Trebor írta:Tényleg őszintén kérdezem, miért nem így csináljátok?
Én személy szerint az alábbi okok miatt járom ezt az utat.
1. Lehet igénytelen vagyok magammal szemben, de számomra az a hangzás, amit egy SD7-ből, vagy korábban SD1 plusból képes vagyok kicsavarni, tökéletesen megfelel az elvárásaimnak.
2. Ha pl zenésztársakkal tolom ugyan azt a nótát, (gitárosok) a realtime slider segítségével a műsor elején, vagy az adott nótánál beállítom, hogy a dobon és basszeron kívül mennyi maradjon meg a zenéből, illetve, ha valahol szóló van a nótában, amit akkor, és ott pl a gitárosom játszana, akkor diszkréten lehúzom az adott sávot, pontosabban, a kísérő sávokat és csak a dobot és basszust hagyva meg a kért kezemmel hozzáadott zenéhez, a szóló teljesen életszerűen (pláne, hogy élő gitár játékról van szó) beilleszkedhet a zenébe.
Nos alapok esetében a nótákat 2-3 verzióban kellene felvennem.
3. Valamilyen billentyű úgy is kellene elém, mert nem léggitáros vagyok, az SD7 pedig nem akkora költség amit 5-10 évre ne ruházna be az ember egy szerszámba, ráadásul minden egyben van benne. De tényleg minden. A billentyű hangoktól, a midi alapokon át, az esetleges stílusokig (ebből nem sok hangzik el műsorban), a szövegek külső kijelzőre küldésén át a tisztességes ének cájgig.