Nyugodt lelkiismerettel kijelenhetem, hogy en sokkal tobbet kaptam ettol a FORUM-tol, mint amit magam adtam ........ Sok IGAZ BARATOT, oszinte velemenyeket, segitsegeket, belatast masok munkajaba es sokszor kaptam olyan dolgokat is, amit csak a barat oszt meg a baratjaval !!!!!!!
Jelenlegi anyagi helyzetem nem valami dicsekvesre melto, de a minimalis osszeget valahogy, de ugy is ki fogom sporolni !
CSAK EGGYEL NEM EGYEZNEK = En nem tennem attol fuggove a tagsagot, hogy pl mindenki koteles legyen fizetni 1.ooo forintot !
Szerintem ossze fog itt jonni tobb penz is, mintha mindannyiukkal fizettetnetek !
SZEMELY SZERINT EN MINDEN NEGYEDEVBEN EMLEKEZTETNEM EGY FELHIVASSAL A TAGOKAT, HOGY AKI BIR, SAJAT LEHETOSEGEI SZERINT JARULJON HOZZA A FORUM MINNEL EREDMENYESEBB MUNKAJAHOZ ES ANNAK TOVABBFEJLESZTESEHEZ !
Es megkernem a tagokat, minnel tobben szoljanak hozza a temahoz, mert igy fog kialakulni egy valodi kep a helyzetrol es arrol is, kinmek mik a lehetosegei ........
Es fuggetlenul a vegkifejlettol - KIVANOM,HOGY EGYETLEN TAGOT SE VESZTVE, CSAK INKABB TOVABB BOVULVE MEG LEGALABB 1OO EVIG MUKODJON UGYANEZ A FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!
UDV
Vas Laci - cralusso - Zentarol