nem?
Ha valakinek van valamilyen hobby-ja, meg tudja "vásárolni", meg tudja csinálni, teljesen mindegy, hogy milyen szinten, csinálja,
ha örömét leli benne... Én örülök neki... Ha meg még pénzt is keres vele, mert talál olyan réteget aki fizet érte? Hát csinálja, jó neki...
Egy nagyon jó példa erre egyik zenész társunk innen a fórumról... Nem a legjobb zenész, sőt magáról azt állítja, hogy "amatőr"...
Ő zenélt annó a lakodalmamban... tudtam, hogy kíséretautomatikás hangszeren játszik, használ midiket is, meg mp3-akat is...
És??? Mégis megfogadtam, mert hihetetlenül jó bulit tud csinálni... Nekem ez volt a fontos, hogy a vendégek jól érezzék magukat...
Nem az, hogy egy szál zongora hangszínnel elkápráztasson minket...
A lakodalom után hetekig hallottam vissza, hogy ilyen jó lagziban még soha nem voltak, mert délutántól hajnalig mindenki
táncolt és mulatott... És nem mellesleg, emberileg is egy hihetetlen embert ismertem meg benne, holott mondhattam volna azt is,
hogy midizik, mp3-azik? Akkor biztosan szar...
Na további szép napot...