Szóval a C4-ből vehettem volna fiatalabbat, mert 2,2-2,5 ig nézelődtem. De 1,9-be ez 10x jobb állapotban volt mint a másik 15 amit megnéztem csak ebből a típusból... Igazolta is a szerviz, hogy nem egy széthajtott kocsi.. Új ára ilyen felszereltséggel most 7 misi ha jól néztem a múltkor...
Egy vezérlést mindennél alap, hogy megcsináltass, ha használt autót veszel. Ma már egy 1-2 évesnél is A szerelőm tudna mesélni, a nagy japcsi Nissan-t is szervizeli a peugeot mellett, és pont mesélt láncszakadásról garantált 94ekm volt az autóban, ami egyébként olyan moci amit a BMW is használ..
Egyterűben nem könnyű olcsón jót találni..1,5 évig nézegettem, addig inkább hirdettem a 307-et... Az, hogy bizonyos dolgok többe kerülnek, az betudható annak, hogy egy 2.0HDi motor, és extrás autó. Nyilván ha nincs benne légrúgó nem kell cserélni... Ez pl egy gyengéje.. Egy hűtő csere bármely autót elér 7-10 év magasságában. 25anyag+10eft-ért gáztöltéssel nem egy horror ár...
Viszont kárpótol, mert nem fáj a hátam, nagy, és 7 személyes, amit nem egyszer hasznát vett a család.. A cuccom úgy befér hátra, hogy 3db teljes értékű gyerekülés bent marad... EZt sajna egy kombi sem tudta, pedig próbáltam és hangfal tokokkal gyerek ülésekkel nem egyet..
Szétnéztem, mert akkor fiatalabb autót is vehettem volna..Csak sajnos kicsik voltak...
Váltó: 15-20eft-os alkatrésszel drágább a javítása mint a manuális váltósnak, mert egy elektromos bovden teszi azt amit lábbal tennék... A szerkezet ua az mint a benyásban..
Fogyasztásban nekem 64ekm alatt 100km-nként kb1 lityit hozott a benzines 307-hez képest. kb. Kb 220-250eft.ot.. EZ most elmegy majd amit a 2,5 év alatt megspóroltam... Sebaj, 150-200km-ig elmegy megint min. ahogy használom..lehet tovább is ha ez kibírta 220-ig ami kb van jelenleg a motorban...
Hajtottam sok cégest opelek g/H astra benzines dizel, suzuki, ford fokus, stb. Van ott gond mindeggyikel, sajnos mint tökéletes hangszer így autó és motor sincs... Ez is olyan valakinek bejön, van akinek nem..