|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: Gumiszoba
Hétfőn még nem, de csütörtök, pénteki napokon már volt lagzim. Sőt a fiam esküvője is pénteken volt. Ez főleg az anyakönyvvezető és a termek foglaltságán múlik.
Buba
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Sziasztok!Mostanában nekem sok a "general error" üzenet,ha be akarok lépni.Másnál is van ilyen?
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Egyszer szerdán egy Bp-i kínai étteremben ukrán-kínai lagzit. Volt vőfély is fogadva. Mikor beállított viseletben, vőfélybottal ledermedt, mert csak ő és mi voltunk nem húzottszemű.... Egyébként fergeteges lagzi volt, nagyon táncoltak, szórakoztak, örömmel emlékszem rá vissza. 15:00-18:00 -ig voltunk fogadva, de a jó hangulat miatt 20:00-ig meg se álltunk...Karesz írta:Urak,zenélt már valaki hétköznap lagzit?Ma vállaltam szept.23-ra egyet![]()
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Nagyszüleimnek 1942 áprilisában egy hétfőn volt az esküvőjük. Másnap nagyapám bevonult katonának és a Don-kanyarhoz vitték. Tanult katonaember lévén látta hogy baj lesz, gyalog! hazaszökött, dédnagyapám úgy megverte, hogy szégyenében visszagyalogolt!!! a Donhoz, de akkor már veszve volt minden. Úgy gondolta akkor már hazasétál, itthon elvoltak, születtek a gyerekek 46,47,48 és 49-ben, aztán mivel nagyapám vitéz volt, levente volt, katona volt, 49 februárban elvitték egy kis málenkij robotra, ahol röpke 19 esztendőre ottfelejtették. Apám sosem hallotta nagyapámat beszélni, 1987-es haláláig.
Érdekes, hogy apám előtt nem lehet harmonikázni, nagyapám előtt sem lehetett. Egyszer a kocsmában valaki harmonikázni kezdett, nagyapám egy kutaccsal szétverte a harmonikást és a harmonikát is. Állítólag a gulágon a ruszkik esténként daloltak, harmonikáztak és az öreg erre mindig berágott.
Érdekes, hogy apám előtt nem lehet harmonikázni, nagyapám előtt sem lehetett. Egyszer a kocsmában valaki harmonikázni kezdett, nagyapám egy kutaccsal szétverte a harmonikást és a harmonikát is. Állítólag a gulágon a ruszkik esténként daloltak, harmonikáztak és az öreg erre mindig berágott.
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Sziasztok srácok!
A leghatékonyabb programot keresem, amivel midifile-ba tudok szöveget írni.
Szívesen veszem bárki ötletét, javaslatát!
Köszönöm!!!
A leghatékonyabb programot keresem, amivel midifile-ba tudok szöveget írni.
Szívesen veszem bárki ötletét, javaslatát!
Köszönöm!!!
- Asdert
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Tyros-4, KORG RADIAS
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
- Asdert
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Tyros-4, KORG RADIAS
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
Amiről beszéltem, beszéltünk. Zenei tudás, magasfokú hangszer ismeret, nyitottság a zenei stílusok iránt. Nekem Ő a ZENÉSZ!!!!!! Pláne, hogy egy fikarcnyit sem járt zeneiskolába.... Azért kellett ilyen részletesen elkészíteni, mert nem hitték, hogy élőben játsza minden sorát.... Gratulálok!!!
Érdemes végig nézni a videót, mert a kezdő bejátszás után jön a részletes bemutatás. Ehhez kellett még nem kevés hangvadászat' is... Akit érdekel nézze meg a többi videóját is, pl a Jarre zenéit is hasonlóan készítette.
Érdemes végig nézni a videót, mert a kezdő bejátszás után jön a részletes bemutatás. Ehhez kellett még nem kevés hangvadászat' is... Akit érdekel nézze meg a többi videóját is, pl a Jarre zenéit is hasonlóan készítette.
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Elmentem ma muzsikálni, aztán úgy jártam, hogy még soha. Nem indult be az autóm most hajnalban, pedig lehet jobban értek hozzá, mint a zenéléshez. Szégyenszemre hívtam taxit. Úriember vagyok, taxival járok zenélni. Csak kár, hogy nem kalkuláltam bele a gázsiba. A taxis nem akarta bepakolni a cuccot a fasza Superb-ébe, mondtam neki, leszarom, ha én nem férek be, csak a cuccot vigye haza. De aztán megoldottuk... Milyen kicsi az az autó!