Kedves barátaim, két dologgal kapcsolatban írnék ide. Az egyik:
Érdre, építőiparba keresnek munkaerőt segédmunkás, asztalos, Kőműves, burkoló, ács, festő munkákra, akinek munkanélküli ismerőse van és érdekli munkalehetőség, az jelezze nálam, közvetítem a munkaadó felé. Aki távolabb lakik Érdtől és érdekelné de aggasztja a távolság, annak jelzem hogy a szállás megoldható, üzemanyagot is térítik. Munka nagyon sok van, csak munkás kellene. Bérekről a munkaadó ad bővebb felvilágosítást. Csak jelzem hogy a munkaadó és Sirokban és környékén keres munkaerőt, 140-150 km a távolság, és neki nem gond az se ha ilyen távolságból mennének dolgozni, csak menjenek...
A másik. Nem tisztem hogy beleszóljak ki mit gondoljon, írjon, mondjon szakmai vagy egyéb dolgokban itt a fórumon. Most sem teszem meg, mindössze a következőt jelezném felétek. A mindennapokban nekem az egyik kikapcsolódási pont és idő az, amit itt a fórumon töltök. Sok tagot személyesen is ismerek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én barátinak nevezem ezt a viszonyt veletek. Nézeteltérések miatt a fórumon volt már korábban hogy kisebb "szakadásra" került sor, ez a kisebb jelző csak az összes fórum tag létszámára nézve volt kis mértékű, a fórum eszmei, lelki, szellemi vonatkozásában azonban jelentősnek nevezném azt a veszteséget amely érte a fórumot tagok távozásával. Hála Istennek az idő és a közös akarat rendbe rakta a dolgokat, viszonyokat, a közelmúltban azonban azt vettem észre hogy újabb konfliktusok és személyeskedő hangvételű írások jelentek meg. Eszembe jutott az említett szakadás és aggódom azért hogy nehogy meg ismétlődjön. Én mindössze azt szeretném hogy azok az eszmecserék, melyekben nem egyezik a tagok véleménye, ne harapódzanak el abba az irányba mely egyszer már oda vezetett ahová nem feltétlenül kellett volna. Ha mindannyian ezt szeretnénk, biztos vagyok benne hogy olyan intelligens megoldást talál mindenki a nézeteltérések rendezésére, amilyen intelligens embernek ismerlek benneteket, és amelynek köszönhetően nem fordul elő ismét tagok távozása. Béke, barátság barátaim!

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.