Sziasztok!
Leírom az én álláspontomat a MIDI (figyfiritty

) témával kapcsolatban.
Anno direkt jelöltem meg a fórumot az alábbi szöveggel:
"
MIDI-vel kapcsolatos eszmecsere... MIDI fájlok feltöltése és kérése SZIGORÚAN TILOS!" Ezzel ezt akartam kifejezni, hogy bármi nemű eszmecsere (szerkesztés, beállítás, hogy használd, stb) mehet a témával kapcsolatban, de! feltölteni ill. kérni tilos! Elnézést kérek, ha félreérthetően esetleg pontatlanul fogalmaztam!
Ezt a szabályt nem azért hoztam, mert utálom, lenézem a MIDI fájlokat, vagy sajnálom a helyet, hanem mert láttam már fórumot bezárni a jogvédett (itt főként a két nagy magyar cégre gondolok) fájlok miatt. Hogy mi a jogvédett? Amiben szerepel a copyright xy az tuti. Azt jó magam sem tudom, hogyha Jóska Pista feljátszik valamit és feltölti, akkor azzal mi a helyzet

Kérem aki otthon van a témában az ossza meg velünk a frankót
Kérlek Titeket ne vesszünk össze ilyen apró dolgokon! Vladimir a munkáját végzi (amit becsüljünk meg, hiszen mindenki a szabadidejében csinálja ingyen), ha pedig valaki hibázik, akkor vegyük figyelembe, hogy mindenki emberből van, egy korrekt PÜ-vel szerintem sok mindent el lehet intézni. Mielőtt bárki kombinálni kezdene, itt nem konkrétan erről az esetről beszélek, nem akarok senkinek igazat adni, nem játszom bírót
Midi vs elő játék. Nekem megvan a véleményem, másnak más a véleménye, de lehet a harmadik megint másként gondolja... Ez ilyen

Ez egy fórum, ahol szólás szabadság van, ha valaki olyat ír, amivel nem értek egyet, hát szíve joga... oké nem fog tetszeni, max leírom hogy én nem így gondolom, de vitatkozni... felesleges
Várom a véleményeket, az építőeket az Ötletládába, a többit meg majd átrakjuk ide
További szép napot,
Admin