SZiasztok!
Az Audya? Nagyon jó gépnek tartom! Próbáltam néztem, igaz felületesen, a hangjaiba beleszerettem! De, a midi része nem győzött meg! Egészen addig amíg pl. almatom nem mutat egy olyan midit amit csak áthangszerelt effekteket hangerőket behúzott de nem írt meg hangról hangra és legyűri a pa3-as beállításomat, addig nem hirdetem meg! Pedig nekem most is van vevőm a hangszerre:)) Még nem is rossz áron szállnék ki! De miért adjam el? Ezen is van mit dolgozni bőven...
De ha gondolod Te is segíthetsz dönteni..küldj egy natúr midit privátba csináld meg Ketronra vedd fel és tedd fel! Megcsinálom pa3-al és felteszem, hogy más is hallhassa!
A megbízhatóságától már nem félek! Mint ahogy a szervizelési aggályaim is elmúltak...
Ipad? Van ez az Onsong progi! /Írd be a gugliba/ Én ezt szövegkönyveim kiváltására használom majd! 4 nagy mappa +5 kisebb füzet...+pár kotta a sporttáska alján végszükségben ha olyat kérnek...
Elkezdtem 1 éve kb egy 7" GPS-t használni TXT szöveg fájlokkal aminek az E-book olvasója ezt kezelte! De főleg csak csárdás magyar nótára , mixre használtam, meg 1-2 dalszöveg volt benne. Ment automatába is be lehetett állítani milyen időközönként léptessen.. Nem volt rossz! A hangszerre felparancsoltam az autós tartójával jobbra és jól látható volt, elérhető stb. Most volt lehetőségem Ipadet venni, sőt nem is egyet:) A fele ár az fele ár kérem szépen! Androidosat akartam, azt is tudtam volna, sőt gondolkoztam is egy ipad és egy andoridos 10.1"-es Acer, 100eft-ból meglett volna! ' év garival! De láttam az egyik kollégánál hogy megy "üzemben" az ipad! És megtetszett! Szóval nem midi fut rajta! AZ apple progikat és lehetőségeket még nem nagyon ismerem csak a készülékeiről volt véleményem, hisz naponta dolgozom a boltban velük! Viszont ez a progi ha kell transzponálja a harmóniákat, gitár Tab vagy zongi harmóniákat mutat az akkordokhoz, kottát kezel mp3-at szinkronban futtat, mor3 mellé teszi a szöveget azt karaokéba futtatható és beállítható video kimenetre dobható stb...Lehetőségek tárháza egy 3eft-os jogtiszta apples progival... Elvittem egy Lakodalomba! Full feltöltéssel lement 50%-ra délután 14-től éjszaka 03-ig! Most néztem készenlétbe van azóta is és még 20%:) ÉS eltelt 1 hét!
Ha jól tudom, de majd Almatomi megerősít akkor midivel lehet okoskodni rajta és programokkal majd... Már csak azért is mert neki is akad egy ilyen készüléke és szerintem ráfog feküdni erre a témára hamarosan:)) Nekem elsősorban szöveg megjelenítésre kellett valami megbízható normális méretű eszköz! Ezt megkaptam:)
Korg: 2011ben jött a pa3 szóval 2015-ben kellene jönni hivatalos megjelenéssel "pa4"-nek! 2007 pa2, 2003pa1 stb... Pa 800 2006ban volt ott volt most egy nagy vágás! Pa 500-600-50 4-5évente jött szintén!
A lényeg, hogy 3 éven belül én nem várok csúcs hangszert...