Szerintem sok ilyen ember van!almatom írta:.
A “mi szintünkön” helytálló akkor, ha otthon a 4 fal között zenélsz a családnak.....
Aztán lehet mindannyiunkat magasan veri tudásban...!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Szerintem sok ilyen ember van!almatom írta:.
A “mi szintünkön” helytálló akkor, ha otthon a 4 fal között zenélsz a családnak.....
Sziasztok.Siklai68 írta:Gyerekek! Én úgy gondolom, hogy a mi szintünkön nem az egy-egyben kell stimmelni a hangszerelésnek az eredetivel........
Én a harmóniákhoz sem ragaszkodom teljesen az eredetihez....
De ez természetesen az én véleményem és másé lehet más....
Rody!rodymusic írta:Üdv mindenkinek ...
Mutatok egy midit, ami kb hasonlóan nehéz lenne megcsinálni még automatában is. Mivel egyrészt nem teljesen kommersz midi, így nem egy elterjedt nóta a zenészek körében.
Jah és Tyros 4-es szórakozás.
Ezt röhögve megcsinálom stílusra..... azzal a különbséggel, hogy klasszisokkal jobban szólna, mint így ez a midi.rodymusic írta:Üdv mindenkinek ... Mutatok egy midit, ami kb hasonlóan nehéz lenne megcsinálni még automatában is.
Rolikám!HunHyper írta:Újabb parázs-vita kialakulóban?
Ne húzz fel, mert a végén még megcsinálom a stílust......!HunHyper írta:Ugyan már Tomikám, én nem is hiszem ezt el Neked...
Ezt nem értem:rodymusic írta:Megbeszéltük a fórumon, de talán Zotti mondta el, hogy a matematikai pontosság már mindenhol felcsapta a fejét. Mindenhol ott van, nem tudod kicselezni.almatom írta:Ezt röhögve megcsinálom stílusra..... azzal a különbséggel, hogy klasszisokkal jobban szólna, mint így ez a midi.
Dehogy akarlak felhúzni, dolgozol Te eleget...almatom írta: Ne húzz fel, mert a végén még megcsinálom a stílust......!![]()
![]()