|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- B.Bazsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 248
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Re: Gumiszoba
Ma újra nagybácsi lettem, ünnep van, buli van...

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 248
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 495 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 707 alkalommal
Hú gyerekek mit csináljak! Audyát adnának a T3-ért.... Mit tegyek? Oda adjam? Meg lenne a szerelmem.... Jajj Istenem mit tegyek? Egyáltalán lehet az Audyához letölteni stilust? (de nem horror áron)
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Ezen lehet gondolkodni Józsikám? T3 maximum 450, Audya minimum 550e.
A hangjáról még nem is beszéltünk.
Addig cseréld el, amíg meg nem gondolja magát, vagy azt en mondja, hogy fizess rá 150-et.
Természetesen a működését ellenőrizni kell.

A hangjáról még nem is beszéltünk.
Addig cseréld el, amíg meg nem gondolja magát, vagy azt en mondja, hogy fizess rá 150-et.
Természetesen a működését ellenőrizni kell.
Buba
- Zongorista28
- Moderátor
Na ettől tartok! A működésétől! Tomit hívtam, azt mondta, hogy a HD-t kell megnéznem, hogy abba nem-e nyúltak bele, nem-e törölgettek olyan fájlokat, amiket nem szabadott volna. Na most ezt én honnan tudjam, mi kell oda mi nem? Holnap este jön a srác, az étteremben történne a csere csípem az ilyet! Egyből éles a téma! 
A rögtönzés világa: A Jazz
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Nekem lennének fenntartásaim. Miért akar gyorsan megszabadulni tőle? Ő az aki hirdeti a cserét a jófogáson?
Csak óvatosan vele, mert hangszer nélkül maradsz egy pillanat alatt. Ezek mellett az Audaya jó lehet. Nekem is Tyros 3-m van, és egy 150e plusszal tudnék vásárolni egy SD7-t. Ami szoftverileg - itt a fórumon is tesztelve - már stabil. Sokan használják, és azzal kisebb az esélye a mellé nyulásnak. Ez a megoldás, hogy a HD-re tették a működéshez szorosan tartozó fájlokat, és ezt bárki tudja editálni, hát ez nekem nem gyere be.
Jó vételnek tűnik, de csak gondold át.

Csak óvatosan vele, mert hangszer nélkül maradsz egy pillanat alatt. Ezek mellett az Audaya jó lehet. Nekem is Tyros 3-m van, és egy 150e plusszal tudnék vásárolni egy SD7-t. Ami szoftverileg - itt a fórumon is tesztelve - már stabil. Sokan használják, és azzal kisebb az esélye a mellé nyulásnak. Ez a megoldás, hogy a HD-re tették a működéshez szorosan tartozó fájlokat, és ezt bárki tudja editálni, hát ez nekem nem gyere be.
Jó vételnek tűnik, de csak gondold át.
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
"hogy a HD-re tették a működéshez szorosan tartozó fájlokat" Ez így van DE! egy átlagos felhasználó nem fogja a működéshez tartozó fájlokat kitörölni, hisz rejtett fájlként vannak jelen, és csak úgy tudod megjeleníteni,ha pl. a totalcommandert átállítod,hogy jelenítse meg a rejtett fájlokat. kb. 4-hónapja használom, minden hétvégén, rengeteg stílust alakítottam át, rengeteg midit tettem rá, midikben erősen kihasználom a live dobokat és azt kell hogy mondjam,hogy ezidáig egyszer sem fagyott le. Csak azt tudom mondani,hogy megbízható hangszer.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem mint Adaya-ról beszéltem, hanem arról, amit egy Tyros3-ért akar odaadni. Kicsit gyanúsnak tűnik, még el is hozza. De jó fej. Szőrbe csere. Ez több mint érdekes.
Én vettem a Tajtiéknál egy SD1-t, és mondták ott, hogy egyik billentyűnél a valami gubanc van néha, de nem vészes. Aztán hazavitte, majd otthon szembesültem azzal, hogy a Bossa endingnél vala kihagy. Hát persze. Olyan katyvasz volt a gépben, csak néztem. Majd szétszedtem, és a konfettitől a dzsuváig minden volt benne. Kitakarítottam, a billentyűket lemostam, rendben tettem. Majd 10 db floppy lemezt kellett szerezzek, hogy az oprendszerét visszarakjam. Miután ezt elvégeztem olyan rendbe lett a hangszer, hogy hibátlan.
Na ezzel az Audaya-val is valami gubi van szerintem ...
Egyébként meg egy jó hangszer ...
Én vettem a Tajtiéknál egy SD1-t, és mondták ott, hogy egyik billentyűnél a valami gubanc van néha, de nem vészes. Aztán hazavitte, majd otthon szembesültem azzal, hogy a Bossa endingnél vala kihagy. Hát persze. Olyan katyvasz volt a gépben, csak néztem. Majd szétszedtem, és a konfettitől a dzsuváig minden volt benne. Kitakarítottam, a billentyűket lemostam, rendben tettem. Majd 10 db floppy lemezt kellett szerezzek, hogy az oprendszerét visszarakjam. Miután ezt elvégeztem olyan rendbe lett a hangszer, hogy hibátlan.
Na ezzel az Audaya-val is valami gubi van szerintem ...
Egyébként meg egy jó hangszer ...
- Zongorista28
- Moderátor