Feltétlen le kel meózni mind a kettőt!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangszer VS. HANGSZER
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Re: Korg Pa 900
OK. Szóval....a KORG Pa 900-as szól jobban, vagy az Audya?
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Abban igazad van, átteszem a megfelelő helyre -ha nekem engedélyezve van- az ide nem tartozó hozzászólásokat!
Abban , hogy megint erre éleződne ki, azt max bebeszélik maguknak egyesek!
Régóta kérem már, hogy valaki mutassa ezt meg az audyán, ha valaki olvassa a fórumot, nem csak én más is kérte már Almatomot is!
AZ, hogy a 900 kapcsán merült fel..abban én nem keresnék összeesküvés elméleteket és hangszer mustrát! Korábban is írtam nekem elküldheti privátba is meg a midit is kértem, engem érdekel..de ha jól látom nem csak engem...
Abban , hogy megint erre éleződne ki, azt max bebeszélik maguknak egyesek!
Régóta kérem már, hogy valaki mutassa ezt meg az audyán, ha valaki olvassa a fórumot, nem csak én más is kérte már Almatomot is!
AZ, hogy a 900 kapcsán merült fel..abban én nem keresnék összeesküvés elméleteket és hangszer mustrát! Korábban is írtam nekem elküldheti privátba is meg a midit is kértem, engem érdekel..de ha jól látom nem csak engem...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Itt nem arról szól a vita, hogy kinek jobb a hangszere. Itt csak egy dolog áll a középpontban, hogy a sok Audya tulajból végre kisajtoljunk egy használható demót. De nem nagy sikerrel.
Pisti!
Mi van az oldaladdal???
Pisti!
Mi van az oldaladdal???
-
slyer
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: yamaha tyros 4-yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 165 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 312 alkalommal
Adatlap
Fajl neve: csókkirály
Marka: audya-Tyros
Szeria:
Tartalom: midi minták
Stilus: vintage
Leiras: Hát,én meguntam!Egy fórumozó AUDYA-csókkirálya,és az én T4 csókkirályom midi párbaja!Tyros-on a dob Nahu_acoustic,a bass HofnerBeatleBass,a többi az eredeti hangszín.Üdv
Fajl neve: csókkirály
Marka: audya-Tyros
Szeria:
Tartalom: midi minták
Stilus: vintage
Leiras: Hát,én meguntam!Egy fórumozó AUDYA-csókkirálya,és az én T4 csókkirályom midi párbaja!Tyros-on a dob Nahu_acoustic,a bass HofnerBeatleBass,a többi az eredeti hangszín.Üdv
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Pityu, de főleg Marton!
Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a versenyeztetésen való lovagolásotokat.
Ti, hogy tudjátok eldönteni, hogy a piacon lévő hangszerek közül melyik a számotokra legideálisabb, mire költsétek azt a nehezen összekuporgatott pénzeteket, ráadásul egy nem is olcsó árfekvésben mozgó hangszerek közül, ha nincs meg a döntéshez szükséges információtok? Vagy nem is kell ehhez vásárlási szándék, csak mivel valószínűsítem ti is a zene, és a billentyűs hangszerek megszállottjai vagytok, akkor minden újdonság, misztikum iránt titeket nem furdal szinte gyermeki kíváncsiság? Mert engem igen. Mielőtt megvesztek egy új hangszert, nem próbáljátok a lehető legtöbb információt összegyűjteni vagy úgy, hogy elmentek egy boltba, vagy ismerőshöz kipróbálni, esetleg fórumokat olvasni, ott kérdéseket feltenni? Mert ha nem így tesztek, akkor számomra ez egy vásárlás előtti szituáció esetén felelőtlenség, vagy egyéb esetben csak nem kellő megszállottság, érdektelenség. A hangszerboltba is azért mész be, hogy információt gyűjts olyan dolgokról, amik birtokába még nem vagy, hogy összehasonlítási alapod legyen más, általad már ismert hangszerekhez képest, szavatokkal élve, hogy "versenyeztess".
És ez miért bűn? Számomra ez a racionálisabb gondolkodás, és nem az ezen való megbotránkozás. És ennek a fórumnak is szerintem többek között az egyik leghasznosabb lételeme pont az ilyen információcserék lennének (nem pedig a stílus csereberék), amit most egyesek kifogásolnak számomra értethetetlenül. És egy fórumon nem is kötelező egyetérteni a kapott információval. Azt meg is lehet cáfolni, csak az legyen kulturált hangnemben.
Mivel minden bokorban nem terem Audya, és én nem is szándékozom egyenlőre venni (de nem azért mert nem jó hangszer), viszont nevezhetjük úgy, hogy gyermekien megszállott vagyok a billentyűs hangszerek iránt, miért ne lehetnék kíváncsi egy Audya midi lejátszására? Mert már kezdem azt hinni, hogy ezen a fórumon ilyet szentségtörés kérni. Még akkor sem lenne szerintem semmi furcsa benne, ha nem tudnánk, hogy van egy-két Audya tulaj, és csak általánosságban feltennénk egy ilyen kérést, nem, hogy Márton már nem egyszer örömódákat zeng róla (amihez szíve joga van), ezzel is felkeltve, tovább fokozva mások érdeklődését. Számomra (talán mondhatom, hogy a többség számára is) a kérésünk teljesen helytálló ezen a fórumon, és ennek teljesítése természetesen nem kötelező, de a kérés egyszerűségére való tekintettel, az ezzel kapcsolatos folyamatos mellébeszélés, belemagyarázás csak tovább fokozza bennem a kételyeket. Sőt számomra már gyerekes is, és még magam is szégyellem így utólag, hogy belementem egy ilyen bolhából elefántot játékba. De ezt is csak az Audya iránti kíváncsiságom okozta.
De most már felülkerekedett rajtam is az önérzet, és tovább nem alázom magam ilyen gyerekes szóváltásokban, úgy, hogy ebből a témából én kiszállok. Mivel nincs módom máshogy megbizonyosodnom róla, csak az itt leírtakból van lehetőségem levonni a konzekvenciát. Azok alapján pedig Martonnal szemben Asterix álláspontja a hitelesebb számomra. Természetesen, ha hangszervásárlás előtt állnék, felelőtlenség lenne csak az írottakra alapozni, de részemről ez csak egy gyermeteg kíváncsiság volt.

Komolyan mondom, hogy nem értem ezt a versenyeztetésen való lovagolásotokat.
Ti, hogy tudjátok eldönteni, hogy a piacon lévő hangszerek közül melyik a számotokra legideálisabb, mire költsétek azt a nehezen összekuporgatott pénzeteket, ráadásul egy nem is olcsó árfekvésben mozgó hangszerek közül, ha nincs meg a döntéshez szükséges információtok? Vagy nem is kell ehhez vásárlási szándék, csak mivel valószínűsítem ti is a zene, és a billentyűs hangszerek megszállottjai vagytok, akkor minden újdonság, misztikum iránt titeket nem furdal szinte gyermeki kíváncsiság? Mert engem igen. Mielőtt megvesztek egy új hangszert, nem próbáljátok a lehető legtöbb információt összegyűjteni vagy úgy, hogy elmentek egy boltba, vagy ismerőshöz kipróbálni, esetleg fórumokat olvasni, ott kérdéseket feltenni? Mert ha nem így tesztek, akkor számomra ez egy vásárlás előtti szituáció esetén felelőtlenség, vagy egyéb esetben csak nem kellő megszállottság, érdektelenség. A hangszerboltba is azért mész be, hogy információt gyűjts olyan dolgokról, amik birtokába még nem vagy, hogy összehasonlítási alapod legyen más, általad már ismert hangszerekhez képest, szavatokkal élve, hogy "versenyeztess".
És ez miért bűn? Számomra ez a racionálisabb gondolkodás, és nem az ezen való megbotránkozás. És ennek a fórumnak is szerintem többek között az egyik leghasznosabb lételeme pont az ilyen információcserék lennének (nem pedig a stílus csereberék), amit most egyesek kifogásolnak számomra értethetetlenül. És egy fórumon nem is kötelező egyetérteni a kapott információval. Azt meg is lehet cáfolni, csak az legyen kulturált hangnemben.
Mivel minden bokorban nem terem Audya, és én nem is szándékozom egyenlőre venni (de nem azért mert nem jó hangszer), viszont nevezhetjük úgy, hogy gyermekien megszállott vagyok a billentyűs hangszerek iránt, miért ne lehetnék kíváncsi egy Audya midi lejátszására? Mert már kezdem azt hinni, hogy ezen a fórumon ilyet szentségtörés kérni. Még akkor sem lenne szerintem semmi furcsa benne, ha nem tudnánk, hogy van egy-két Audya tulaj, és csak általánosságban feltennénk egy ilyen kérést, nem, hogy Márton már nem egyszer örömódákat zeng róla (amihez szíve joga van), ezzel is felkeltve, tovább fokozva mások érdeklődését. Számomra (talán mondhatom, hogy a többség számára is) a kérésünk teljesen helytálló ezen a fórumon, és ennek teljesítése természetesen nem kötelező, de a kérés egyszerűségére való tekintettel, az ezzel kapcsolatos folyamatos mellébeszélés, belemagyarázás csak tovább fokozza bennem a kételyeket. Sőt számomra már gyerekes is, és még magam is szégyellem így utólag, hogy belementem egy ilyen bolhából elefántot játékba. De ezt is csak az Audya iránti kíváncsiságom okozta.
De most már felülkerekedett rajtam is az önérzet, és tovább nem alázom magam ilyen gyerekes szóváltásokban, úgy, hogy ebből a témából én kiszállok. Mivel nincs módom máshogy megbizonyosodnom róla, csak az itt leírtakból van lehetőségem levonni a konzekvenciát. Azok alapján pedig Martonnal szemben Asterix álláspontja a hitelesebb számomra. Természetesen, ha hangszervásárlás előtt állnék, felelőtlenség lenne csak az írottakra alapozni, de részemről ez csak egy gyermeteg kíváncsiság volt.
Üdv.: Apelláta
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Re: Hangszer VS. HANGSZER
Ne haragudjatok,de én is befejeztem.Már tényleg nevetséges ez az egész midi párbaj.
Legyen Asterixnek igaza.Az Audya egy használhatatlan,midi lejátszásban pocsék hangszer,aminél még az SD1-es is klasszisokkal jobb!Nem is értem miért is adta ki a Ketron ezt a hangszert...na mindegy.Az a lényeg hogy nekem megfelel,ez a rossz,kis tudású,lejáratott masina.Más véleménye meg higyjétek el,nem igazán tud érdekelni ebben a témában.
Tehát a lényeg : Nem szabad Ketron Audya-t venni!!!Meg ne próbáljátok!Minek?A Ketron SD1 Plus is jobb nála.A Ketron cégnek a legrosszabb hangszere...
Jelentem befejeztem...
Legyen Asterixnek igaza.Az Audya egy használhatatlan,midi lejátszásban pocsék hangszer,aminél még az SD1-es is klasszisokkal jobb!Nem is értem miért is adta ki a Ketron ezt a hangszert...na mindegy.Az a lényeg hogy nekem megfelel,ez a rossz,kis tudású,lejáratott masina.Más véleménye meg higyjétek el,nem igazán tud érdekelni ebben a témában.
Tehát a lényeg : Nem szabad Ketron Audya-t venni!!!Meg ne próbáljátok!Minek?A Ketron SD1 Plus is jobb nála.A Ketron cégnek a legrosszabb hangszere...
Jelentem befejeztem...
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Ezentúl csak csodálkozni fogok egy-két nagy tudású zenész kollega hozzászólásán.Annyi itt az okos ember...azokra hallgatok majd és csak ámulok a hozzászólásaikon...
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Te ne haragudj marton1974, hogy így felhúztunk egy kéréssel. Soha senki nem mondta azt, hogy itt párbajozni akar valaki is, ezt csak te beszélted be magadnak. Csak ahogy api is írta "nem minden bokorban terem audya" és csak a kíváncsiság hajtott minket. Ha ez olyan nagy bűn, hogy még meg is sértődsz akkor így jártunk. Elég lett volna annyit mondani , hogy nem akarok felvenni semmit mert nem érdekel és nem akarok vele bajlódni. Részemről a verseny és a párbaj LEZÁRVA!. Ja és nem kell többet fényezned az audyát mert elhisszük most már, hogy mindenben jobb.marton1974 írta:Ne haragudjatok,de én is befejeztem.Már tényleg nevetséges ez az egész midi párbaj.
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Marton!
A verseny szót Te találtad ki, és nem mi! Mi pont ezt magyaráztuk, hogy nem versenyről van szó egyáltalán, hanem egyszerűen csak kíváncsivá tettél minket azzal, hogy dicsérted az Audyát, meg hát egyébként is már "ezer éve" szeretnénk hallani egy midit ebből a hangszerből. Ebbe szerintem semmi rossz nincs!
Ezzel, hogy most visszariadót fújtál magadnak, ezzel csak azok beírását és véleményét erősíted, akik már előre megjósolták, hogy nem lesz ebből semmi a részedről.
Hm.... Hát Te tudod. Minden esetre engem továbbra is érdekelne, hogy hogy szól ez a masina!

A verseny szót Te találtad ki, és nem mi! Mi pont ezt magyaráztuk, hogy nem versenyről van szó egyáltalán, hanem egyszerűen csak kíváncsivá tettél minket azzal, hogy dicsérted az Audyát, meg hát egyébként is már "ezer éve" szeretnénk hallani egy midit ebből a hangszerből. Ebbe szerintem semmi rossz nincs!
Ezzel, hogy most visszariadót fújtál magadnak, ezzel csak azok beírását és véleményét erősíted, akik már előre megjósolták, hogy nem lesz ebből semmi a részedről.
Hm.... Hát Te tudod. Minden esetre engem továbbra is érdekelne, hogy hogy szól ez a masina!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 52
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Hát ismét bővült az: akiért nem tenném tűzbe a kezem tábor.
ui.:Biztosra veszem, hogy ez megint félre lesz értelmezve.
ui.:Biztosra veszem, hogy ez megint félre lesz értelmezve.
Üdv.: Apelláta