Mint egyre többet tapasztaljuk, sikerült kinőnünk a jelenlegi szolgáltatónkat. Ez egyben öröm, hiszen ez volt a cél kicsivel több mint egy éve
Elkezdtem kinézni pár nekünk megfelelő szolgáltatót, kb 30-50 ezer/év környékén vannak az árak. Reklámozni nem akarok (privátban elküldöm, ha érdekel valakit a kiszemelt), aki talál jobbat jelezze PÜ-ben, de figyelembe kell venni, hogy megfelelő méretű tárhelyre van szükségünk. Ezt az összeget már nem tudom egyedül bevállalni (a mostani sem ingyenes, de ez már sok lenne nekem).
Ez első körben egy felmérő szavazás lenne, hogy hány ember és kb mennyivel tudna hozzájárulni a költözéshez. Várom az ötleteket, esetleg mit kapjanak a támogatók (megjegyzés a nick mellett, plusz jogosultság, stb), ill bármilyen ötletet ami kapcsolódik a témához.
Ha esetleg valaki a 2000Ft feletti összeget jelöli meg valahogy jelezze, mennyivel tudna beszállni (PÜ vagy hozzászólás). Előre leszögezem, NEM KÖTELEZŐ és NEM IS LESZ AZ a támogatás!
Ha úgy néz ki, hogy összejön az összeg, és tisztáztuk a részleteket, akkor elkezdem a technikai háttér megvalósítását.
Előre is köszönöm a részvételt a szavazáson,
Admin