Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Tagok által előadott zenék

Moderátor: Moderátorok

viskib
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 245
Hangszer: YAMAHA
Adott köszönetek: : 855 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal

Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Hozzászólás: # 13333Hozzászólás viskib
2013.04.04. 11:50

Sziasztok, KORG PA1X el feljátszottam a maradj velem.c számot kicsit másképpen remélem tetszeni fog...

A viszonylag rossz minőségét elnézést kérek előre is a hangkártyám be döglött alaplapival vettem :mrgreen:

Remélem tetszeni fog :777
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

Ricsike

Zongorista28
Moderátor
Hozzászólások a témában: 27
Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
Adott köszönetek: : 498 alkalommal
Kapott köszönetek: : 709 alkalommal

Hozzászólás: # 13336Hozzászólás Zongorista28
2013.04.04. 12:02

Ricsike!

Kérlek Téged,ne értsd félre a hozzászólásomat, elismerlek mint Zenészt! De a következőket érzem ezen a felvételen.

- azt éreztem,hogy nem érzed "magad jól" a hangszeren miközben muzsikálsz.

- ez a Zongora hangszín túl puha olyan mintha le lenne fojtva....

- Ugyan azt a dobot használod a játékodhoz mint régen,persze ez nem baj,de számomra azt jelenti, vagy nem találtál benne Neked megfelelő Bossa dobot, vagy "vissza sírod" a Yamahát.

Nagyon tehetséges vagy, NE ENGEDD, hogy a hangszer uraljon Téged, mert most még ez van. Csupa jó szándékból írtam soraimat!

:friend:

A rögtönzés világa: A Jazz

Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége

viskib
VIP

Hozzászólás: # 13338Hozzászólás viskib
2013.04.04. 12:06

Nem jól értelmezted a felvételt, még nem találtam meg magam a hangszerben! :unknown:

Ricsike

Zongorista28
Moderátor

Hozzászólás: # 13339Hozzászólás Zongorista28
2013.04.04. 12:10

Igen,erről van szó, hogy még nem találtad meg Önmagad a Korg-on

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 96
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 13345Hozzászólás HunHyper
2013.04.04. 13:25

Sziasztok! Ricsike!

Én úgy éreztem, hogy a Yamahán mindig örömmel és szívből játszottál, igazi tűz égett minden zenédben...
Most azt éreztem, úgy játszottál, mintha valaki parancsba adta volna, "ülj le és játssz"...
Valóban más a játékod a Korgon, de biztosan csak meg kell szokni... :D

Amúgy nem rossz ez a felvétel sem... Kitartás! ;)

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

cralusso
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 13372Hozzászólás cralusso
2013.04.05. 13:24

RICSI !
Nincs semmi baj ezzel a felvetellel - SOT- nagyon is kierzodik,milyen hangulatban lehettel ..... Es ez jo is, mert nem lehet az ember mindig olyan hangulatban, ahogy azt masok elvarnak !
Na most ! CSAK TE dontsd el - ha epito jellegueknek tartod a picit kritizalo hozzaszolasokat, az is jo ! De ha erzel mogottuk valami mast is, az sem rossz !!!!!! Csak te csinald a dolgod tovabb, mert az eletem adnam ra, hogy egyik zenesz sem indult a Forumunkrol ekkora tudassal es elszant celokkal ilyen korban, mint amiben te vagy !
Csak azt is engedd meg nekem, hogy emlekeztesselek egy nagyon fontos dologra - SOHA NE KAPASD EL MAGAD ES NE LEGY ONTELT ES SOHA, DE SOHA NE NEZD LE ES EREZTESD A GYENGEBB TUDASU ZENESZEKKEL,HOGY TE MEKKORA VAGY MAR A ZONGORAN !!!
Ha ezeket betartod, bizony igen is mindenho tisztelni es szeretni fognak ! Ugy a hallgatosag, mint a zenesz-kollegak !!!!!!

Tovabbi eredmenyes munkat, sok-sok gyakorlast es persze sikerekben gazdag jovot kivan a te Cralusso kollegad ! ;)

Zongorista28
Moderátor

Hozzászólás: # 13377Hozzászólás Zongorista28
2013.04.05. 16:54

"....nem lehet az ember mindig olyan hangulatban, ahogy azt masok elvarnak !....."

Laci bátyám!

Minden Tiszteletem a Tiéd!!!! :friend: Nagyon sokat lehet Tőled tanulni!

cralusso
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 13384Hozzászólás cralusso
2013.04.05. 18:42

Tisztelt Zongorista28 kollega !
Ezt majd elmagyarazod, hogy ertelmezted ........ Sajnos, hogy tobb fele iranyban is elmehettel ezzel a kijelenteseddel felszolito modban es jo lenne, ha bovebben kifejtened a nezeted, Te mit akartal ezzel Nekem mondani !
En szeretek tiszta lapokkal jatszani es mint Ricsinek ajanlottam,valakit akkor tiszteknek csak,ha oszinte masokkal es meg is becsul masokat,fuggetlanul a tudas-szintjetol,eredetetol, anyagi helyzetetol - hogy ne soroljam tovab........
Koszonom elore is a valaszod !

csepi
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 10
Hangszer: Korg Pa 500
Adott köszönetek: : 84 alkalommal
Kapott köszönetek: : 82 alkalommal

Hozzászólás: # 13391Hozzászólás csepi
2013.04.05. 23:01

Ricsi!
Én meg most élveztem a legjobban a zenéd. Végre van egy jó hangszered! Az a lüktetés, ami a Bossára jellemző, amit olyan jól játszol, nagyon is dinamikus, végre szólnak a dobok, van az egésznek íze, lendülete. Ha megtanulod ezt a masinát, soha többé Yamid nem lesz.
Komoly hangosításon játszottál már vele? Na ott előjönnek a lábdob szépségei.

viskib
VIP

Hozzászólás: # 13400Hozzászólás viskib
2013.04.06. 08:31

Én elfogadom mindenki véleményét, sajnos előzőleg igaza volt itt mindenkinek, a felvételben szépek a hangszinek de a játékom érzéketlen!
A pa1x már nincs meg ez miatt! nem azért mert nem tartom jó hangszernek hanem mert:
1- nem tudom úgy kezelni ahogy az elvárható és most komoly beálltásokra van szükség a tv-s felvételek miatt rosszkor jött a hangszer csere más külömben meg tartottam volna
2- a polifónia! nekem mondhat bárki bármit innentől fogva az összes 128 polifóniától kissebb hangszer ki próbáltam 3-400.000-ig és az a véleményem hogy érzéketlen lessz tőle a játékom
ezzel nem azt mondtam hogy nem jó hangszerek, de játszottam már roland gw8-on 128 pof és nagyon érzékenyen lehet vele játszani, pa50,psr2100,s700,1500 ezek is mind voltak és mindd egy kutya 64-96 pof és még mindig nem adják át a játék érzetem a 128 pof psr3000,s900,s910,T1-2-4 ezeket mind éreztem hogy én vagyok, lehet hogy hülyeséget írtam most de lehet hogy nem én ezek adatok alapján tudom meg állapítani ha más nem akkor mi más lenne az oka? :unknown:
Ha egy 128 pof hangszeren gyári beállítású hangszinen leütöm az ujjam nagyon lassan nem kell hogy meg szóllaljon igaz pa1x-en ezt is belőttem de akkor olyan erősen kellet verni hogy már az én kezem kezdett fájni szólval én nem vagyok egy ilyen kezű zenész :unknown:
És itt most nem csak yamiról volt szó mert volt már nekem gw8-am és azzal nem volt ilyen érzéki problémám

Mindenki értékelését nagyon szépen köszönöm, ja és abban is igaza volt sok mindenkinek hogy nem igazán volt ez miatt kedvem jétszni rajta mert buta vagyok hozzá meg nem azt az érzést adja vissza amit elvártam volna.

Ricsike

Új hozzászólás