Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Asdert
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 9
Hangszer: Tyros-4, KORG RADIAS
Adott köszönetek: : 152 alkalommal
Kapott köszönetek: : 237 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 52714Hozzászólás Asdert
2017.07.24. 13:45

---Qgli--- írta: Álmomban sem fordult meg a fejemben, hogy én tanár legyek és mit ad Isten? Idén másodjára kaptam meg az év tanára díjat. Kivétel nélkül az összes kolléga rám szavazott.
Elsiklottatok fölötte, pedig nyilván mindenki azt gondolja, hogy ez elismerésre méltó, pláne ebben a formában. Gratulálok hozzá és további sikereket...
Azért siklottatok át rajta mert már minegyikőtök mérges". Én meg azért írom ezt hogy baráti hangot üssetek meg egymással. A tanuló néha blődséget is mond, kérdez, a tanár meg maradjon ilyenkor is higgadt.... :lol:

Siklai68
VIP
Hozzászólások a témában: 54
Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
Adott köszönetek: : 601 alkalommal
Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52715Hozzászólás Siklai68
2017.07.24. 14:44

powersparc írta:
---Qgli--- írta:Hogyha rögtön egy profi szakemberhez jártál volna akkor nem itt tartanál...
Én Bundzikhoz is jártam, aki tudod Qgli hogy Miskolcon, de még megyei szinten is profi muzsikus. Illényi Katica nem véletlen őt választotta pár éve állandó zongoristájának (az országos átlagból!). Növendékei elismeréseket aratnak a pesti zenei szférában, zenei intézményekben is. (Pl. kiváló volt tanítványa Tálas Áron már tanít a LFZE-n!) Engem viszont képtelen volt megtanítani elemi dolgokra, mert elemi dolgokkal nem foglalkozik, ahogy a profik többsége sem hajlandó járni tanítani a zenészt. Ott már egy adott szint elvárás is, hogy szóba álljanak veled. László Attila sem véletlenül intézményi kereteken belül tanít, nem magán úton. És nem hinném hogy hagyná magát lecserélni a Charlie Bandben, hisz ott már nem az számít hogy ki mennyire profi a hangszerén, hanem ezek a zenészek egy baráti közösség, akik együtt nőttek fel. Oda bejutni eleve lehetetlen, legfeljebb háttérvokálosnak ha jó csaj vagy és Charlienak is tetszel! :lol:

Én voltam Póka Egon Kőbányai Zenei Stúdiójában is felvételizni anno, hogy ott legalább zenészt faragnak belőlem, de semmi esélyem nem volt. Itt vagy Pleszkán Frigyesnek születsz élből hogy felfigyeljenek rád és maguk közzé emeljenek a nagyok, vagy elég kevés esélyed van. Az semmit nem számít, hogy te nagyon szereted a zenét és nagyon szeretnél profin megtanulni a hangszereden. Egyszerűen ha nincs kitől tanulni, nem Szakcsi Lakatos az apád és nem vagy autodidakta hajlammal megálldva, lehúzhatod magad a wc-n sajnos. Ezek a saját tapasztalataim. Illetve ha nyertél a lottón és vagyonokat tudsz profi magántanárokra szánni, akik 0-ról indítanak, akkor esetleg némi sanszod lehet az álmaid elérésében.
Az én fiam a Pókáékhoz jár, nem lehetetlen bejutni.... Sokat nem hallottalak zenélni, de a bemutatón szépeket fogdostál... Bizonyára csak a helyhiány miatt nem jutottál be oda! :777

Siklai68
VIP
Hozzászólások a témában: 54
Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
Adott köszönetek: : 601 alkalommal
Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52716Hozzászólás Siklai68
2017.07.24. 14:51

---Qgli--- írta:
Rolandbk5 írta:És ki a profi tanár? Aki sok pénzt kér? A te példád a jazz zongoristáról. Ő elvileg profi ugye? De tanárnak csapni való. Akkor hogyan válasszal?
Én annak idején Esze Jenőhöz akartam menni, de nem fértem be hozzá. Ő mondta, hogy van hely Zsoltinál. Így kerültem Zsoltihoz. De próbálkozhattam volna Csonka Emilnél, vagy az öreg Fogarasinál is. Ha ők nem tudtak volna vállalni, akkor ajánlanak valakit, akivel vagy szerencsém van vagy nincs, de ezek a tanárok már a jó szakemberek között forognak, tehát jó eséllyel jót ajánlanak.
Esze tanár úr most Kőbányán tanít, a fiam imádja és csodálja a tudását... meg úgy az egész embert kedveli! :D

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 566
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 969 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal

Hozzászólás: # 52719Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.24. 15:54

Ha ilyen felkészületlenül mentél oda, azért is gáz, mert egyértelmű, hogy lenézted az iskolát. Azt hitted, hogy valamiféle gagyi zeneiskola, pedig nem. Ennyi erővel a SOTE-ra is felvételizhettél volna.
Olyan zenészek jöttek ki köbányáról, mint Szekeres Adrienn, Zséda, Takács Nikolasz, vagy a M1-en állandó szereplő Nagy Laci és zenekara.

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 122
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 52730Hozzászólás Apelláta
2017.07.25. 08:37

Pár napja látványos javuláson megyek keresztül, már látom a fényt az alagút végén. :yahoo:
A gyógyszerek mellett úgy látszik jót tett a nyaralás is.
A csajokat még a kacsintásommal nem tudom levenni a lábukról, a mosolyom sem sármos még, de már nem vagyok zombi. :D
De a lényeg, hogy a péntektől induló bulijaimat nem kell visszamondanom, átadnom.
Ezúton is köszönöm Fóris Sanyinak az önzetlen felajánlását zene átvállalás ügyben! :777

Üdv.: Apelláta

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52731Hozzászólás tacso
2017.07.25. 08:55

Csak így tovább Api! Nagyon örülök!!!

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 122
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 52734Hozzászólás Apelláta
2017.07.25. 09:07

Köszönöm!
Szteroidot kaptam két hétig, meg áramos kezelésre járok. A nyaralás alatt meg egy vett TENS készülékkel csapattam magamat minden nap.
...meg úszó szemüvegben és füldugóval csúszdakúrának tettem ki magam. :lol:

Üdv.: Apelláta

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 52735Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.25. 09:09

powersparc írta:Tévedsz mert én az akkori tanáraimtól tanultak fényében teljes lelkesedéssel hittem hogy végre jó helyre kerülhetek és profiktól tanulhatok.
Amikor felvételiztél, akkor volt tanárod???

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 52736Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.25. 09:11

Apelláta írta:De a lényeg, hogy a péntektől induló bulijaimat nem kell visszamondanom, átadnom.
Ez lesz az igazi gyógyszer!!!!
Jobbulást kívánok!

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 296
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 52739Hozzászólás HunHyper
2017.07.25. 09:18

Örülök Api, hogy a gyógyulás útjára léptél...
:777

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

Új hozzászólás