---Qgli--- írta: a midi alapokat írom kifelé Wav-ban, hogy amit egyszer megcsináltam ....
A pa1xpro hangszeremmel a teljes kidolgozott song állományt rögzítettem mp3-ban és vettem egy Creative Zen Vision M HD-s playert amire feltettem a dalokat, elkészítettem a játszólistákat, mappákat és hordom magammal biztonsági tartalék gyanánt egy bőrtokban. Biztosan az én "bogarasságom", de nem szól úgy mint a midi az SD1-en, vagy más hangszeren. Ez nem a pa1 hangjára vonatkozik, hanem a felvétel nem adja vissza nekem színpadon azt, amilyennek szántam a pa1xpro-ban. Tudom, hogy hangszerkesztővel, még lehetne csiszolni rajtuk, dinamikázni, EQ beállítást csinálni, de az megint hallatlan + munka kb 450 dal esetében, így néhány alakalomtól eltekintve, amikor használtam, valóban csak tartalék, ha valami nagy gáz lenne a hangszerekkel. Arra meg jó.
A Creative Zen Vision M playert egyébként ajánlom szíves figyelmetekbe, Használtan 20-25E Ft Új ára kb 60-70E Ft 20GB és 30GB-os HD-val kapható,robosztus, fekete szilikon tokjában jól rátapad a hangszer frontlemezére, és színpadi felhasználásra abszolút alkalmas a dal lejátszási funkciói és kezelőfelülete miatt, egy dal lejátszása is, touch pad a kereséshez, hangerőhöz, szemben az ipod bármely lejátszójával, melyek nem tudnak egy dalt lejátszani pl csak ha egyesével dallistába rakod őket. Tehát a dal végén nem állnak le és állnak rá a következő nótára a listán belül, hanem játszák a listákat. Úgy pedig bármennyire is nagy név csak gyerekjáték, vagy szórakoztató elektronika, nem színpadra való.
Ami nem elhanyagolható, nincs hangszerhez kötve, mint a korg mp3 board. Hangosításokon, rendezvények háttérzenei céljára, valamint énekesek alapjának lejátszására már több alkalommal jelesre vizsgázott.
üdv,
buba