Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Buli műsor!

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Asterix
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Re: Buli műsor!

Hozzászólás: # 19127Hozzászólás Asterix
2013.11.19. 17:00

Uraim!

Én egyetlen Jolly számot játszok, az is még az ősidőkből maradt meg nálam. Most pénteken Jolly és Suzy volt a sztárvendég a buliban. Szégyen, nem szégyen, én nem ismertem egy dalt sem azokból, amiket énekeltek, de a sok "tyúk és csirke" mind ott tombolt a színpad előtt, pedig nem nemzetiségi buli volt és szerintem egy kezem elég lett volna a nem full PB számok összeszámolásához. :777

vigo01
VIP
Hozzászólások a témában: 12
Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
Adott köszönetek: : 243 alkalommal
Kapott köszönetek: : 418 alkalommal

Hozzászólás: # 19133Hozzászólás vigo01
2013.11.19. 18:25

Tomi ami Neked a géppuska ujjú zongorista hölgy, az vidéken Kaczor Feri, Jolly. A
z időmet se pazarolnám arra, hogy megtanuljak egy ilyen 20 perc alatt összerakott dalocskát ;)

Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A

csepi
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Korg Pa 500
Adott köszönetek: : 84 alkalommal
Kapott köszönetek: : 82 alkalommal

Hozzászólás: # 19141Hozzászólás csepi
2013.11.19. 20:51

Sziasztok!
Sajnos beleszaladtam már én is mostanában Dzsoli nótát kérőbe....
nem tudom... És azt gondolná az ember le van zárva a téma. De basszus ahogy felháborodott a csaj... eszem megállt, majdnem úgy jött le, h milyen szedett-vedett senki alak vagyok, h ilyen isten király zenét nem tudok.
Almatom for prezident!
Törvényileg títlani!!!!

Bubamara
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 7
Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal

Hozzászólás: # 19146Hozzászólás Bubamara
2013.11.20. 07:00

El van ez már b...va régen gyerekek. Korlátok nélkül lehet ebben az országban délután fő műsoridőben a tisztel cigányuraknak egymást k..vanyázni a mónikashowban, legalja győzike és egyéb féreg mehet a tv-ben a népek butítására, műanyag kreált sztárcsináló rabszolgagyárakat nyomnak tehetségkutató fedőnév alatt hétvégén a kereskedelmi csatornák, külön kultusza van a hulladék zenét gyártó 3 akkordos műcigány műmulatós műsz*r zenének. Ugyanakkor igazán értékes produkciókat, vagy pl magyar népzenét alig, vagy egyáltalán nem találsz a médiákban. Ez egy tudatos tevékenység eredménye. Ahogyan sok más népbutító és nemzetromboló identitás pusztító folyamat is az. 9,5 millió tudatlan, gyökértelen emberre van szükség.

Buba

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 9
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 19147Hozzászólás B.Bazsi
2013.11.20. 07:45

Ez biz'a így van. Ne gondolkodj, csak bámulj, fogyassz, egyél, igyál, majd mások megmondják neked hogy mi a jó, miről mit kell gondolnod, nézd azt a "100" embert napról napra a tv-ben akik megmutatják neked mi a trendi, mit csinál "VV-akárki" este körömvágás közben, melyik nonproduktív sztár vetkőzik le melyik nap és mutogatja s...ggét hogy milyen tetoválást csinált rá éppen, meg melyik "követendő példa" hogy ússza meg a börtönt adócsalás, közlekedési baleset, kábszerfogyasztás lopás és hasonló "divatos" cselekedetek miatt...

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

najanek
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 11
Hangszer: Korg PA 50 Sd
Adott köszönetek: : 249 alkalommal
Kapott köszönetek: : 117 alkalommal

Hozzászólás: # 19148Hozzászólás najanek
2013.11.20. 07:47

Szép napot!

Múlt héten a feleségemnek csináltam egy meglepetéspartit születésnapjára. Mi próbáltuk a hangulatot előteremteni (első szinti fellépésem a zenekarral :D ). A vendégek csak barátokból álltak leginkább a feleségem ismerőseiből. Elkezdtük a repertoárunkat játszani (Somló, Charlie, Ihász, Máté Péter,Szécsi stb:) régi retró zenékből válogatva de senki sem táncolt. Csak néztek fapofával semmi hangulat nem volt. Akkor a fejemre kaptam hogy miért is nem mulatóst játszunk (Kaczor és a többiek). Mondtam hogy az is lesz majd de igazán nem ezeken a számokon van a hangsúly. Volt fanyalgás pofavágás. És ami a legszarabbul esett hogy barátok ismerősök voltak a vendégek akik tudták hogy milyen alkalom is lesz. Kellemetlenül éreztem magamat és akkor elgondolkodtam hogy tényleg ez kell az embereknek manapság? És semmit senkit figyelembe sem vesznek? A meglepetés bulira szeptember óta készültem. Szervezkedtem helyet béreltem ismerősöket hívtam és mikor láttam hogy nincs hangulat és az egész egy perc alatt összeomlik akkor azt gondoltam hogy felesleges volt minden szervezkedés. De legalább a feleségem jól érezte magát és neki sikerült a meglepetés.
A poén a végére hogy még a számlát is fizethettem mert páran elfelejtették kifizetni a fogyasztásukat. Úgy hogy nem tudom mi van a mostani világgal de valahogy eltűnőben van a régi zene és sajnos átveszi a helyét az egy akkordmenetre ráhúzott műzene.
Nincs bajom a mostani mulatósoknak nevezett förtelmekkel mert egy-két szám belefér a repertoárba de hogy egész este ezt kellene játszani az számomra elszomorító. Mikor egy jó Charlie vagy Máté Péter helyét átveszi a Kaczor és a Jolly.
(Pár mulatóst stilusban szoktam játszani élőben és mikor azt mondják "milyen jól játszok" akkor nézek bután és eszembe jut hogy kb: 5 akkord lefogásával rengeteg szám eljátszható. Nem kell hozzá nagy tudomány.)

Bocsánat a hosszú kicsit panaszkodó véleményért.

További szép napot:
najanek

HunHyper
VIP
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 19151Hozzászólás HunHyper
2013.11.20. 12:44

Najanek!
Akinek ilyen barátai vannak, annak ellenségre nincs is szüksége... :D

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

farkasbela78
Újonc
Hangszer: KORG PA 50
Adott köszönetek: : 10 alkalommal
Kapott köszönetek: : 9 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 19154Hozzászólás farkasbela78
2013.11.20. 15:31

Na látjátok erről beszélek!
Nem tükrözi az ember zenei Ízlését, de hát mégiscsak mi vagyunk a vendégért és nem fordítva.
Szomorú hogy sok ilyen ehhez hasonló számot kell játszani, de az ugat aki fizet. :(
Én megértem azt is aki nem játszik ilyesmit és megteheti hogy Jolly és Kacort sem játszik mert vagy olyan helyen zenél ( Étteremben vendéglátósként),vagy Pesten . Bár egy jó pár évvel ezelőtt a pesti EXPO-n igen csak ropták a mulatósokra.
Voltam már olyan családi rendezvényem ahol kimondottan csak vendéglátós zenét kértek ! Igaz nem is igazán volt táncikálás de és annál jobban éreztem magam !
Volt amikor kinyomtam magam elől a mikrofont és csak zongoráztam! Azóta már kétszer hívtak ugyan oda zenélni!

[font=Script MT Bold]Üdvözlettel:Farkas Béla[glow=red][/glow][/font]

vigo01
VIP
Hozzászólások a témában: 12
Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
Adott köszönetek: : 243 alkalommal
Kapott köszönetek: : 418 alkalommal

Hozzászólás: # 19169Hozzászólás vigo01
2013.11.20. 21:37

Az ilyen társaság hajnal tájt vevő lehet Omega meg LGT zenékre sztem, amikor már úgyis mindegy. + Demjén: Kihűlt üres kocsmák.
Előtte persze lakodalomba illő repertoár kell, mert különben: " nincs valami jáú szám ? "
Nem rég csárdás mixet játszottam és kiállást tettem bele kb 20mp-ig csak a szólót játszottam és cintányér szólt alatta. Mire előkeveredett egy öregember és bekiabálta, hogy: zene nincs? :D

Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A

Asterix
Globális Moderátor
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Hozzászólás: # 19173Hozzászólás Asterix
2013.11.21. 08:38

A tegnapi csapat semmi mást nem ismert, csak L.L. Juniort, meg Notar Maryt. Kegyetlenül kellemetlen volt. Cigányzeneként Horváth IStván, Bangó Margit smafu.
Így a végén már betettem a Notar MAry cd-t és elmentem vacsorázni. Kegyetlenül kemény munka volt, hogy a végére Republic, EDDA, és Bikini számokkal zártunk.
És valószínűleg a társaság 2/3-nak nem loptam magam a szívébe... :dash2:
(Pedig én még szeretem is mulatós zenét!!! Mi van azzal, aki még ráadásul nem is szereti???)

Új hozzászólás