Nem mentem az irhám, csak tényeket írok le. Napi 12 órát melózok, nem a zenélés a fő szakmám. Emiatt korlátozottak a dal leszedés, tanulási lehetőségem. Képes vagyok rá, de nincs időm.... De igazad van, nem egy bonyolult dal. Sambácsitől is meg egy másik forumról megkaptam a kottát, plusz akkordokal ellátva itt is. Ugyhogy nem lesz gond.almatom írta: Egyéb iránt 3x meghallgatod, elénekled vele a dalt és máris megtanultad (szerintem).
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK
Moderátor: Moderátorok
-
okamoto
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: KORG PA3X LE
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 148 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK
okamoto / A zene mindenek felett!
-
tozi71
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg Pa600
- Adott köszönetek: : 22 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Yamaha stílusok, hangszínek - Feltöltések II
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni! Hány hozzászólást kell írni , hogy lássam a letöltő linkeket? Köszi!!!
Moderálva:
a választ itt találod topic2.html
Üdv. Vladimir
Kis segítséget szeretnék kérni! Hány hozzászólást kell írni , hogy lássam a letöltő linkeket? Köszi!!!
Moderálva:
a választ itt találod topic2.html
Üdv. Vladimir
-
BUDAI35
- Újonc
- Hangszer: korg pa50sd
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
/HÁT én Már ujonc maradok ezen az oldalon/ úgylátom! /se előrre se hátra segíteni sem akar senki tisztelet a kivételnek hatalmas nagy zenészek annyira nagyképűek hogy csak flegmáznak sem szóbeli sem semilyen segítséget nem kapok viszont a szabályokért le tudnak tolni rendesen én ezt is figyelembe venném kedves oldal vezérek!!!!!!! ha baj hogy ki nyilvánítottam a véleményem dobjatok ki úgysem lehetek állandó tag mert kicsi a nyelvem.
és amatőr vagyok aki egy kis segítség reményében regisztrált hát ez van. pl nem tudom a midi szöveget megjeleníteni erre azt a válasz kaptam nézzem meg az angol kézikönyvben sajna se kézikönyvem se angol nyelvtudásom nincs lekiabálásnak vették mert nagybetűvel irtam csupasz pa 50-sd van stílusokat nem tölhetek újonc vagyok 1 hónapja. éveket kell várni? fura. ez nem segítség ez eggy zárt közösség lehet ilyen is de akkor minek lehet regisztrálni?????? DÚRVAA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BUDAI35 2013.08.25. 16:59-kor.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Nem a nyelved kicsi...
Nézd meg a 13 db hozzászólásodat, nézd át az oldalon kifejtett munkádat és mondd meg légy szíves, hogy mi alapján szeretnél előre lépni...
Nézd meg a 13 db hozzászólásodat, nézd át az oldalon kifejtett munkádat és mondd meg légy szíves, hogy mi alapján szeretnél előre lépni...
-
BUDAI35
- Újonc
- Hangszer: korg pa50sd
- Kapott köszönetek: : 29 alkalommal
asterix nem tudok érvényesülni és sokan nem is akarják csupasz pa 50-em van egy két mulatós stílust akartam le tölteni de úgy látom ez itt lehetetlen.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Hidd el nekem, itt senki nem gátol senkit. Nézd meg, hány embernek van az oldalon Pa50, GW-8, stb hangszerük. Semmi gond nincs ezzel. Nem a hangszeredtől függ, hogy milyen zenész vagy.
De mi itt egy közösséget formálunk. A letöltést azért kötöttük ranghoz, a rangot pedig valaminek az asztalra történő letételéhez, mert nem torrent oldalnak szántuk ezt az oldalt. Az, hogy itt vannak stílusok, amiket le lehet tölteni, az bónusz. De önmagában azért ne jöjjön ide senki, hogy stílusokat szedjen össze a hangszeréhez.
Minket ez a cél vezetett. Vannak itt olyan emberek, akik egy hét alatt elérték az állandó tagságot. Hozzáállás, hozzászólások kérdése. Ha érzi a felső vezetés, hogy jól állsz a dolgokhoz, akkor nyert ügyed van. Ha ez az érzés nem jön felőled, akkor sajnos...
De mi itt egy közösséget formálunk. A letöltést azért kötöttük ranghoz, a rangot pedig valaminek az asztalra történő letételéhez, mert nem torrent oldalnak szántuk ezt az oldalt. Az, hogy itt vannak stílusok, amiket le lehet tölteni, az bónusz. De önmagában azért ne jöjjön ide senki, hogy stílusokat szedjen össze a hangszeréhez.
Minket ez a cél vezetett. Vannak itt olyan emberek, akik egy hét alatt elérték az állandó tagságot. Hozzáállás, hozzászólások kérdése. Ha érzi a felső vezetés, hogy jól állsz a dolgokhoz, akkor nyert ügyed van. Ha ez az érzés nem jön felőled, akkor sajnos...
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
EMU 0404 USB hangkártyának mi baja lehet szerintetek, ha bekapcsoláskor nem egyből, hanem csak vagy 8 perc eltelte után kapcsol be magától? Hol javítják az ilyet egyáltalán? 
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Szia Adames,
Tápos lesz az mint a csibe... szerintem keress meg telón, és már lököm is a számot-nevet, kit keress....
Pacsi
Tápos lesz az mint a csibe... szerintem keress meg telón, és már lököm is a számot-nevet, kit keress....
Pacsi
Picasso
-
DarkWest
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: casio ctk800
Sziasztok, teljesen új és kezdő szintis vagyok, azt szeretném megkérdezni hogy ctk 800 -ra lehet stilusokat telepíteni és hogyan? vagy esetleg lehet számítógépről futtatni stílust összekötve a szintivel?? Előre is köszönöm a segítséget
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Szia!
A CTK-800 még nem az a kategóriás hangszer, ami tud stílusokat fogadni. Sajnos nem lehet bele tölteni.
A CTK-800 még nem az a kategóriás hangszer, ami tud stílusokat fogadni. Sajnos nem lehet bele tölteni.
Üdv.: Apelláta