|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- BodziLalikirály
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Szép délutánt mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Sejtem, hogy nem ebbe a topic-ba tartozik, de nem találtam amibe írhatnám, úgyhogy előre is bocsi.
Keresném egy zeneszámnak a címét, szövegét, esetleg az akkord menetét.
Hevenyészetten feljátszottam a dallamát és csatoltam, hogy meg lehessen hallgatni miről lenne szó.
Köszönöm előre is.
Segítséget szeretnék kérni. Sejtem, hogy nem ebbe a topic-ba tartozik, de nem találtam amibe írhatnám, úgyhogy előre is bocsi.
Keresném egy zeneszámnak a címét, szövegét, esetleg az akkord menetét.
Hevenyészetten feljátszottam a dallamát és csatoltam, hogy meg lehessen hallgatni miről lenne szó.
Köszönöm előre is.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Köszönöm Karesz!
Bár én az eredetire gondoltam, de így már megtaláltam azt is a Creedence Clearwater Revival -től.
Érdekes, hogy így viszont nem "B"-ben, hanem "C"-ben (ahogy én is elkezdtem játszani) van fent.
https://tabs.ultimate-guitar.com/c/cree ... in_crd.htm
Köszi.
Üdv.
Bár én az eredetire gondoltam, de így már megtaláltam azt is a Creedence Clearwater Revival -től.
Érdekes, hogy így viszont nem "B"-ben, hanem "C"-ben (ahogy én is elkezdtem játszani) van fent.
https://tabs.ultimate-guitar.com/c/cree ... in_crd.htm
Köszi.
Üdv.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Röviden elmesélem a múlt éjszakai történetet.
Nyugdijba vonulás/bucsúztató/bankett, ki ahogy nevezi. Az áramszolgáltató cégtől megy nyugdíjba az illető emberke.90 fős buli, fergeteges hangulat. Az igazgató kérése, hogy neki van egy kedvenc száma azt el kellene játszani (persze a szám az jolly és társai tipusu szám), mondtam neki udvariasan, hogy én nem játszom ilyen tipusu számokat, aztán sokadik kérésére be tette ő telefonról......Na ott halt meg a buli, 10 percen belül 90% a vendégeknek haza ment.
A tanulság : ez volt a harmadik, hogy valaki telefonról számot tesz be -Előszőr, utoljára és soha többet.
Nyugdijba vonulás/bucsúztató/bankett, ki ahogy nevezi. Az áramszolgáltató cégtől megy nyugdíjba az illető emberke.90 fős buli, fergeteges hangulat. Az igazgató kérése, hogy neki van egy kedvenc száma azt el kellene játszani (persze a szám az jolly és társai tipusu szám), mondtam neki udvariasan, hogy én nem játszom ilyen tipusu számokat, aztán sokadik kérésére be tette ő telefonról......Na ott halt meg a buli, 10 percen belül 90% a vendégeknek haza ment.
A tanulság : ez volt a harmadik, hogy valaki telefonról számot tesz be -Előszőr, utoljára és soha többet.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Most már csak az a kérdés, hogy az igazgatót utálták ennyire, vagy azt a bizonyos tipusu zenét, amit betett a telefonról 
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 845 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 207 alkalommal
Céges buliban, ahol a nagy igazgató is ott van, ha valamiért nem tetszik, nem olyan könnyű otthagyni, csakis ha okot keresünk, de legjobb ha megmozdul a társaság s akkor ..a tömeggel...le kell lépni. 
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem lehet ezeket a dolgokat valahogy kivédeni? Pl én tuti nem viszek ezentúl 3,6 Jack - RCA kábelt, hogy még véletlenségből se tudjak rákötni telefont a keverőmregabati írta: Az igazgató kérése, hogy neki van egy kedvenc száma azt el kellene játszani (persze a szám az jolly és társai tipusu szám), mondtam neki udvariasan, hogy én nem játszom ilyen tipusu számokat, aztán sokadik kérésére be tette ő telefonról......Na ott halt meg a buli, 10 percen belül 90% a vendégeknek haza ment.
Bunkósság lenne ilyen dolgokat kikötni egy szerződésben, hogy mit nem teszek meg? Pl hívnak szárvendéget 5ször annyi gázsiért, aki megjelenik majd az ájpodjával és még mikrofont is kér.
Erre konkrétan egy élő esetet is láttam, igaz, az a Beregszászi fesztivál volt, ahol Kökény Attila jelent meg. Egy valamilyen mp3 lejátszót hozott magával, mikrofont pedig Fássytól kért.
Igaz, legalább élőben énekelt, és színvonalasan, majd kb 7-8 szám után távozott sietve.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505