|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Fénytechnika
Moderátor: Moderátorok
- Mcmiki
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Re: Fénytechnika
Köszi szépen,ez tényleg jó megoldás,mert igy nagyon könnyü a rögzités és stabilan is áll a fény, utánna kell nézzek ha be tudok szerezni ilyen szemes csavart akkor megprobálom ezt a módszert!
Köszönöm a segitséget,hogy fáradoztál a képekkel is meg minden!
Köszönöm a segitséget,hogy fáradoztál a képekkel is meg minden!
Üdv. Miki!
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 41
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Nálunk automatikusan kapcsolják a fényeket. Én meg vagyok akár teljesen sötétben is. 1 hete csütörtökön a kottákat is letehettem olyan sötét volt a színpadon, hogy abból semmit sem láttam.
Ilyenkor a feleségemben megy fel a pumpa. Ugyanis ő kamerázott. Hiába kapcsoltam be az összes fényt, amit vittem neki használnia kellett egy több 10e forintos ledes lámpát a kameráján, amivel nem lett volna semmi gond, csak azt tartani kell egész éjjel...

Ilyenkor a feleségemben megy fel a pumpa. Ugyanis ő kamerázott. Hiába kapcsoltam be az összes fényt, amit vittem neki használnia kellett egy több 10e forintos ledes lámpát a kameráján, amivel nem lett volna semmi gond, csak azt tartani kell egész éjjel...
- kisleveli
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Roland GW-8
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Végig olvastam a fórumot és arra jutottam, hogy én is veszek valamit.
A Zeneboy által belinkelt [url] http://bolthely.hu/hangszerabc/id/00500 ... t_ajanljuk____ [url]
fényt néztem ki magamnak(erre van pénzem). Azonban sehol nem lehet kapni. Nem tudtok még egy boltot a belinkelten kívül ahol beszerezhetném?
Végig olvastam a fórumot és arra jutottam, hogy én is veszek valamit.
fényt néztem ki magamnak(erre van pénzem). Azonban sehol nem lehet kapni. Nem tudtok még egy boltot a belinkelten kívül ahol beszerezhetném?
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Szia Kisleveli,
Szerintem, mint kifutó terméket adták ennyiért, aztán fennhagyják a hirdetést, hátha veszel náluk valami mást... Viszont itt van egy ledes flower, ennyiért megéri, mert "örök mint a nyomorúság"....
http://hangszer-dj-studiotechnika.teszv ... 27377.html
Pacsi
Szerintem, mint kifutó terméket adták ennyiért, aztán fennhagyják a hirdetést, hátha veszel náluk valami mást... Viszont itt van egy ledes flower, ennyiért megéri, mert "örök mint a nyomorúság"....
Pacsi
Picasso
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Nem biztos, hogy vásárolnék olyan eladótól akinek 154 negatív értékelést sikerült beszednie. Gyakorlatilag, naponta, kétnaponta egyet. Ezt még a nagy számok törvényével sem lehet magyarázni.Picasso írta:Szia Kisleveli,
Viszont itt van egy ledes flower, ennyiért megéri, mert "örök mint a nyomorúság"....![]()
Pacsi
http://www.teszvesz.hu/user/rating/rati ... ack_type=2
Buba
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Nekem ilyen van. Nem ajánlom. Olcsó, de hogyha veszel, akkor rögtön vegyél hozzá legalább 3 égőt is, ugyanis nekem évente kétszer cserélnem kell, mert kiég. Éjszakánként 7-8 órát működik és 6-7 buli után megadja magát az égő. Szerintem ez azért is van, mert a szállítás közbeni rázkódás keményen roncsolja az égőszálakat.kisleveli írta:Sziasztok!
Végig olvastam a fórumot és arra jutottam, hogy én is veszek valamit.A Zeneboy által belinkelt [url] http://bolthely.hu/hangszerabc/id/00500 ... t_ajanljuk____ [url]
Én most akarok másikat - mindenféleképpen ledeset - venni.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Pontosan ezért adtam el! Hiába veszel hozzá izzót olcsón piacon is, nem olyan a fénye illetve a foncsor a lényeg az izzón..különben kuka...
Ez ledesbe ua azt tudja amit mutattam!..
Ez ledesbe ua azt tudja amit mutattam!..
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
Ez igaz, de a táncoló tömeget baromira nem érdekli hogy milyen fénye van, megh milyen foncsor van benne. Ők csak azt látják, hogy a földön forog valami majomság és abban fogunk táncolni.Zeneboy írta:Hiába veszel hozzá izzót olcsón piacon is, nem olyan a fénye illetve a foncsor a lényeg az izzón
-
karesz0530
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg Pa500
- Kapott köszönetek: : 7 alkalommal
Engem is érdekelne lézer. Melyik az a típus, amibe tudok szerkeszteni szöveget vagy ábrákat?? Tudom nem olcsó de érdekelne mindenképp