|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
A Zeneszek.com csapata
Moderátor: Moderátorok
-
roli20
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: korg pa500
- Kapott köszönetek: : 40 alkalommal
Re: A Zeneszek.com csapata
Lakatos Roland vagyok szabolcs megyei vagyok ép most 21 éves. zongorázom,éneklek,gitározom. most egy korg pa500 am van szivesen meg osto veletek a styilusaim. de vannak más féle stilusaim is a számitógépemen. tyros 1-2-3-4-5. korgpa500-pa600-pa1x-pa2x-3x pro stilusok.érekelnek technikai kérdések is.a korg gal kapcsolatosan is. űdv
-
dani333
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Casio wk 3700
- Kapott köszönetek: : 5 alkalommal
Sziasztok. Dani vagyok, 21 éves. 8 éve tanulok hobbi szinten szintetizátoron. Érdeklődök a zene iránt, főként a technikai részletek felé. Szeretek felvételeket is készíteni. Olykor kisebb zenekarokban is játszok. Nemrég cseréltem le Roland em 25-ösömet egy Casio wk 3700-ra. Akit érdekelnek a tapasztalataim, írjon bátran!
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
Sziasztok!
Nagy Attila vagyok. Tiszacsegén lakom, Hajdú-Bihar Megyében. 1989-ben szölettem. Zenét tanulni általános iskola 6. osztályban kezdtem el. Zongorán, szintetizátoron, citerán, trombitán tanultam alap szakon. Eddigi hangszereim: Roland E-28, Em-25H, E-50. Yamaha S710, S950. Most S950 van de tervezem a hangszer cseréjét. Emellett próbálok belemerülni a Vsti hangszerek világába. Yamah és Roland stílusokban valamint SMF alapokban tudoksegíteni.
Nagy Attila vagyok. Tiszacsegén lakom, Hajdú-Bihar Megyében. 1989-ben szölettem. Zenét tanulni általános iskola 6. osztályban kezdtem el. Zongorán, szintetizátoron, citerán, trombitán tanultam alap szakon. Eddigi hangszereim: Roland E-28, Em-25H, E-50. Yamaha S710, S950. Most S950 van de tervezem a hangszer cseréjét. Emellett próbálok belemerülni a Vsti hangszerek világába. Yamah és Roland stílusokban valamint SMF alapokban tudoksegíteni.
- Atesz0
- Kiemelt tag
- Hangszer: PSR1000 , 2100 , Korg pa-80 volt , most TYROS 1
- Adott köszönetek: : 35 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 26 alkalommal
Üdvözlök minden zenész kollegát.
Takács Attila vagyok és 1983-as születésű , zenész családból. Nagyapám hegedűn játszik , édesapám gitáron és énekelt , unokabáyám billentyűs hangszeren , orgonán , bátyáim , dobon , billentyűsön és gitáron játszanak.
Egy kis faluban nevelkedtem Tiszaburán , Dunakeszire nősültem , és jelenleg Hollandiában élek a feleségemmel és kislányommal aki most 6 éves . A születésnapomon született
.
12 éve szereztem be az első szintimet ami egy Roland EM-20 volt ,majd Roland ER-5 , Yamaha PSR-1000 és jelenleg KORG PA 80 kezdetekben a tesóm és a barátaim mutogattak akkordokat és magolgattam a dalokat melyiket hogyan kell eljátszani , onnantól magamtól tanultam és fejlesztettem tudásom.
Kottaolvasás csak nehezen de megyeget , többnyire hallásból játszok. Sajnos kevés időm van és lassan fejlődök a gyakorlás hiánya miatt de elég kevés dal van amit nem tudok eljátszani.
dalrögzítésben , hangkártyákban és installálásokban tudok segíteni , valamint mindenben ami hangszer és pc közötti összeszerelésben és felvétellel kapcsolatos probléma.
Takács Attila vagyok és 1983-as születésű , zenész családból. Nagyapám hegedűn játszik , édesapám gitáron és énekelt , unokabáyám billentyűs hangszeren , orgonán , bátyáim , dobon , billentyűsön és gitáron játszanak.
Egy kis faluban nevelkedtem Tiszaburán , Dunakeszire nősültem , és jelenleg Hollandiában élek a feleségemmel és kislányommal aki most 6 éves . A születésnapomon született
12 éve szereztem be az első szintimet ami egy Roland EM-20 volt ,majd Roland ER-5 , Yamaha PSR-1000 és jelenleg KORG PA 80 kezdetekben a tesóm és a barátaim mutogattak akkordokat és magolgattam a dalokat melyiket hogyan kell eljátszani , onnantól magamtól tanultam és fejlesztettem tudásom.
Kottaolvasás csak nehezen de megyeget , többnyire hallásból játszok. Sajnos kevés időm van és lassan fejlődök a gyakorlás hiánya miatt de elég kevés dal van amit nem tudok eljátszani.
dalrögzítésben , hangkártyákban és installálásokban tudok segíteni , valamint mindenben ami hangszer és pc közötti összeszerelésben és felvétellel kapcsolatos probléma.
-
szilikev
- Újonc
- Hangszer: Yamaha PSR S900, S770 Dgx 205, Weltmaister Serino
- Adott köszönetek: : 6 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapcsolat:
Erdélyből vagyok, egy kis faluból, Parajdról. 22 éves, jelenleg egyetemen tanulok, zenélni még csak hobbiból.
Édesapám zenész volt, sajnos abbahagyta. Gondolom tőle örököltem a zenei hajlamot. Ritkán azért zenélgetünk otthon.
Már kis koromban kaptam egy kis 4 oktávos szintetizátort, próbálkoztam vele de nem ment. Középiskolában az egyik osztálytársam el kezdett járni zenetanárhoz, majd az iskolai zongorán gyakorolt. Ekkor kezdtem irigykedni, hogy ezt én is meg tudom tanulni. Tőle kaptam az első tanácsokat, segítséget. Majd én is elkezdtem gyötörni a már amúgy is lestrapált zongorát. Igaz kottát olvasni nem igen szoktam, inkább hallásból zenélek. Mikor már nem volt elég a 4 oktáv, meglepett egy Dgx 205-el, egy keverő erősítővel és egy hangfallal.
Lassan már 5 éve zenélgetek, énekhangommal nem dicsekedek, de majd az is kialakul
Most nem rég pedig egy Psr s900-al újítottam. Egyetem közben az s900-al, hétvégén a Dgx 205-el zenélek.
Édesapám zenész volt, sajnos abbahagyta. Gondolom tőle örököltem a zenei hajlamot. Ritkán azért zenélgetünk otthon.
Már kis koromban kaptam egy kis 4 oktávos szintetizátort, próbálkoztam vele de nem ment. Középiskolában az egyik osztálytársam el kezdett járni zenetanárhoz, majd az iskolai zongorán gyakorolt. Ekkor kezdtem irigykedni, hogy ezt én is meg tudom tanulni. Tőle kaptam az első tanácsokat, segítséget. Majd én is elkezdtem gyötörni a már amúgy is lestrapált zongorát. Igaz kottát olvasni nem igen szoktam, inkább hallásból zenélek. Mikor már nem volt elég a 4 oktáv, meglepett egy Dgx 205-el, egy keverő erősítővel és egy hangfallal.
Lassan már 5 éve zenélgetek, énekhangommal nem dicsekedek, de majd az is kialakul
Most nem rég pedig egy Psr s900-al újítottam. Egyetem közben az s900-al, hétvégén a Dgx 205-el zenélek.
-
pisti8608
- Újonc
- Hangszer: Korg pa 600
- Kapott köszönetek: : 16 alkalommal
Üdv mindenkinek!
Horváth István vagyok 29 éves Csongrád megyébe élek.Alapfokú zene iskolát végeztem zongora szakon.Sokféle hangszerem volt már Casio,Roland,Yamaha de a Korg az én világom.Ennél le is ragadtam
Jelenleg egy Korg pa 600 am van.Ennek a hangszernek az alapfokú kezelésébe tudok némi nemű segítséggel szolgálni
Üdv: István
Horváth István vagyok 29 éves Csongrád megyébe élek.Alapfokú zene iskolát végeztem zongora szakon.Sokféle hangszerem volt már Casio,Roland,Yamaha de a Korg az én világom.Ennél le is ragadtam
Jelenleg egy Korg pa 600 am van.Ennek a hangszernek az alapfokú kezelésébe tudok némi nemű segítséggel szolgálni
Üdv: István
-
nandistyle
- Újonc
- Hangszer: yamaha psr 2000 roland e-500
- Adott köszönetek: : 1 alkalom
- Kapott köszönetek: : 23 alkalommal
üdvözöllek benneteket:41-éves vagyok. hobbi szinten zenélek szintetizátoron kb 10-éve. állat tartásban dolgozok,és ithon is haszonállatokkal foglalkozok.a stílusokat kutatom,szerkesztem,konvertálom.ha tudok segítek. .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nandistyle 2015.11.01. 08:03-kor.
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Ne használjon zenész midit,
sokkal inkább tehéncicit!
Írta Tacso verse...

sokkal inkább tehéncicit!
Írta Tacso verse...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Szégyellheted magad Tomi,mélységesen...almatom írta:Mindig éreztem, hogy nem vagyok zenész!
Mostanra már tudom is!
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.