Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

A moll skála hangjaira éptett négeshangzatok

Moderátor: Moderátorok

Avatar
Admin
Adminisztrátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 2
Hozzászólások: 542
Csatlakozott: 2011.08.18. 05:26
Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj-Zemplén Megye
Adott köszönetek: : 597 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1392 alkalommal
Kapcsolat:

Re: A moll skála hangjaira éptett négeshangzatok

Hozzászólás: # 65764Hozzászólás Admin
2020.06.20. 14:45

@---Qgli---, megnéztem, sajnos jelenleg nincs lehetőség ilyenre. Természetesen lefejleszthető, de ha nincs kifejezetten olyan ok, ami miatt a youtube-ot nem szeretnéd használni, akkor én is azt javasolnám, nem nyilvános opcióval (a link birtokában bárki láthatja a videót). Ha csak regisztrálni nem szeretnél youtubra és a feltöltéssel bíbelődni, akkor lehet olyan opció is, hogy megosztod velem valamilyen módon (ezt megbeszélhetjük PÜ-ben), én feltöltöm neked az oldal neve alatt (ahogy a fórumtalálkozókat is tettem) és elküldöm neked a linkeket, melyeket beágyazhatsz a bejegyzésbe, hozzászólásokhoz, ill. továbbküldheted bárkinek akinek szeretnéd.


A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...

Új hozzászólás