Mondok én valamit, aztán vagy elfogadjátok, vagy nem.
Mindenki alkothat obejktív vagy szubjektív véleményt, bár néhány hozzászólást olvasva (igaz nem bölcsészképzésen végeztem hanem természettudományi karon) sokatok nincs tisztában a két szó jelentésével.... egy dolgot ne felejtsetek: demokrácia van, mindenki azt mond amit akar. Személyeskedésbe azért mertek belemenni, mert kibaszottul nem kell a másik szemébe nézni.... mert ha bele kellene, kétszer, háromszor gondolnátok meg azt, amit mondtok. Nem a vélemény lényege lenne más, hanem a formája.
Tudjátok én csóró borsodi gyerek vagyok, én cipősdobozból !!! (!!!) építettem hangfalat hatodikban, hogy csináljam a sulidiszkót, becsukott szemmel cserélek EL 84-es csövet Regent kombóban, vígan elzenélek egy Diamond basszusgitáron is... nem azért, mert igénytelen vagyok, hanem azért, mert bennem van az alázat. Tudom azt, hogy hogyan indultam, hogy húztam szánkón a Vermona hangfalat a kocsmába hogy zenéljek, birkóztam emberevő tulok népekkel a legsötétebb borsodi vendéglátóban, mert Trabantra gyűjtöttem, volt kés a torkomnál, mert nem voltam hajlandó megengedni az ökörseggarcnak, hogy énekeljen az 500 ft-os Panasonic mikrofonba. Megvolt bennem az alázat, de az is megvolt bennem, hogy védjem azt, ami az enyém.
Én eljutottam mára odáig, hogy mindenben meglátom a szépet, a jó oldalát.
Javaslom minden fórumozónak, hogy élje így az életét. Sokkal egyszerűbb lesz!