Nevetséges???Mauglidyro írta: ↑2025.05.05. 21:47Qgli „regisztervizsgás” beszólása nem csak kínosan nosztalgikus, hanem egyenesen nevetséges.
Mutassál még egy szakmát, ahol szakvizsga nélkül dolgozhatsz! Egy képkeretező vállalkozást nem nyithatsz asztalos szakvizsga nélkül, de nem lehetsz bútorasztalos és vállalkozásban két vasat nem hegeszthetsz össze szakvizsga nélkül!
És akkor most kérdezem tőled, hogy te megműtetnéd-e a szívedet olyan orvossal, akinek nincs kardiológus szakvizsgája?
..... ugye, hogy nem! De zenész az lehet bárki! Bemész a boltba, veszel a szintetizátort és holnaptól zenész vagy! Hányinger, ami itt ebben a szakmában folyik és most már ott tartunk, hogy annyira sok a szar zenész, hogy megegyeznek, hogy valami szarul szól és abban egyetértenek! Már nem is írok ez ügyben többet, mert a szar zenészek elhiszik magukról, hogy ők a jó zenészek, mert egyetértenek.
Almatomi nem szól hozzá, de annyira tudom, hogy ő is ezt gondolja, csak neki több esze van és nem szól hozzá!
Az élet már elkezdte kiforrni magát, mert rengeteg gagyi zenész kiesett már a szakmából. A lagzikba ezek miatt a gagyi zenészek miatt nem hívnak zenészeket, hanem inkább a DJ-ket részesítik előnyben és ebben én igazat is adok a fiataloknak ( ezt már leírtam egy posztban ).
A következő években szépen lassan kihullik mindegyik gagyi zenész, mert nem lesz semmi lehetőségük és ez jól is van így...
A zenés helyek próbálkoznak zenészeket hívni, de egyre elkeseredettebbek, mert nem találnak olyan zenészeket, akik a "nem részeg" emberek igényeit ki tudják elégíteni...
És ha valaki most azt akarja mondani, hogy nincs igazam, akkor nézzen magába! Számolja össze, hogy hány bulit játszott 15 évvel ezelőtt és hány van a 2025-ös évre. Számolja össze, hogy mennyit keresett 15 évvel ezelőtt és arányában mennyit keresett a 2024-es évben!