Az én folyadékom kókusz illatú volt. Rettenetes, semmi köze a kókuszhoz...
Púder illata van az illatmentesnek...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Qgli, ne gondolkodj rajta. A legolcsóbb, ha elviszed a lábtörlőtöket, és néha meglebegteted.---Qgli--- írta:Én nagyon gondolkodom rajta...természetesen a legolcsóbbat veszem...ha veszek...
Laci, mire gondolsz? Hisz a lézernél nem az a lényeg, hogy a füsttől lásd a fénynyalábokat, hanem a felületekre kivetített minták. Ennek meg hátrány a füst.Asterix írta:Annak idején én használtam 4 ablakos lézert, de igazán jól, csak füsttel együtt nézett ki, mert egyébként a lézer lényege lemaradt.
Apelláta írta:Sziasztok!
Ezt a fényt rendeltem meg ma. A munkatársam most vett ilyet, és jó kis cuccnak tűnik. Magyar oldalakon 14300 Ft-ért ilyet nem kapni.
http://www.ebay.com/itm/Auto-3-Lens-18- ... 4ad7147caf