Latom gyulnek a hsz-ek, ennek nagyon orulok, viszont par dolgot szeretnek tisztazni
A szolgaltatot nem a tarhely, topic-ok szama es az inaktiv tagok szama miatt nojjuk ki. Egyre tobb latogatot kapunk es egyre tobben vagyunk fent egyszerre, ezzel lepjuk tul a szolgalto korlatait.
A masik dolog, melyet mar az elso hozzaszolasban is jeleztem, NEM IS VOLT ES NEM IS LESZ KOTELEZO TAGDIJ! A kerdes arra iranyul, hogy ha becsempeszek egy tamogatas funkciot, akkor ki tamogatna onkentesen a koltozest. Ez ismetlem senki szamara nem kotelezo, egy masik kerdesre valaszolva pedig: aki azzal jonne hogy de en tamogattam es elszall magatol, az visszakapja az osszeget es nezhet maganak egy masik forumot legfeljebb
Termeszetesen aki nem tudja/akarja tamogatni az ugyet barmely okbol kifolyolag, az tovabbra is ugyanolyan tag lenne mint elotte!
Ha lesz jovoje a dolognak PAYPAL tamogatasra gondoltam, mert akinek nincs az is tud bankkartyas gyorsfizetest inditani es nem mellesleg biztonsagos, en altalaban ezt hasznalom.
Kerek mindenkit, hogy ebben az iranyban gondolkozzunk. Varom tovabbra is az otleteket, velemenyeket, az elozoeket pedig Koszonom!
Udv,
Admin
Bocsi az ekezetek miatt, melohelyen nincs magyar billentyuzet