Na erről beszéltem. Az eszmecsere tiltása értelmetlen, csak a midi feltöltéseket kellene korlátozni, és ahogy Admin írta, ő is így gondolja.Admin írta: Anno direkt jelöltem meg a fórumot az alábbi szöveggel:
"MIDI-vel kapcsolatos eszmecsere... MIDI fájlok feltöltése és kérése SZIGORÚAN TILOS!" Ezzel ezt akartam kifejezni, hogy bármi nemű eszmecsere (szerkesztés, beállítás, hogy használd, stb) mehet a témával kapcsolatban, de! feltölteni ill. kérni tilos! Elnézést kérek, ha félreérthetően esetleg pontatlanul fogalmaztam!
Viszont szerintem továbbra is félreérthetően van pirossal kiemelve a "MIDI-vel kapcsolatos eszmecsere...", mert ez olyan, mintha a mondat többi részéhez tartozna, ezért ez is tilos. Javaslom, hogy a mondat első fele feketével, vékonyan legyen írva, mint a többi fórumnév alatti magyarázat, és ponttal lezárva. A fájl cserebere tiltás meg maradjon meg pirossal, vastagon, külön mondatba.
Lehet ezt szőrszálhasogatásnak venni, de itt a példa, hogy jelenleg ez félreértésre és vitára ad okot.