|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
A DAL
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Re: A DAL
Minden előttem szólóval egyetértek.
És Qgli utolsó hozzászólását is sokan elfelejtik, pedig az is igaz. Egymásra szavaznak a déli szláv országok, az északi cseh, és szlovákok, a volt CCCP köztársaságok, a német ajkú országok, stb..
És hangsúlyozom, hogy ne a rossz szándékot keressétek benne, hanem a puszta tény közlését, abba, amit most írok: hogy szerepelhet Izrael egy Eurovíziós dalfesztiválon???
És Qgli utolsó hozzászólását is sokan elfelejtik, pedig az is igaz. Egymásra szavaznak a déli szláv országok, az északi cseh, és szlovákok, a volt CCCP köztársaságok, a német ajkú országok, stb..
És hangsúlyozom, hogy ne a rossz szándékot keressétek benne, hanem a puszta tény közlését, abba, amit most írok: hogy szerepelhet Izrael egy Eurovíziós dalfesztiválon???
Üdv.: Apelláta
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ez rém egyszerű Drága Api.
Úgy ahogyan társult tagja lehet az uniónak úgy hogy csak jogai vannak és előnye származhat belőle. Tőke szabad áramlása, szabad letelepedés pl Németországban és Hazánkban, de egyetlen eurocenttel sem járul hozzá a nagy akolhoz. Így megy ez. De ez már súrolja a politika határait ezért nem is boncolgatom tovább ezt a gusztustalan történetet.
üdv, buba
Úgy ahogyan társult tagja lehet az uniónak úgy hogy csak jogai vannak és előnye származhat belőle. Tőke szabad áramlása, szabad letelepedés pl Németországban és Hazánkban, de egyetlen eurocenttel sem járul hozzá a nagy akolhoz. Így megy ez. De ez már súrolja a politika határait ezért nem is boncolgatom tovább ezt a gusztustalan történetet.
üdv, buba
Buba
- Apelláta
- Adminisztrátor
Sok mindent tudnék én is hozzáfűzni, de szándékosan nem véleményeztem még véletlenül sem, a fórumra való tekintettel, csak mint megállapítást írtam le, gondolatébresztőnek a többi észrevételek mellé. Mert a teljes képhez ez is hozzátartozik.
- Isti68
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: KORG PA 50, PA 500
- Adott köszönetek: : 360 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 252 alkalommal
Sziasztok!
Egyetértek az előttem szólókkal, sajnos a pénzről szól az egész.
Hiába mondják ,hogy a dalra kell szavazni nem az előadóra az emberek nagy része úgy is a kedvencére szavaz.
Egyetértek az előttem szólókkal, sajnos a pénzről szól az egész.
Hiába mondják ,hogy a dalra kell szavazni nem az előadóra az emberek nagy része úgy is a kedvencére szavaz.
Üdvözlettel: István
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Úgy, ahogy minden más sport versenyen. Úszó EB, foci EB stb...Apelláta írta:hogy szerepelhet Izrael egy Eurovíziós dalfesztiválon???
- Zenex
- Kiemelt tag
- Hangszer: Ibanez, Cort és Aria gitárok
- Adott köszönetek: : 62 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 100 alkalommal
- Apelláta
- Adminisztrátor
Zenex!
Gondolom most audiális orgazmusod van.
Hát én is csak nevettem mikor meghallottam az eredményt. Szerintem a híradóban holnap a zeneszerzők tömeges harakiriéről fognak szajkózni.

Gondolom most audiális orgazmusod van.
Hát én is csak nevettem mikor meghallottam az eredményt. Szerintem a híradóban holnap a zeneszerzők tömeges harakiriéről fognak szajkózni.
-
exre2
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Tyros 4 Roland Prelude
- Adott köszönetek: : 53 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 58 alkalommal
- Kapcsolat:
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Nem láttam tegnap a műsort, de az lett a végeredmény, amire általában számítok.....de az sosem egyezik az enyémmel
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Gratula Alex-nek, van önbizalma és laza a szimpadon, adja a Jóisten,hogy legalább az elsö 10 közé jusson, az már szép lenne!!!
Üdv. Miki!