Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Így szól az én hangszerem

Tagok által előadott zenék

Moderátor: Moderátorok

Trebor
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Tyros4
Adott köszönetek: : 247 alkalommal
Kapott köszönetek: : 223 alkalommal

Re: Így szól az én hangszerem

Hozzászólás: # 70502Hozzászólás Trebor
2025.11.03. 19:00

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 80
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 969 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2452 alkalommal

Hozzászólás: # 70504Hozzászólás ---Qgli---
2025.11.06. 09:58

És ez nem csak itt a Fb-on, hanem a Youtube-on és a zeneiskolákban is minden szinten és minden témában és rengetegen "bekajálják"! Én ezt már elmondtam sokszor, mert zenei dolgokban átlátok a szitán. Nagyon kevés olyan szakember van, aki tényleg maradandó és értelmes dolgot csinál. Régebben ( fiatalabb koromban ) nem bírtam elviselni és mindenkinek megmondtam a véleményemet, ami természetesen nem tetszett, de ma már csak mosolygok rajta, mert tudom, hogy az értelmes emberek ugyanúgy tudnak és látnak mindent, mint én. Így van ez a zenélés és a zeneoktatás terén is...

Asdert
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Tyros-4, KORG RADIAS
Adott köszönetek: : 152 alkalommal
Kapott köszönetek: : 237 alkalommal

Hozzászólás: # 70513Hozzászólás Asdert
2025.11.09. 19:27

Új hozzászólás