|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moderátor: Moderátorok
- tacso
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 164
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Kösz Ghosty! Örülök hogy hallottam Rólad!!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 152
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Ma gyorsan összedobtam 2 dalalapot! Az egyiket mentőövnek 10 perc alatt tákoltam: Soho Party - Az éjjel soha nem érhet véget c. eposza (amitől a hideg kiráz egyébként)! Ugyan kiestünk az Eb ről, de nem akarok emiatt szívni ha kunyerálnák...
A másikat szeretem: Ismerős arcok - Nélküled. Ide kanyarítottam egy egyszerű hangszerelést, hogy műsorban is el lehessen játszani akár tánczenének is! Természetesen zongora nélkül, és egy # hangnemben a baritonok kedvéért...
Akinek tetszik vigye...
https://www.dropbox.com/s/azrpe5hqq18nt ... l.mp3?dl=0
https://www.dropbox.com/s/l3oyd0gvq43t6 ... d.mp3?dl=0
A másikat szeretem: Ismerős arcok - Nélküled. Ide kanyarítottam egy egyszerű hangszerelést, hogy műsorban is el lehessen játszani akár tánczenének is! Természetesen zongora nélkül, és egy # hangnemben a baritonok kedvéért...
Akinek tetszik vigye...
https://www.dropbox.com/s/azrpe5hqq18nt ... l.mp3?dl=0
https://www.dropbox.com/s/l3oyd0gvq43t6 ... d.mp3?dl=0
-
jacksony95
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 35
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 208 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
Elcserélt Életek - Egy nagyon szomorú film még szomorúbb betétdala Melyet Clint Eastwood Szerzett és játszik
Most ebből egy részlet: Hangszer Yamaha S770 Concert Steiway
Most ebből egy részlet: Hangszer Yamaha S770 Concert Steiway
A zene szabaddá tesz....
-
jacksony95
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 35
- Adott köszönetek: : 208 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
Köszönöm megtisztelő vélemyényed Almatom
Igen az s770-el már nagyon jól megbarátkoztunk sikerült pár igen jó hangmintával felfegyverezni ennek köszönhetően azt hallom amit szeretnék semmi hókuszpókusz ez csak az s770 nyers felvétel.
Leginkább ezt a műfajt szeretem és végül is mindent ami kicsit is meg tudja érinteni az embert... Ez a dallam régóta megfogott...
Igen az s770-el már nagyon jól megbarátkoztunk sikerült pár igen jó hangmintával felfegyverezni ennek köszönhetően azt hallom amit szeretnék semmi hókuszpókusz ez csak az s770 nyers felvétel.
Leginkább ezt a műfajt szeretem és végül is mindent ami kicsit is meg tudja érinteni az embert... Ez a dallam régóta megfogott...
A zene szabaddá tesz....
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Ezt a kis videót azért osztom csak meg, mert van lagzi, ahol igazi öröm játszani és van álomnásznép, aki feltételek nélkül elfogadja a zenekart akit az Ifjú Pár választott, elfogadja a zenekar műsorát és kortól, tánctudástól, testalkattól függetlenül tudja jól érezni magát az este folyamán!!! Ilyen is van, pedig már az ember nem is hisz benne, hogy lehet rendezvény számkunyera, gusztustalan dalok és egóhősök nélkül! Ilyen Csapatot kívánok mindenkinek itt a Fórumon! A film gyenge minőségéért elnézést kérek, nem volt sem kép sem hang szempontból jó hely a kameránknak, illetve mi magunk sem voltunk hangilag top formában, lévén előtte nap is lagzit játszottunk teraszon 13 fokban...
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Van még remény. Hála a jó Istennek akadnak olyan bulik, és közönség, ami megerősíti az embert abban, hogy jó az irány és nem ő halad rossz felé.
Buba
- Regec
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
- Adott köszönetek: : 91 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 127 alkalommal
Hétvégén én is pont így jártam
Szuper násznép volt. 110 ember non-stop végig táncolt ilyen zenékre. Bár igényelték a csárdást is, de egyszer sem hangzott el, hogy Nóóótttárr Maritúúúl valamit tesvvvérem.
Sajnos elég ritka, de nagyon fel tudja tölteni az embert.
Sajnos elég ritka, de nagyon fel tudja tölteni az embert.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 39
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Csabi,
Ez a legjobb rendezvény. Azért nevezem rendezvénynek, mert mindegy, hogy esküvő, vagy bál vagy holtelezés, ha ilyen társaság van az tényleg viszi a zenészt. Akkor minden jobban megy.
Pont hétvégén beszéltük Anitával, hogy az az esküvő ahol voltunk nem a mi pályánk volt. Semmire nem mozdultak, a mulatóst erőltették, és hát ezek nem mi vagyunk. Alig várjuk, hogy Bükre mehessünk a hétvégén, mert az felüdülés lesz. Nem hittük volna, hogy a hotelezés ennyire jó móka. És most megis ragadnám az alkalmat, hogy ezt a felismerést megköszönjük (Anita nevében is) neked, hogy megízlelhettük a zenélés szebbik oldalát. Sehol nem könnyü zenélni, de ha a társaság veletek van, akkor észre sem vesszük úgy elszalad az idő. Azt kell mondjam, SZERETÜNK HOTELEZNI!!! Érdekes, hogy több tisztelet, elismerés jön vissza egy hotelben mint egy lagzikban( vannak kivételes esetek). Minden dal után tapsolna, mosolyognak, rád figyelnek, nem követelőznek, élvezik a zenét. Nagyon készülünk a jövőheti esküvőre, a fél banda Francia lesz. A Je t'aime-t megtanultuk a Lara Fabian verziót, Anita Franicia tanárral csinálta meg a szöveget. Ott nem igazán kell majd az alja mulatós, hanem sok minden más ami legalább annyira felpörgeti a bulit mint egyéb helyeken a mulatós. Sok angol dalt kértek amennyit tudtunk meg is csináltunk pl. Superstation, Sir Duke, Part Time Lover, Boogie Wonderland, Venus, September, Fantasy, meg még sok hasonló.
Csabi nálam etalonok vagytok. Remek repertoár, egyedi színpadkép, jó technika, és jó előadás. Gtartulálok ...
Ez a legjobb rendezvény. Azért nevezem rendezvénynek, mert mindegy, hogy esküvő, vagy bál vagy holtelezés, ha ilyen társaság van az tényleg viszi a zenészt. Akkor minden jobban megy.
Pont hétvégén beszéltük Anitával, hogy az az esküvő ahol voltunk nem a mi pályánk volt. Semmire nem mozdultak, a mulatóst erőltették, és hát ezek nem mi vagyunk. Alig várjuk, hogy Bükre mehessünk a hétvégén, mert az felüdülés lesz. Nem hittük volna, hogy a hotelezés ennyire jó móka. És most megis ragadnám az alkalmat, hogy ezt a felismerést megköszönjük (Anita nevében is) neked, hogy megízlelhettük a zenélés szebbik oldalát. Sehol nem könnyü zenélni, de ha a társaság veletek van, akkor észre sem vesszük úgy elszalad az idő. Azt kell mondjam, SZERETÜNK HOTELEZNI!!! Érdekes, hogy több tisztelet, elismerés jön vissza egy hotelben mint egy lagzikban( vannak kivételes esetek). Minden dal után tapsolna, mosolyognak, rád figyelnek, nem követelőznek, élvezik a zenét. Nagyon készülünk a jövőheti esküvőre, a fél banda Francia lesz. A Je t'aime-t megtanultuk a Lara Fabian verziót, Anita Franicia tanárral csinálta meg a szöveget. Ott nem igazán kell majd az alja mulatós, hanem sok minden más ami legalább annyira felpörgeti a bulit mint egyéb helyeken a mulatós. Sok angol dalt kértek amennyit tudtunk meg is csináltunk pl. Superstation, Sir Duke, Part Time Lover, Boogie Wonderland, Venus, September, Fantasy, meg még sok hasonló.
Csabi nálam etalonok vagytok. Remek repertoár, egyedi színpadkép, jó technika, és jó előadás. Gtartulálok ...
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Szia Zoli! (Szia Anita is!
) igazán nem tartoztok köszönettel! Nyitottak voltatok egy lehetőségre, utána pedig keményen megdolgoztatok és még dolgoztok is érte! Mi köszönjük, hogy bármikor bárhová ajánlhatunk Benneteket magunk helyett, mindig csak jót hallunk Rólatok! További sikereket!!!