Egy Queen nöta a vArranger2 + KETRON SD9 SF2 bank közreműködésével!
https://dl.dropboxusercontent.com/s/p58 ... 2.mp3?dl=0

Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat ![]() Kedves Tagok! Élesítve a Médiatár, elérés: Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Aki anyagot szeretne megosztani, kérem küldje el a youtube linket nekem PÜ-ben. A lényeg, hogy saját munka legyen, zenekar is elfogadott, hirdetés engedélyezett. Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ![]() |
Moderátor: Moderátorok
Hát nálam nem stand-alon a Sonic se, a Halion Sonic az igen, meg a halion 6 is, de a Sonic-Se az nem, az a Cubase alap midi hangszerkészlete, amúgy elég gyengusz ha engem kérdezel.powersparc írta: ↑2019.07.21. 21:57A Sonic SE verzió egy ingyenes és önmagában (stand alone) is telepíthető sampler program, amihez nem kell Cubase vagy más, ezért is érdekel. A telepítő egy 700 MB-os EXE, lehet futtatni és szépen írkálja hogy mit mikor és hova telepít, de a WinRar tömörítő is ki tudja bontani és akkor látszanak a .vstsound kiterjesztésű fájlok is, mint fent részleteztem. Pl. az orgona belőle csak 400 MB, de ezek nem találhatók sehol, miközben a telepítő írja adott ponton, hogy települnek ezek a fájlok is. Szar a telepítő vajon? Ha tudnám hova kell, bemásolnám manuálisan is, de még a library manager segédprogijában is hiába adom meg a winrarral kibontott mappában hogy ott találja meg, nem jelenik meg a programban, a Sonic SE-ben sem.
![]()
![]()
![]()