Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Tervezett FÓRUMTALÁLKOZÓ 2012

Minden, ami a fórummal kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Asterix
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 6
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
Adott köszönetek: : 1914 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2916 alkalommal

Re: Tervezett FÓRUMTALÁLKOZÓ 2012

Hozzászólás: # 7986Hozzászólás Asterix
2012.10.04. 21:45

Köszönöm szépen. Szívesen élnék az alkalommal. Kb 2 hete valaki meg akarta venni a PMP6000-et, beszámítottam volna egy ilyen mikit, de nem jött össze az üzlet. :(

Picasso †
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 16
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 7987Hozzászólás Picasso †
2012.10.04. 23:08

Sziasztok Zenészek,

Ha valaki hozza a előbb a hangszerét, akkor a cím: Bpest III. Királyok útja 262. Fél 10-től vagyok elérhető telefonon, 10h-tól pedig a megadott címen, ahol a műhelyem és hangszerraktáram van... A publikus számom: 0630 9319-980. Aki jön, csörrenjen rám bátran...

Pacsi és hajráááááá, Picasso

Picasso

cralusso
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 7996Hozzászólás cralusso
2012.10.06. 05:03

Almatom kollega !
Tiszta szivbol orulok, hogy ilyen pozitiv velemennyel vagy a talalkozorol es hogy jol erezted magad En meg rettenetesen sajnalom, hogy nem lehettem ott, de sajnos a betegsegem mindig ilyen idoszakban szokott kifejezetten rosszabodni es nem vallaltam a kockazatot, hogy eppen veletlenul ott legyek rosszul es elrontsak ezzel egy ilyen fontos zenesz-talalkozot !
Talan majd legkozelebb .....
Es apoljatok tovabb az ott szerzett uj baratsagokat es szakmai tapasztalatokat !
UDV
Vas Laci - cralusso - Zentarol :777

Asterix
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 6
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
Adott köszönetek: : 1914 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2916 alkalommal

Hozzászólás: # 8001Hozzászólás Asterix
2012.10.06. 08:29

Remélem a következőn már én is ott lehetek. Jó lenne valahova ftp-re vagy bárhova képes, hangos anyagot feltenni, szívesen megnézném.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én kevésbé... :dash2:

Picasso †
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 16
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 8002Hozzászólás Picasso †
2012.10.06. 09:02

Szép napot Uraim,

Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek és hoztátok a különböző kiváló hangszereket és hangtechnikát! :yahoo: Nagyon jól éreztem magam, és biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása ennék a találkozónak... Egy rendkívül baráti,családias hangulatú este volt és ritkán lát az ember egy asztalnál ennyi muzsikust egyszerre vacsorázni :)
Köszönöm mégegyszer, hogy eljöttetek és ilyen jót vidámkodtunk-zenélkedtünk...

Baráti pacsi, Picasso :777

Picasso

Zongorista28
Moderátor
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
Adott köszönetek: : 498 alkalommal
Kapott köszönetek: : 709 alkalommal

Hozzászólás: # 8003Hozzászólás Zongorista28
2012.10.06. 09:43

Kitűnően éreztem magam a társaságotokban ! Élvezetes volt minden perce. Minden adott volt ehhez, a kiváló társaság, kegyetlen hangszerek, és persze a jóóóóóó kaja :lol:

A rögtönzés világa: A Jazz

Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége

Zeneboy
Moderátor
Hozzászólások a témában: 9
Hangszer: Korg Pa3 x
Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
Kapott köszönetek: : 882 alkalommal

Hozzászólás: # 8004Hozzászólás Zeneboy
2012.10.06. 10:21

Pacsi Mindenkinek! 8-)

Én és a kollégám nevében is nyilatkozhatok, hogy k....jó volt veletek tegnap!!!! :mrgreen:

Jó volt találkozni ennyi szimpatikus zeneszerető emberrel! Jó volt, olyan "régi motorosokat"-remélem nem sértésnek veszik :roll: - is látni, akikkel már több éve valamilyen szinten tartjuk/tartom a kapcsolatot! Sajnáljuk, hogy mi nem tudtunk tovább maradni, de így is fél 1 volt mire haza értem... Talán majd máskor.. Sőt biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása!

Tamásnak külön köszönet, hogy elhozta az Audyát megmutatni! Ezek után nagyon , de nagyon kíváncsi leszek, mit tud majd ez a csoda masina ha Tomi valóban be is állítja, és lesz ideje foglalkozni vele!

Sajnálom, hogy nem tudtam hallani valódi felhasználóktól a Yami tyros 2-őt, Roland G70-et, Picó Gw8-át, stb. Mint ahogy biztos hasznos korg dolgokról is szó eshetett volna... Sajnos az elején túl sok idő ment el a technika kivitelezésére:)) EZ is egy tanulság:) Máskor mindent viszek itthonról:))) :mrgreen:

Hatalmas üdvözletem Mindenkinek, és csak annyi: KÖSZÖNÖM!

Picó barátom, neked meg külön, hogy így megszervezted, időt energiát és pénzt nem sajnálva! Neked meg duplán: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK!

Laci: Sajnáljuk, hogy nem voltál ott, és másokat is! Neked gyógyulást, és bízunk abban, hogy a következő találkozóra már nagyon sokan eltudtok jönni, eltudunk menni!!

Üdv: ZEneboy

Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,

csepi
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Korg Pa 500
Adott köszönetek: : 84 alkalommal
Kapott köszönetek: : 82 alkalommal

Hozzászólás: # 8005Hozzászólás csepi
2012.10.06. 10:39

Sziasztok!
Fájó szívvel olvasok már megint egy találkozóról, amire nem tudtam elmenni. De sajnos mindíg pénteken voltak... Nekem az nem megy. Nagyon szerettem volna elmenni Trevist és Audyát hallani. Bízom benne, h lesz feltéve videó, feltéve ha készült...
Jó munkát estére!
És legközelebb ne péntekre tegyétek, légyszí. :cry2:

Pityus
VIP
Hozzászólások a témában: 44
Hangszer: PSR-SX900
Adott köszönetek: : 265 alkalommal
Kapott köszönetek: : 548 alkalommal

Hozzászólás: # 8007Hozzászólás Pityus
2012.10.06. 13:31

Sziasztok!
Itt megnézhetitek a tegnapi fórumtalálkozóról készült fotókat.
https://picasaweb.google.com/1015875500 ... -OCW-K-Kfw
Üdv: Pityus

Gyuley
VIP
Hozzászólások a témában: 7
Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
Adott köszönetek: : 752 alkalommal
Kapott köszönetek: : 811 alkalommal

Hozzászólás: # 8008Hozzászólás Gyuley
2012.10.06. 13:52

Sziasztok!

Először is, nagyon jól éreztem magam, örülök hogy ennyi kollégával sikerült találkozni, mindenkinek kivétel nélkül köszönöm a remek előadásokat, és bemutatókat!
Tomikám( almatom), neked külön köszönet az Audya bemutatóért, remek hangszer!
Zsolti(Zeneboy), a Trevis cucc eszméletlen jó, meglepően nagyot szól, és gyönyörűen!
Bazsi, Köszönet hogy a G70, és Allen zed12 fx-et elhoztad, még mindig a G70- billentése tetszik a legjobban, kiváló hangszer, a keverő is gyönyörűen szól, kár hogy nem tudtuk normálisan csatlakoztatni a végfokkal, kíváncsi lettem volna mennyivel szól jobban mint a Peavey-m, de majd legközelebb több időnk lesz tesztelgetni!
Joe(Gohstrider), köszi hogy elhoztad a T2-t, nagyon jó hangszer, valóban nem s széria, be kell látni!
Apelláta, kösz hogy bemutattad a Pa3x-et, kár hogy nem tudtuk belőni normálisan,és kipróbálni alaposan mit is tudhat idő hiányában,majd legközelebb jobban sikerül a technikai része dolognak, de az előadásodból ez nem von le semmit!
Zolikám(Picasso) neked meg mindenért köszönet, főleg hogy leszervezted, és ennyi időt, és energiát fektettél ebbe a találkozóba, szerintem bőven megérte a fáradozásaidat, mert kiválóra sikerült, a kaja az fenomenális volt, köszönet a "Yamaha GW8" bemutatásáért, és a hangtechnikád bemutatásáért, neked amúgy nem szükséges mikrofon sem olyan erős, és kiváló hangod van, hogy áténekled a cuccost :D
Józsikám(Zongorista 28), neked külön örülök, mint régi barátomnak hogy ott voltál, legalább beszéltünk egy kicsit, mert egy éve nem láttalak már!
Zenex Bátyámnak, és párjának külön köszönet, hogy élő hangszerekkel színesítették a találkozót, hát az élő hangszerek varázsát nem pótolja egy varrógép sem!
Bandikám(Zajcsináló), eszméletlen hangod van, kár hogy mikor mikrofont ragadtál, már jönnöm kellett, majd legközelebb remélem több időnk lesz!
Akit nem emeltem ki, azoknak is külön köszönöm hogy jelen voltak, kivétel nélkül mindenkinek tiszteletem küldöm, akik pedig nem tudtak jelen lenni eme remek találkozón, azoknak azt tudom javasolni, a következőt ne hagyják ki! :777

Sajnos fotókat nem tudtam készíteni, mert elfelejtettem lementeni a telómról a képeimet, így már nem volt hely az új képeknek, ezért kérek mindenkit, ossza meg a képeket amiket készített a találkozón!

Csókolok mindenkit, és imádlak benneteket! :mrgreen:

"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"

Új hozzászólás