https://dl.dropboxusercontent.com/s/drr ... 0.mp3?dl=0
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sampler - Mintavétel és feldolgozás
Moderátor: Moderátorok
-
kissata
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 72
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
-
kissata
- VIP
Re: Sampler - Mintavétel és feldolgozás
Pityu,akkor a kedvedért,még egy MK-80 Rhodes SF2:
https://dl.dropboxusercontent.com/s/q60 ... 0.mp3?dl=0
Szép estét!
https://dl.dropboxusercontent.com/s/q60 ... 0.mp3?dl=0
Szép estét!
-
kissata
- VIP
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 248 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Sziasztok!
Végigolvastam az összes hozzászólást, köszi az infókat. Persze szinte csak ködös foltok vannak a fejemben a szemplerezéssel kapcsolatban, de úgy olvastam, úgy érzem elkerülhetetlen ezzel is foglalkozni.
Úgy néz ki vásárolok a T4-be flash memóriát. A kérdésem, hogy szerintetek 512, vagy 1024? Tudom a kérdés rossz, de mégis...
Szeretnék 3, max. 5 dobszettet használni, 3-4 féle basszert, 4-5 féle gitárt használni. Tudom, illetve olvastam, hogy egy hangszín lehet akár többszáz mega is, de szerintetek, tapasztalataitok alapján mekkora flash-t érdemes venni, mert ugye 50ezer és 100ezer...
Végigolvastam az összes hozzászólást, köszi az infókat. Persze szinte csak ködös foltok vannak a fejemben a szemplerezéssel kapcsolatban, de úgy olvastam, úgy érzem elkerülhetetlen ezzel is foglalkozni.
Úgy néz ki vásárolok a T4-be flash memóriát. A kérdésem, hogy szerintetek 512, vagy 1024? Tudom a kérdés rossz, de mégis...
Szeretnék 3, max. 5 dobszettet használni, 3-4 féle basszert, 4-5 féle gitárt használni. Tudom, illetve olvastam, hogy egy hangszín lehet akár többszáz mega is, de szerintetek, tapasztalataitok alapján mekkora flash-t érdemes venni, mert ugye 50ezer és 100ezer...
-
Trebor
- Kiemelt tag
Sziasztok!
Egy cimbora lehet, hogy venne T3-at. Mivel még nagyon nem vagyok képben a samplerezésben, az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy a T3-at is lehet olyan módon és mértékben samlerezni, mint a T4-et?
Egy cimbora lehet, hogy venne T3-at. Mivel még nagyon nem vagyok képben a samplerezésben, az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy a T3-at is lehet olyan módon és mértékben samlerezni, mint a T4-et?
-
Trebor
- Kiemelt tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Felvettem egy stílust midibe és szeretném meghallgatni milyen, ha egy sampler dob, illetve basszer szól a gyári helyett. Segítene a döntésben, hogy dolgozzunk-e samplerrel avagy nem.
Gondolom nem ilyen egyszerű, hogy csak kiválasztok hozzá egy akusztikus dobot, de ebből fogom hallani, hogy mennyi meló lesz vele azon túl, hogy be kell szerezni, vagy csinálni normális sampler hangszíneket.
Előre is köszönöm.
A segítségeteket szeretném kérni.
Felvettem egy stílust midibe és szeretném meghallgatni milyen, ha egy sampler dob, illetve basszer szól a gyári helyett. Segítene a döntésben, hogy dolgozzunk-e samplerrel avagy nem.
Gondolom nem ilyen egyszerű, hogy csak kiválasztok hozzá egy akusztikus dobot, de ebből fogom hallani, hogy mennyi meló lesz vele azon túl, hogy be kell szerezni, vagy csinálni normális sampler hangszíneket.
Előre is köszönöm.
-
Trebor
- Kiemelt tag
-
angyal1956
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Yamaha Tyros T4,Roland Discover 5
- Adott köszönetek: : 10 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1 alkalom
Adatlap
Fajl neve:
Marka: Roland kontra Yamaha es Korg
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Kedves kollegak egy kis info a reszemrol: A Roland utolerte a Yamahat a Sampler Mintavetel es feldolgozas teren. Itt a bizonyitek , akinek ideje van egy 40 perces videot torokul megnezni hehhe Nekem mint Yamahas T4 esel rendelkezo mar egesz jo belekancsintasal Sampler Mintavetel es feldolgozas temajaba tetszik e video es tanultam belole a Roland E-A7 kb 1200euros hangszerrol van szo. Mindent amit a PC meg mindenfele programmal csinalunnk/ peldaul Polyphone ,Extreme sample converter,Recycle,Awave studio ,wave extractor /meg a Yamaha Tyros 4 esel stb / azt ez a Roland ha az ember kicsit bele jon egeszen jol tudja....es nem is olyan dragan
Fajl neve:
Marka: Roland kontra Yamaha es Korg
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Kedves kollegak egy kis info a reszemrol: A Roland utolerte a Yamahat a Sampler Mintavetel es feldolgozas teren. Itt a bizonyitek , akinek ideje van egy 40 perces videot torokul megnezni hehhe Nekem mint Yamahas T4 esel rendelkezo mar egesz jo belekancsintasal Sampler Mintavetel es feldolgozas temajaba tetszik e video es tanultam belole a Roland E-A7 kb 1200euros hangszerrol van szo. Mindent amit a PC meg mindenfele programmal csinalunnk/ peldaul Polyphone ,Extreme sample converter,Recycle,Awave studio ,wave extractor /meg a Yamaha Tyros 4 esel stb / azt ez a Roland ha az ember kicsit bele jon egeszen jol tudja....es nem is olyan dragan
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2