Nagyon fajin, és nem kötekedésképpen, de szerintem a dob túl van kompresszálva.
Abból én kicsit visszavennék, de ez csak technikai dolog, az előadásból nem von le semmit, egyszóval király az
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Hú, ez azért ott van gyerekek! A dob kifejezetten tetszik, Nem mondtam volna miből szól....almatom írta:..a teljes zenei alap a Ketron X4, (majdnem 20 éves) a dob pedig Boss DR880 (15 éves) hangszerből szól:
(kivéve a hammond. Az SD9)
Play that funky music white boy
Na szóval ami késik nem múlik ígérem csinálok valami tangósat, mondjuk nem bánnám ha mondanál valami konkrét dolgot.powersparc írta:Marci, egy jó kis tangó nincs esetleg meghangszerelve még így neked a genoszra?malko írta:Egy kis Genos részlet csak saját hangmintáival.
Na ebben a műfajban ez a hangzás pont úgy szól, ahogy kell, Malkó!malko írta:Ez csak genyosz és semmi más.