Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Tagok által előadott zenék

Moderátor: Moderátorok

Attila
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 12
Hangszer: Korg + Yamaha
Adott köszönetek: : 449 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapcsolat:

Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Hozzászólás: # 18181Hozzászólás Attila
2013.10.21. 06:50

Almatom szeretnék véleményezést hallani tőled ! Picivel alőbb van egy impro tőlem. Köszönöm

Atti

edmund
VIP
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: KORG PA 4X
Adott köszönetek: : 835 alkalommal
Kapott köszönetek: : 206 alkalommal

Hozzászólás: # 18182Hozzászólás edmund
2013.10.21. 07:11

Tipikus arab ritmus, arabos meg európai vegyes szóló.
Akadozó, szerintem nem egységes. Oszd meg azt a ritmust, csináljon más is imprót vele...

A Csókkirály , az jó. Csakhát midi ugy-e?

edmund
VIP
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: KORG PA 4X
Adott köszönetek: : 835 alkalommal
Kapott köszönetek: : 206 alkalommal

Hozzászólás: # 18189Hozzászólás edmund
2013.10.21. 09:14

89. oldal Alma!Türelem!

mamfi
VIP
Hozzászólások a témában: 13
Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
Adott köszönetek: : 326 alkalommal
Kapott köszönetek: : 350 alkalommal

Hozzászólás: # 18223Hozzászólás mamfi
2013.10.22. 15:36

Nem is kell megérteni Tomi, más ízléssel rendelkezünk, ezért színesebb az emberiség. Tényleg nem a zenei teljesítménye, a játék módja volt a gondolatom tárgya. Nekem ez a zenei virtuóz már sok és sokk, nem tartozik a leülök és ellazulok és gondolatokat ébresztve hallgatom, vagy a fülemnek tetsző kategóriába. Tudod én egyszerű emberke vagyok és ezek a dolgok már túlhaladnak rajtam. És abban is biztos vagyok a Hölgy tud nekem is tetsző dallamokat játszani. Attól még szeretheted az autókat és a vezetést, hogy nem tudod,bírod a F1-és autók hangját elviselni, mert leszakad a májad tőle, vagy mert túl hangos. De nem veszem magamra csak véleményt nyílvánitok :777

mamfi

[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]

vigo01
VIP
Hozzászólások a témában: 44
Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
Adott köszönetek: : 243 alkalommal
Kapott köszönetek: : 418 alkalommal

Hozzászólás: # 18393Hozzászólás vigo01
2013.10.27. 17:28

Régi kedves felvételem kb 2005-ből, Roland VA-7
Át fogom gondolni, hogy vegyek -e plusszba egy ilyen hangszert, teljesen eltérő a Korg hangzása nameg oly megtetszett ez a kis nosztalgia :)

http://www.uplud.hu/index.php?p=rate&id=QHeUhn1Mhy

Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A

Gyuley
VIP
Hozzászólások a témában: 102
Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
Adott köszönetek: : 752 alkalommal
Kapott köszönetek: : 811 alkalommal

Hozzászólás: # 18411Hozzászólás Gyuley
2013.10.28. 12:40

Sziasztok!

Egy kis bossa, Tyros 2-vel készült teljesen, a zene nem az igazi, sok a hiba benne,meg kicsit el is kapkodtam, de nem is azon van itt most a hangsúly ;) :777

http://www.4shared.com/mp3/s3ckB4Lk/Bossa.html?

"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 96
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 18412Hozzászólás HunHyper
2013.10.28. 12:52

mamfi írta:Nem is kell megérteni Tomi, más ízléssel rendelkezünk...
Egyet tudok érteni mamfival... Az a helyzet, hogy én tényleg rengeteg eltérő stílusú zenét hallgatok, de van egy-két olyan stílus, amit egyszerűen nem bírok hallgatni... A videón látható hölgy tudásához nem fér kétség, neki egy lábujjába több zenei tudás szorult, mint belém, de pl. ezt a fajta zenét pont nem nekem találták ki... :)
Mindenkinek más-más az ízlése, és ez így van jól szerintem... Tomi, biztos van olyan stílus, amit Te is kevésbbé kedvelsz, ugye? :PPP

Üdv: Roland :777

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

cralusso
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 18416Hozzászólás cralusso
2013.10.28. 14:59

Hat ezt nem birtam ki : VEGRE valami, amiben egyetertunk Almatom kollegaval !
A zongoran nem hiszem, hogy letezik - letezhet csucs-jatek, de amit ez a csajszi muvel a zongoran az bizony mar valahol csucs-kozelben van !
Es ezt a jatekot nem szeretni kell, hisz kulonbozoek vagyunk a zene stilusok teren, DE : azert a lenyeget illik felfogni, meghozza azt, hogy ennek a virtuoz muvesznonek mar szinte semmi titok nincs a zongoran es mar-mar utanozhatatlanul jatszik a zongoran !
Koszonom, csak ennyit akartam ezzel kapcsolatban elmondani !

mamfi
VIP
Hozzászólások a témában: 13
Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
Adott köszönetek: : 326 alkalommal
Kapott köszönetek: : 350 alkalommal

Hozzászólás: # 18418Hozzászólás mamfi
2013.10.28. 15:39

Igen, elképzelhető, sőt biztos nem vagyok "vérzenész", de attól szerethetem a muzsikát! Tomi, sajnos azt látom Te nem is akarod elfogadni a másik ember véleményét. Pedig az nem egy utolsó tulajdonság. Csak a saját gondolatod az elfogadható, mi az, hogy nem tetszik valakinek az én általam kedvelt,egekig magasztalt zene. Kérem szépen a más gondolata egy nulla. Nekem ez jön le, Hát igen én ilyen hihetetlen muksó vagyok. Értsd meg és fogad el az elfogadhatatlant kérlek,mások vagyunk. Gondolj bele ha egyformák lennénk kinek esne le az álla a hangodtól, a muzsikádtól?? Sajnos nem mindenkinek adatott a Te általad képviselt zenei adottság, hallás, amely tisztelete méltó ,de nem jogosít fel semmire. Valóban nem szól minden percem a zenéről, nem tartozom azon emberek közé akik a zenéből élnek, ezáltal biztos megrekedt a hallásom a gyengébb minőségű előadásoknál. Nekem a zene csak hobby, ezért ellehet ítélni. Igen, most már biztos, hogy velem van a baj....... Nincs abszolút hallásom...vagy abszolút nincs hallásom?
Tomi, én nem szeretnék ezen vitázni, mert ez így egy meddő vita.
Baráti üdvözlettel

mamfi

[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 96
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 18419Hozzászólás HunHyper
2013.10.28. 16:01

almatom írta: ...A lényeg:
Én úgy vélem, hogy ha az említett videót megmutatom egy vér-zenésznek (jobb szót nem találtam), akkor ô a kvalitásától függetlenül nem tudja erre a produkcióra azt mondani, hogy neki nem tetszett. Egy okból mondhatja: ha nem vér-zenész és fogalma sincs a hallottakról, mert nem érti azt.
Teljesen értem, hogy miről beszélsz... Sajnos igaz az, hogy nem vagyok egy "vér-zenész" (mondjuk, soha nem is állítottam ezt, még amatőrnek is gyenge vagyok :D ), így az ilyen produkciókat nem is tudom úgy értékelni, mint azt a "vér-zenészek" tudják... Nincs is semmi bántó a mondandódban Tomikám! A valóságot írtad le!
Ez pont olyan, mint amikor egy építészmérnök (mint én) pontosan tudja, hogy egy szerkezeti elem hogyan készül, mennyi kínlódás árán lesz olyan, amilyen... Erre jön valaki, aki ránéz a végeredményre és azt mondja, "látom, hogy nagy és bonyolult szerkezet, de nekem nem tetszik"! Mondjuk egy híd esetében... Lehet, hogy ránézésre sokaknak nem tetszik egy híd, de én teljesen más szemmel nézek ugyanarra a hídra, mint mondjuk Te. Ugyanígy a zenében is, Te másképpen hallod a világot, mint mondjuk én... amiről Neked egy melódia, dallam, harmónia jut az eszedbe, az lehet, hogy nekem csak zaj...

Szerintem, nincs is ezzel semmi baj, hiszen ha mind egyformák lennénk, akkor nagyon egyhangú lenne a világ...
Majd teszek egy próbát és összeállítok egy épületekből, építményekből álló összeállítást és feldobom ide prezentációként... :777

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

Új hozzászólás