zajcsinalo írta:petters írta:Sziasztok!
Nagyon jó az ötlet hogy egymást meghallgathassuk.
Hozzá teszek ezúton én is két dalt az egyéi élőműsorból, melyeket házi körülmények közt számítógépen rögzítettem.
Szervusz Petters!
Köszi szépen a felvételeket!
Kellemes az általad feljátszott zenék megszólalása mind zeneileg és az énekhangod is tetszik!
A Szívzűr című dal nekem eddig ismeretlen volt de köszönöm, hogy megismertetted velem, nagyon kellemes muzsika és nagyon szépen énekled!
A Túlélem én című dallal csak egy problémám volt, lassúnak találtam.Lehet, hogy van ilyen verziója is de nekem jobban tetszik egy kicsit tempósabban, egyébként ok.
A felvételeid hangminőségében van egy jó nagy alapzaj, amit én a hangkártya minőségi hibájának tartom.Ha laptopról vetted fel akkor segít egy usb-hangkártya, amit kb.10e Ft. körül már jót lehet kapni.
Ha asztali gépen vetted fel akkor biztos egy alaplapi integrált hangkártyával csináltad a felvételt, amit egy használt SB Live 5.1-es hangkártyával (kb. 2-3 ezer Ft.) megoldható a zajprobléma.
Ha mégis tévednék a felvételekkel kapcsolatban, akkor elnézést kérek!
Mindenképpen csak gratulálni tudok neked és csak így tovább, s ha van rá lehetőséget osszál meg velünk a jövőben is felvételeket!
Üdvözlettel, zajcsinalo (Bandi)