|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Tervezett FÓRUMTALÁLKOZÓ 2012
Moderátor: Moderátorok
- Zeneboy
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Re: Tervezett FÓRUMTALÁLKOZÓ 2012
Picasso +1fő
Kovács Tamás +1fő
Apelláta / Pa3X + AKG D880 miki
Gohstrider +1fő / Yamaha Tyros 2 + AV Jefe AVL-2600 miksi
AlmatomZeneboy +2fő kolléga, Egyenlőre úgy fest rendben a dátum!!! /pa 3x-et mivel lesz fent, itthon hagyom, Trevis Ta08, top Trevis ta12 sub,/
Zajcsináló +1 fő
B.Bazsi / G70 + a korábbi fejmikrofonok iránti érdeklődésre való tekintettel AKG C420 kondis fejmiksi
Asterix +1fő ?
Gyuley +1fő ?
Kovács Tamás +1fő
Apelláta / Pa3X + AKG D880 miki
Gohstrider +1fő / Yamaha Tyros 2 + AV Jefe AVL-2600 miksi
AlmatomZeneboy +2fő kolléga, Egyenlőre úgy fest rendben a dátum!!! /pa 3x-et mivel lesz fent, itthon hagyom, Trevis Ta08, top Trevis ta12 sub,/
Zajcsináló +1 fő
B.Bazsi / G70 + a korábbi fejmikrofonok iránti érdeklődésre való tekintettel AKG C420 kondis fejmiksi
Asterix +1fő ?
Gyuley +1fő ?
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
egy kérdés a fórum találkozón készít majd valaki videót ? 
mivel én nem tudok el menni sem autóm sem egyéb nincs amivel eltudnék menni és a tárcám sem engedi annyira a 10-12eFT benzin költséget, a buszokatés egyéb tömegközlekedést pedig nagyívben kerülöm a hangszerrel...
mivel az utazásra nincs rá mód
nagy érdekeségell hallgatnám végig a felvételt 
mivel én nem tudok el menni sem autóm sem egyéb nincs amivel eltudnék menni és a tárcám sem engedi annyira a 10-12eFT benzin költséget, a buszokatés egyéb tömegközlekedést pedig nagyívben kerülöm a hangszerrel...
mivel az utazásra nincs rá mód
Ricsike
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1914 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2916 alkalommal
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a most pénteki karaoke bulit áttették jövő hétre. Így egyenlőre az időpont nekem nem jó, de ha azon az időponton is módosítanak, akkor megyek. Így még nem zárnám le teljes egészében a jelentkezésemet. 
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Nálam felmerült egy olyan probléma, hogy a 2 kollégával, meg a cuccal úgy megyünk, hogy már délelőtt, és benézünk a Hangfoglalásra! No ott a parkolóban az autót kevésbe féltve a hangtechnikát annál jobban megoldás kellene, hol hagyhassam a cuccot!
Picó valami ötlet?
Egyébként a gyér érdeklődés miatt én is szomorú vagyok! Remélem a másik fórumról is sikerül még embereket csábítani!
Picó valami ötlet?
Egyébként a gyér érdeklődés miatt én is szomorú vagyok! Remélem a másik fórumról is sikerül még embereket csábítani!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Sziasztok!
Én nagyon szeretnék ott lenni a talin, de csak a jövő hét közepe, vége felé tudom meg, hogy mikor is indulunk pontosan vissza Svájcba!
Most is szinte 90% hogy még 5.én itthon leszünk, de az ugye még nem 100!
Mindegy, a jövő héten már tutira tudom mondani, annyi változás van, hogy ha megyek, egyedül megyek!
Én nagyon szeretnék ott lenni a talin, de csak a jövő hét közepe, vége felé tudom meg, hogy mikor is indulunk pontosan vissza Svájcba!
Most is szinte 90% hogy még 5.én itthon leszünk, de az ugye még nem 100!
Mindegy, a jövő héten már tutira tudom mondani, annyi változás van, hogy ha megyek, egyedül megyek!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Sziasztok,
Zsoltikám, nyugodtan elhozhatod hozzám, ugyanis 500 méterre van a műhelyem a Hullám vendéglőtől.... Ha valakinek még van ilyen gondja, akkor megoldjuk 1 pill. alatt!
Pacsika!!!
Zsoltikám, nyugodtan elhozhatod hozzám, ugyanis 500 méterre van a műhelyem a Hullám vendéglőtől.... Ha valakinek még van ilyen gondja, akkor megoldjuk 1 pill. alatt!
Pacsika!!!
Picasso
- Picasso †
- Adminisztrátor
Zenex+1, Zörejgyáros, FERI, Cseri Karcsi (Bubus), Laca-Tigram+1,..... Stb,
Ők is jelezték, hogy jönnek többek között. Jövőhéten, már csinálok egy kb. végleges listát...
Pacsi
Ők is jelezték, hogy jönnek többek között. Jövőhéten, már csinálok egy kb. végleges listát...
Pacsi
Picasso
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Pico!
Mint ahogy említettem neked, én is bedobnám hozzád a hangszert. Ha mindenki nálad tárolja, mi lenne, ha ott tartanánk a fórumtalálkozót?
Mint ahogy említettem neked, én is bedobnám hozzád a hangszert. Ha mindenki nálad tárolja, mi lenne, ha ott tartanánk a fórumtalálkozót?
Üdv.: Apelláta
- Picasso †
- Adminisztrátor
Api,
Hozzad bátran, csak akkor egyeztetünk, hogy Zeneboy Zsoltiék mikor érkeznek hogy olyan egyidőben gyertek kb.... Pedig lehetne nálam is tartani fórum talit... 3 hektárnyi bekerített terület, víz, áram, nyulak, róka, fácán,őz, meg sok részeg hangoskodó jószág...
Hozzad bátran, csak akkor egyeztetünk, hogy Zeneboy Zsoltiék mikor érkeznek hogy olyan egyidőben gyertek kb.... Pedig lehetne nálam is tartani fórum talit... 3 hektárnyi bekerített terület, víz, áram, nyulak, róka, fácán,őz, meg sok részeg hangoskodó jószág...
Picasso
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
"nyulak, róka, fácán, őz"
Hm... akkor ingyen lenne a kaja.

Hm... akkor ingyen lenne a kaja.