Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

okamoto
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: KORG PA3X LE
Adott köszönetek: : 152 alkalommal
Kapott köszönetek: : 148 alkalommal
Kapcsolat:

Re: JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Hozzászólás: # 15539Hozzászólás okamoto
2013.07.16. 20:29

almatom írta: Egyéb iránt 3x meghallgatod, elénekled vele a dalt és máris megtanultad (szerintem). :777
Nem mentem az irhám, csak tényeket írok le. Napi 12 órát melózok, nem a zenélés a fő szakmám. Emiatt korlátozottak a dal leszedés, tanulási lehetőségem. Képes vagyok rá, de nincs időm.... De igazad van, nem egy bonyolult dal. Sambácsitől is meg egy másik forumról megkaptam a kottát, plusz akkordokal ellátva itt is. Ugyhogy nem lesz gond. :) Köszi mindenkinek a segítséget. Üdv. oki.

okamoto / A zene mindenek felett!

tozi71
Újonc
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Korg Pa600
Adott köszönetek: : 22 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Kapcsolat:

Re: Yamaha stílusok, hangszínek - Feltöltések II

Hozzászólás: # 15547Hozzászólás tozi71
2013.07.18. 08:51

Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni! Hány hozzászólást kell írni , hogy lássam a letöltő linkeket? Köszi!!!

Moderálva:
a választ itt találod
topic2.html ;)
Üdv. Vladimir

BUDAI35
Újonc
Hangszer: korg pa50sd
Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Kapott köszönetek: : 29 alkalommal

Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II

Hozzászólás: # 16205Hozzászólás BUDAI35
2013.08.25. 16:51

/HÁT én Már ujonc maradok ezen az oldalon/ úgylátom! /se előrre se hátra segíteni sem akar senki tisztelet a kivételnek hatalmas nagy zenészek annyira nagyképűek hogy csak flegmáznak sem szóbeli sem semilyen segítséget nem kapok viszont a szabályokért le tudnak tolni rendesen én ezt is figyelembe venném kedves oldal vezérek!!!!!!! ha baj hogy ki nyilvánítottam a véleményem dobjatok ki úgysem lehetek állandó tag mert kicsi a nyelvem. :cry2: és amatőr vagyok aki egy kis segítség reményében regisztrált hát ez van. pl nem tudom a midi szöveget megjeleníteni erre azt a válasz kaptam nézzem meg az angol kézikönyvben sajna se kézikönyvem se angol nyelvtudásom nincs lekiabálásnak vették mert nagybetűvel irtam csupasz pa 50-sd van stílusokat nem tölhetek újonc vagyok 1 hónapja. éveket kell várni? fura. ez nem segítség ez eggy zárt közösség lehet ilyen is de akkor minek lehet regisztrálni?????? DÚRVAA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BUDAI35 2013.08.25. 16:59-kor.

Asterix
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Hozzászólás: # 16206Hozzászólás Asterix
2013.08.25. 16:56

Nem a nyelved kicsi...
Nézd meg a 13 db hozzászólásodat, nézd át az oldalon kifejtett munkádat és mondd meg légy szíves, hogy mi alapján szeretnél előre lépni...

BUDAI35
Újonc
Hangszer: korg pa50sd
Kapott köszönetek: : 29 alkalommal

Hozzászólás: # 16207Hozzászólás BUDAI35
2013.08.25. 17:03

asterix nem tudok érvényesülni és sokan nem is akarják csupasz pa 50-em van egy két mulatós stílust akartam le tölteni de úgy látom ez itt lehetetlen.

Asterix
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Hozzászólás: # 16208Hozzászólás Asterix
2013.08.25. 17:25

Hidd el nekem, itt senki nem gátol senkit. Nézd meg, hány embernek van az oldalon Pa50, GW-8, stb hangszerük. Semmi gond nincs ezzel. Nem a hangszeredtől függ, hogy milyen zenész vagy.
De mi itt egy közösséget formálunk. A letöltést azért kötöttük ranghoz, a rangot pedig valaminek az asztalra történő letételéhez, mert nem torrent oldalnak szántuk ezt az oldalt. Az, hogy itt vannak stílusok, amiket le lehet tölteni, az bónusz. De önmagában azért ne jöjjön ide senki, hogy stílusokat szedjen össze a hangszeréhez.
Minket ez a cél vezetett. Vannak itt olyan emberek, akik egy hét alatt elérték az állandó tagságot. Hozzáállás, hozzászólások kérdése. Ha érzi a felső vezetés, hogy jól állsz a dolgokhoz, akkor nyert ügyed van. Ha ez az érzés nem jön felőled, akkor sajnos...

Adames
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 751 alkalommal
Kapott köszönetek: : 518 alkalommal

Hozzászólás: # 16284Hozzászólás Adames
2013.08.28. 11:42

EMU 0404 USB hangkártyának mi baja lehet szerintetek, ha bekapcsoláskor nem egyből, hanem csak vagy 8 perc eltelte után kapcsol be magától? Hol javítják az ilyet egyáltalán? :?

Picasso †
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 16304Hozzászólás Picasso †
2013.08.28. 22:17

Szia Adames,

Tápos lesz az mint a csibe... szerintem keress meg telón, és már lököm is a számot-nevet, kit keress....

Pacsi

Picasso

DarkWest
Újonc
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: casio ctk800

Hozzászólás: # 19325Hozzászólás DarkWest
2013.11.29. 21:59

Sziasztok, teljesen új és kezdő szintis vagyok, azt szeretném megkérdezni hogy ctk 800 -ra lehet stilusokat telepíteni és hogyan? vagy esetleg lehet számítógépről futtatni stílust összekötve a szintivel?? Előre is köszönöm a segítséget

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal

Hozzászólás: # 19327Hozzászólás Apelláta
2013.11.30. 07:33

Szia!

A CTK-800 még nem az a kategóriás hangszer, ami tud stílusokat fogadni. Sajnos nem lehet bele tölteni.

Üdv.: Apelláta

Új hozzászólás