Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Tagok által előadott zenék

Moderátor: Moderátorok

yamaha90
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 6
Hangszer: psr s900
Adott köszönetek: : 14 alkalommal
Kapott köszönetek: : 58 alkalommal

Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Hozzászólás: # 5921Hozzászólás yamaha90
2012.06.09. 12:03

viskib írta:Tőlem egy kis ricardo-bossa diszkósan KORG PA-50-ell :777

És egy impro az s900-al :777

halgassátok szeretettel :mrgreen:

Ezt a Recado bossát koma nem te játszod ha te játszottad akkor én vagyok Kökény Attila:D:D
Ezt ugyanis az Attila muzsikálta egy régi nyári kökény lemezen kökény induló névvel.
Más tollával ékeskedni nem szép dolog kolléga pedig vagy te olyan jó muzsikus h eljátszd.
Ez számomra érthetetlen. :roll: :dash2:

A muzsikus magában hordozza a zenét, nincs szüksége különleges hangszerekre. Ő maga a zene.

viskib
VIP
Hozzászólások a témában: 245
Hangszer: YAMAHA
Adott köszönetek: : 855 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal

Hozzászólás: # 5925Hozzászólás viskib
2012.06.09. 12:30

Igazad van szégyenlem magam, de ha akarod én is ugyan így feljátszom a kedvedért. ÉLŐBEN :(

Lehet az oldalra regisztráltság kezdetével lusta voltam készítgetni, vagy nem tudom már miért...

egyébként az 1-szám kivételével a többi az én kezem munkája

Ricsike

yamaha90
Újonc

Hozzászólás: # 5927Hozzászólás yamaha90
2012.06.09. 12:42

viskib írta:Igazad van szégyenlem magam, de ha akarod én is ugyan így feljátszom a kedvedért. ÉLŐBEN :(

Lehet az oldalra regisztráltság kezdetével lusta voltam készítgetni, vagy nem tudom már miért...

egyébként az 1-szám kivételével a többi az én kezem munkája
Semmi gáz testvér ha szeretnéd játszd fel!
Ne haragudj ezért hogy leírtam csak tudod picit csalódtam benned, ugyanis jól muzsikálsz, és nincs szükséged ilyen dogokra vetemedni ;)

Pacsi neked :777

A muzsikus magában hordozza a zenét, nincs szüksége különleges hangszerekre. Ő maga a zene.

viskib
VIP
Hozzászólások a témában: 245
Hangszer: YAMAHA
Adott köszönetek: : 855 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal

Hozzászólás: # 5930Hozzászólás viskib
2012.06.09. 12:50

OK még 1-xer elnézést érte, nem akaratosan rosszat-tettem, nem gondoltam mikor regisztráltam hogy az oldal-on enyire aktív és tenni akaró tagja leszek. :?

Sziasztok további jó munkát kívánok mindenkinek.

Ricsike

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 75
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 973 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal

Hozzászólás: # 6024Hozzászólás ---Qgli---
2012.06.14. 05:06

Én a zongoránál ülök....

[BBvideo 425,350][/BBvideo]

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 75
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 973 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal

Hozzászólás: # 6025Hozzászólás ---Qgli---
2012.06.14. 05:21

Most olvasom vissza, hogy mi történt itt...

Hát ne haragudj Viskib, de ez a legcikibb dolgok közé tartozik, amit valaha elkövethet az ember fórumon.

Ezek után elég sokan kételkedni fognak benned...

Attila
VIP
Hozzászólások a témában: 12
Hangszer: Korg + Yamaha
Adott köszönetek: : 449 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 6028Hozzászólás Attila
2012.06.14. 06:18

Két kis demo amit Tamásnak megigértem, saját készítésü stilusokkal (2x pro-é)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

Atti

kovacstamas71
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 38
Hangszer: Korg Pa 50
Adott köszönetek: : 533 alkalommal
Kapott köszönetek: : 431 alkalommal

Hozzászólás: # 6034Hozzászólás kovacstamas71
2012.06.14. 14:56

almatom írta: Felmerült bennem a kérdés, hogy a 2. dalban nem zavar, hogy félnél vagy a kísérethez képest? Mert engem még így hallgatásnál is borzalmasan zavar, nem hogy így játszani egy ritmusra.......
Tomi( almatom)!

Teljesen elismerem a szakmai tudásodat, sőt, ha mondhatom példálódzok is felőled. "mentosatila" kizárólag nekem tette fel ezt a kis demót, amiben az általad fellelt hibák hallhatóak.
Szeretnélek tisztelettel megkérni, hogy a későbbiekben is méltányoljad mások előadásmódját, mert tényleg ebből tanulhat az ember!, de ha lehet egy-két biztató, segítő szóval, mondattal. Mert, persze én biztos nem sértődöm, meg, de lesznek olyanok akik, sajnálatos módon, nagyon a szívükre fogják venni a dolgot.
Viszont, ha ennek a fórumnak nem az a lényege, hogy egymást segítsük, BIZTASSUK, akkor, kénytelen leszek én is lemorzsolódni a fórumról, mert még csak megközelíteni sem tudom a te tudásodat, így nekem sem itt a helyem.

Kérlek, hogy ne kioktatásnak vegyed, irományomat, csak én a Te hozzászólásodból ezt vettem ki. Ha esetleg nem így van, KÉREK TŐLED ELNÉZÉST!

Üdvözlettel: Kovács Tamás

“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”

Attila
VIP
Hozzászólások a témában: 12
Hangszer: Korg + Yamaha
Adott köszönetek: : 449 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 6036Hozzászólás Attila
2012.06.14. 15:42

almatom írta: Felmerült bennem a kérdés, hogy a 2. dalban nem zavar, hogy félnél vagy a kísérethez képest? Mert engem még így hallgatásnál is borzalmasan zavar, nem hogy így játszani egy ritmusra.......
De igen almatom, zavar. Főleg az, hogy olyan okostolyás módra kritizálsz. Viszont ahhoz képest, hogy ezt írod magadról: ''.....a zenéhez nem értek és a füleim maximum szatyorfüleknek alkalmasak inkább, mintsem bármiféle zenei hallásra. Néha teljesen tudatlanul beleszólok a profi zenészek eszmecseréjébe de tudván, hogy én nem értek a zenéhez és elmélethez sem, ezt el szokták nekem nézni.''......,- hát elnézem neked.
Ez itt nem egy előadóverseny, hanem egy zenészfórum ahol az ember segítséget nyújt és vár. Én a te munkádat nem kritizáltam, ..... ja igen, mert nincs amit. :lol:
Tegyél már föl gyorsan egy demót ahol megmutatod, hogyan kell jól csinálni ! :!:
De nem két számitógéppel, négy hangszinbillentyüvel, és trükkös módszerekkel legyártott izét, hanem valami olyat amiből tanulhatok én is valamit.
Köszi

Atti

yamaha90
Újonc

Hozzászólás: # 6042Hozzászólás yamaha90
2012.06.14. 16:48

almatom írta:
mentosattila írta:Két kis demo amit Tamásnak megigértem, saját készítésü stilusokkal (2x pro-é)
Felmerült bennem a kérdés, hogy a 2. dalban nem zavar, hogy félnél vagy a kísérethez képest? Mert engem még így hallgatásnál is borzalmasan zavar, nem hogy így játszani egy ritmusra.......
Ezt azért kérdezem, mert sok embernél hallom ugyanezt a hibát és hogy ez nem zavarja őket vagy csak nem érdekli őket? Vagy nem hallják hol az 1 a taktuson belül..... :?:

Most hallgatom: a másik dalodban is félnél vagy......... :unknown: De tényleg komolyan kérdezem: nem zavaró??? Mert én megőrülnék ha így kellene akár 2 taktust is játszani........ no meg ritmikailag totál rossz és ezért a taktus-érzetre gyakorolt hatása is gáz.

Tökéletesen egyetértek almatommal!

No comment :D

Egyébként nagyon komoly szintű muzsikus Tom!
Megmondom őszintén nem sok Magyar zenészt ismerek el, de őt kötelező, mert nagyon tud!!

Ha esetleg valaki megakarja kérdőjelezni a tudását hallgasson bele ebbe http://www.4shared.com/get/lQP_cLCm/my_ ... matom.html
aztán.. :cry2: :777

Pacsi almatom! :777

Új hozzászólás