Aki esetleg még nem hallotta (biztos rengetegen) a legfrissebb abszolút autentikus Ungariche Folk stílusomat, annak most sok szeretettel küldöm itt:
Dűvölő
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Most másodszor hallgatom a héten ezt a felvételt és egyre bizonyosabb vagyok benne, hogy a földönkívüliek köztünk élnek és a fórumnak köszönhetően személyesen is találkoztam már néhánnyal.
A doromb és a csujjogatás az elején audio felvétel, ami audio user drum mappából szól. Az összes többi sáv midi, ami a belső hangkészletet vezérli.Bubamara írta: ↑2021.01.29. 15:41Most másodszor hallgatom a héten ezt a felvételt és egyre bizonyosabb vagyok benne, hogy a földönkívüliek köztünk élnek és a fórumnak köszönhetően személyesen is találkoztam már néhánnyal.
.
Ez a zene, arrangeres munkában nagyságrendekkel haladja meg azt, amit szerény képzelőerőmmel el tudok képzelni a hangszerekről. (pedig scifi rajongó vagyok)
Mégis, hogy az ördögbe tudtál egy egész népzenekart, dorombostól, hegedűstől énekesnőstől beletuszakolni a varrógépedbe?