almatom írta:
Felmerült bennem a kérdés, hogy a 2. dalban nem zavar, hogy félnél vagy a kísérethez képest? Mert engem még így hallgatásnál is borzalmasan zavar, nem hogy így játszani egy ritmusra.......
Tomi( almatom)!
Teljesen elismerem a szakmai tudásodat, sőt, ha mondhatom példálódzok is felőled. "mentosatila" kizárólag nekem tette fel ezt a kis demót, amiben az általad fellelt hibák hallhatóak.
Szeretnélek tisztelettel megkérni, hogy a későbbiekben is méltányoljad mások előadásmódját, mert tényleg ebből tanulhat az ember!, de ha lehet egy-két biztató, segítő szóval, mondattal. Mert, persze én biztos nem sértődöm, meg, de lesznek olyanok akik, sajnálatos módon, nagyon a szívükre fogják venni a dolgot.
Viszont, ha ennek a fórumnak nem az a lényege, hogy egymást segítsük, BIZTASSUK, akkor, kénytelen leszek én is lemorzsolódni a fórumról, mert még csak megközelíteni sem tudom a te tudásodat, így nekem sem itt a helyem.
Kérlek, hogy ne kioktatásnak vegyed, irományomat, csak én a Te hozzászólásodból ezt vettem ki. Ha esetleg nem így van, KÉREK TŐLED ELNÉZÉST!